Devre Dışı Kanalları Silememek

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=895]jumana[/MENTION] ilk defa mı kanallarının para kazanması komple kapatıldı.Yoksa daha önce başına gelmiş miydi?Veya daha önce g+ yöntemini denemişmiydin?

bu 3 . kez kanllarımın para kazanması kapatıldı.

Ayrıca para kazanmaya geri açtığım kanllarımı hemen silsem ödeme yapılırmı ?

Onun hakkında kesin bir bilgi yok.Ama işini garantiye almak için ayın 12 sine kadar dişini sıkman lazım :)
bu 3 . kez kanllarımın para kazanması kapatıldı.

Ayrıca para kazanmaya geri açtığım kanllarımı hemen silsem ödeme yapılırmı ?

ayın 12 sine kadar para kazanmaya açmıyayımmı yani

bu çok büyük bir sorun. ana adsense hesabımı bu yüzden kullanamıyorum. giremediğim kanallardan dolayı durmadan para kazanma kapatılıyor.

Peki para kazanması kapanmış ancak tekrar para kaznamayı açtığım bir kanalı 1 gün sonra silsem kazaçlar yansırmı. kaybımız olurmu ?

Direk gmaili silmenizi öneririm para yatarmı yatmaz mı bilmiyorum ama para kazanmaya engel oluyorsa direk gmaili silin.
Bir de teliften kapanınca kanal zaten silinmiş olması gerekiyor.

hocam silinmiyo kanal kalıyo bende aynı sıkıntı içerisindeyim 4-5 aylık telifli kanalım yüzünden şimdi açtığım kanalların para kazanması kapanıyor. o telifli kanala da giremiyorum hiç bir şekilde silemiyorum yani.

Aynen sume bendede durum aynı.

benim dün aktif ettiğim kanalların hepsinin para kazanması gene kapandı 20 dakka önce.

Tek çözüm giremediğim hesabı silmek ancak nasıl :?

---------- Mesaj saat 13:19:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:21:15 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar sizler nasıl bu işe başa çıkıyorsunuz

malesef arkadaşlar ben bu sorunu çok daha önce konu açtım ilgilenen olmadı adsense çöp oluyor eğer kanal kapanmazsa geçmiş olsun

kanal zaten kapalı böyle bir kanal yok diyor. Mailde sorunlu kanal belirtiliyor bende youtubeda bakıyorum böyle bir kanal yok diyor.

Ancak sorunlu kanal olarak bu kanal gözüküyor.

Direk gmaili silmenizi öneririm para yatarmı yatmaz mı bilmiyorum ama para kazanmaya engel oluyorsa direk gmaili silin.
Bir de teliften kapanınca kanal zaten silinmiş olması gerekiyor.

kesinlikle kanalların gmaillerini silmeyin, kanalların gmaillerini silerseniz kesinlikle bu sildiğiniz gmillin bulunduğu kanalın parasını alamazsınız
adsense gmail üzerinden ödeme yapıyor

gmail silme işlemi sırf şunun için yapılmalı sebep gösterilen kanallar olurya bu kanallar yüüznden bütün kanalların para kazanması gidiyor, işte sadece bu duurmda bu sebep gösterilen kanalların tek gmailini silinmesinin taraftarıyım

Muslera06 ve saz arkadaşları sizlerin yorumu nedir bu konuda ?

google zaten o kanalı kullanıma kapatmış size pek bi zararı olacağını sanmıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri