google zaten o kanalı kullanıma kapatmış size pek bi zararı olacağını sanmıyorum
Daha ne zararı olacak bilader , o kanal yüzünden bütün kanalların para kazanması gitti. Şimdi kimse iplemiyor ancak bu durum sizide vurunca göreceğiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
google zaten o kanalı kullanıma kapatmış size pek bi zararı olacağını sanmıyorum
buyur NewFantasyStockings hesap ismi bu şifre ne denersen dene zaten aynı hatayı veriyor .
Hesap durduruldu, lütfen farklı bir e-posta kullanın.
bana gelen mail
Sayın xxxxChannel,
FantasyStocking hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.
Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.
YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
---------- Mesaj saat 20:21:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:19:23 civarında gönderildi. ----------
gördüğümü kadarı ile ve anladığım kadarı ilede youtube da FantasyStocking diye bir kanal yok . Nasıl sileyim ki ben bunu![]()
Girmiş olduğunuz kullanıcı adı veya şifre hatalı. diyor
NewFantasyStockings ile deniyorum ben sonuç aynı
Hesap durduruldu, lütfen farklı bir e-posta kullanın.
walla bende dediğim gibi çıkıyor
ancak esas mesela giremediğimiz bu tür kanllar sebebiyle para kazanması gidince ne yapacaz.
Bu resim ne işime yarayacak benim ?
sen neyi görmeyi umuyordun ?
Hesaba girsem zaten problem kalmıyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.