Devre Kaybı / Yoklama Kaçağı

WaDa

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Bugün 94/3 Tertiplerin yerleri ve ne zaman gidecekleri belli oldu ama bana her zaman oldugu gibi farklı bişey oldu, hep beni buluyor byle şeyler anasını satayım..

ben 5-6 ay nce tertiplerimle beraber kışla/tümene gittim orda hepimizden rapor falan filan istediler muayene için falan sonra hepimiz istediklerini getirdik bende getirdim tmm diyip bize bi kağıt verdiler üzerinde celp tarihi falan yazıyordu benimkindede arkadaşlarımınkindede ağustos 2014 yazıyordu yani ağustosta askere gidecez..

bugün arkadaşlarımın hepsinin yerleri ne zaman gidecekleri belli oldu ama ben gidip sordugumda bana yoklama kaçağı oldugumu muayene olmadıgımı eğer bugün muayene olursam yarın askere gidceğimi söylediler..

ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlarımla beraber askere gitmek istiyorum..

bugün muayene ol yarın askere git dk olma :) teskere zamanı çok koyar sonra

Yoklama kaçağı olduysan ve askere gitmek istiyorsan git hemen muayeneni ol, erteleme yapacaksan da ertelemeni yap

Ben yoklama kaçağı olarak gözüküyordum ne hikmetse bende anlamadım, 200 lira ceza ödedim. Muayenemi oldum gittim geldim askerden

Yoklama kaçağı olduysan ve askere gitmek istiyorsan git hemen muayeneni ol, erteleme yapacaksan da ertelemeni yap

Ben yoklama kaçağı olarak gözüküyordum ne hikmetse bende anlamadım, 200 lira ceza ödedim. Muayenemi oldum gittim geldim askerden

100-200 lira sorun değil hallederiz de benim tertiplerim 5 ağustosta gidecekler..

bende kendimi onlara göre nasıl ayalarım ?

muayanemi olduktan sonra rapor veriyolar galiba ve bizde bu raporu kışlaya gtürüyoruz..

eğer yleyse ben bir an evvel muayene olup raporu sakliyim 4 ağustosta raporu kışlaya vereyim verdikten sonra 5 ağuststa beni arkadaşlarımla beraber gndersinler..

sanırım byle yapmakta sorun olmaz...

hocam ben yarın askere gidemem aileme veda ettikten sonra güzel bi şekilde arkadaşlarımla beraber gitmek istiyorum..

dk olunca ktümü davranıyolar noluyo teskere alınca ?

yok abi kimse kötü davranmıyor birşey olmaz sadece tertiplerinden geç gidersin ve geç teskere alırsın hepsi bu.

bence hemen git teslim ol :D yarın hemen askere git 5 agustosda gidecek olan arkadaşlarından önce gelirsin :D ne koyar varya arkadaşlarına şaka şaka,(şimdi gitmen dk kaybı durumunu yaşamassın tabi alırlarsa hemen) dk olmak ortalık malı gibi olmaktır,iyi yanı vardır kotu yanı bu tartışılır, çok meraklı isen bence kafana uyuyosada gitmende hıc bir zaman sakınca yoktur bence

bence hemen git teslim ol :D yarın hemen askere git 5 agustosda gidecek olan arkadaşlarından önce gelirsin :D ne koyar varya arkadaşlarına şaka şaka,(şimdi gitmen dk kaybı durumunu yaşamassın tabi alırlarsa hemen) dk olmak ortalık malı gibi olmaktır,iyi yanı vardır kotu yanı bu tartışılır, çok meraklı isen bence kafana uyuyosada gitmende hıc bir zaman sakınca yoktur bence

ya benim anlamadım ben muayene oldum herşeyimi onlara verdim bugün gittim bana muayene olmamıssın dediler acaba kayıpmı ettiler raporumu ?

devre kaybı ortalık malı mı oluyor ? nasıl yani..

100-200 lira sorun değil hallederiz de benim tertiplerim 5 ağustosta gidecekler..

bende kendimi onlara göre nasıl ayalarım ?

muayanemi olduktan sonra rapor veriyolar galiba ve bizde bu raporu kışlaya gtürüyoruz..

eğer yleyse ben bir an evvel muayene olup raporu sakliyim 4 ağustosta raporu kışlaya vereyim verdikten sonra 5 ağuststa beni arkadaşlarımla beraber gndersinler..

sanırım byle yapmakta sorun olmaz...

Ben geç yoklama oldum, Normal zamanda gittim, benim DK olan bir arkadaşım vardı bizden 20 gün sonra geldi, o dk olduğu için gittiği gibi demişler ki "hazırlan akşama askere gidiyorsun."

Sen git muhtemelen sadece yoklama kaçağısındır yoklamanı olursun ağustosta gidersin

ya benim anlamadım ben muayene oldum herşeyimi onlara verdim bugün gittim bana muayene olmamıssın dediler acaba kayıpmı ettiler raporumu ?

devre kaybı ortalık malı mı oluyor ? nasıl yani..

muayene,rapor konusunda pek bişey anlamadım,yorum yapamam,(bilmediğim için durumu)

devre kaybına gelince askerler arasında devrem muhabbeti döner,diğer türlüde çok ezilirmisin yada yan gelip yatarmısın bu konu şans ve tartışılmaya açık bi konu,çokda teferruatlara takılma...sonuçda askerlık 365 gün 1 yıl :D

Keşke tüm servetimi versemde aynı yerde askere geri alsalar beni :(

muayene,rapor konusunda pek bişey anlamadım,yorum yapamam,(bilmediğim için durumu)

devre kaybına gelince askerler arasında devrem muhabbeti döner,diğer türlüde çok ezilirmisin yada yan gelip yatarmısın bu konu şans ve tartışılmaya açık bi konu,çokda teferruatlara takılma...sonuçda askerlık 365 gün 1 yıl :D

ne yapmamı önerirsiniz hocam..

ben muayene olduktan hemen sonra göndermelerinden korkuyorum..

gidip muayenemi olsam raporumu yanımda saklasam zamanı gelince raporu kışlaya ***ürsem beni ertesi gün gönderirler mi ?

muayene olunca rapor falan veriyorlarmı ? yoksa direk gönderiyolar mı...

muayene oldum olmadım değil sadece muayene olmam için beni basit bi sağlık ocagına gönderdiler ordaki doktor bana bi hastalığın varmı diye sordu yok dedim kilon kaç boyun kaç dedi imzaladı verdi bende onlara ***ürdüm ve tmm dır dediler..

millet bana soracak askerliğin nereye çıktı diye ne diyecem ben :) herkesin askerlik yeri belli oldu benimki belli olmadımı diyecem yoksa her birine uzun uzun anlatıcakmıyım yoklama kaçağı oldugumu ?
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam senin başına geldi askerliğini bitirmişsin gelmişsin biraz yardımcı olurmusun şuan burda tespit ettiğim başına gelen tek kişi benim galiba :)

Bende dk olarak gitmiştim aynı şeyi demişlerdi eğer muayene olursan 2 gün sonra teslim olursun bende bi anda tamam demiştim ve bilgisayardan baktı ve söyledi nereye düştüğümü 2 gün sonrada gidip teslim olmuştum bence sende hemen git bence 94/2 tertip olarak gideceksin :)

vay arkadaş 94'lere kadar geldi mi, ben 92'liyim yüksek lisansı da yapıp 32 yaşımda yaparım artık :D

@Rigobert hocam senin başına geldi askerliğini bitirmişsin gelmişsin biraz yardımcı olurmusun şuan burda tespit ettiğim başına gelen tek kişi benim galiba :)

Hocam Yoklama kaçağı gözüküyorsan birşey olmaz. bende yoklama kaçağı gözüküyordum gittim muayenemi oldum, bütün arkadaşlarımla aynı anda askere gittim.

Kütük nereye bağlıysa oranın askerlik şubesini ara, bu sene kaçıncı devre olarak yolluyorlarmış onu öğren.

celbi 3 veya 4 olarak gönderiyorlarsa sorun olmaz. vaktinde gönderirler seni.

1 veya 2. olarak gönderiyorlarsa hemen alabilirler askere. (Hemen dediğim orada kelepçe takıp zorla ***ürmezler, hazırlığını yap söyleyeceği yere teslim olarak birliğine katılmanı söylerler.)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri