geçekten de öyle konuları dinliyorum ve soru çözmediğim zaman boşa gidiyor tekrar dinlemek zorunda kalıyorumArkadaşların verdiği linklerde gayet güzel anlatılıyor. Eğer siz daha çok ders anlatacak hocam arıyorsanız boşa vakit harcamayın. Bu işin sırrı daha çok konu dinlemek değil hocam bol bol soru çözmek.
temel matematik olarak kastınız 4 işlem falan mı ? antrenmanlarla matematik 1. kitabı bitirdim 2.kitapda 4.haftadayım günde kaç saat çalışma ile yetişe bilirim 4 ay var sınava daha.dgs için temel matemetiğin var ise ales ve ygs sorularını çözmektir. şu saatten sonra biraz geç kalınmış gibi görünsede sıkı bir çalışma ile olur kardeşim
hocam az konu anlatmadınız bana wp de teşekkür ederim tanıdınız umarımaynı dertten müzdarip olup kocaelinde olan varsa çay may içerken ders anlatıp yardımcı olmaya çalışırım
teşekkür ediyorum gerekli dönüş yapılmıştırArkadaşlar eğitimler için ister dvd set ister video ders olarak satın alabiliyorsunuz. Reklam olarak görülürse kaldırabilirim. Bi inceleyin derim. Ayrıca buradan alacak arkadaşlar için de indirim kodu üretir yollarım.
https://www.krakademi.com/