DigitalOcean $105'lik Hesap Satılık.. (Linux VPS)

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server
hocam hala savunmayın kendinizi bu sözcükle bence.İçine 5 dolar attığınız hesap nasıl oluyorda 100 lira oluyo ozaman.

Bozuk, Fake Ürün Satmıyoruz Aldığımız Yorumlar Hala Saçma.. Yöneticiler İse Bu Konu Baltalamaya Hala Dur Demiyor..
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION]

eğer şu siteye üniversite maili ile üye olursan bedava 100$ çek veriyor zaten.Muhtemelen sende öyle aldın burda arkadaşları kazıklamaya çalışıyosun.https://education.github.com/pack
anlatım yapacak mısın hocam bakalım geçenlerde görmüştüm deneme yapacaktım vazgeçmiştim.

---------- Spam Engelliyici 14:06 ---------- Önceki Mesaj 14:05 ----------

Bozuk, Fake Ürün Satmıyoruz Aldığımız Yorumlar Hala Saçma.. Yöneticiler İse Bu Konu Baltalamaya Hala Dur Demiyor..
@era @bemonth @CBurak
hocam öncelikle bozuk ya da sahte birşey satmıyorsunuz doğru ancak fiyatta bence aşırı yükseğe gitmişsiniz.
r10da 25tl hepsiburada çekini 10 TLye felan satıyorlardı. fiyatı bence daha aşağıda tutmaya çalışın. hayırlı satışlar

[MENTION=10230]charm35[/MENTION] uyarmasa bu vatandaş bir açıklama yapmadan 100tlye geçirecekti.
satış fiyatı sana ait olabilir ama oraya açıklamak zorundasın bildiğin dolandırıcılık senin yaptığın.
Konuya 100 tllik hediye çekini onaylatmak için 10 tl harcadım olarak yazman gerekiyordu. buda o hesaba verilecek max para 20 tl civarı bir fiyat olur.

hocam ticaret normal birşey ama 1 kutu kola 100tl demek gibi olmuş onayladıysanız 10 tl vps 20 tl satılır %100 kâr yapıyorsunuz ama siz %1000 derdindesiniz bu sizce normalmi aynısı size yapılsa sonradan öğrenseniz ne derdiniz

hocam ticaret normal birşey ama 1 kutu kola 100tl demek gibi olmuş onayladıysanız 10 tl vps 20 tl satılır %100 kâr yapıyorsunuz ama siz %1000 derdindesiniz bu sizce normalmi aynısı size yapılsa sonradan öğrenseniz ne derdiniz

Kutu kolayı 100 liraya satan adama peki neden 100 lira diyebiliyor musunuz? :)

eğer aldığım şeyden memnun kalırsam herhangi bir tepkim olmaz ;)

Kutu kolayı 100 liraya satan adama peki neden 100 lira diyebiliyor musunuz? :)
derim tabi adammı kazıklıyorsun derim çeker giderim öldürcek halim yok kimsede satın almaz ama herkes kutu kolayı biliyor fiyatı anlar burada vps bedava alınıp 5$ onay alındığını bilen yok far burada konu başına böyle durum olduğunu yazsa sonra 10000tl satsın karışmayız zaten boş konudur alanda çıkmaz o durumda

anlatım yapacak mısın hocam bakalım geçenlerde görmüştüm deneme yapacaktım vazgeçmiştim.

---------- Spam Engelliyici 14:06 ---------- Önceki Mesaj 14:05 ----------

hocam öncelikle bozuk ya da sahte birşey satmıyorsunuz doğru ancak fiyatta bence aşırı yükseğe gitmişsiniz.
r10da 25tl hepsiburada çekini 10 TLye felan satıyorlardı. fiyatı bence daha aşağıda tutmaya çalışın. hayırlı satışlar

hocam şurada da yazıor bakabilirsiniz.* GitHub Öğrenci Paketi *

Ayrıa arkadaş baltalama demişde baltalama böyle olmaz.Gider aynı ürünü ben satarım gelir konun altına bende 80 yazarım öyle olur.Hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun.Bedaav şeyi 100tl ye satıp arkadaşları kazıklamana izin mi verseydim.Herkez burda kazanmak,ihtiyaçlarını karşılamak için burada

hocam şurada da yazıor bakabilirsiniz.* GitHub Öğrenci Paketi *

Ayrıa arkadaş baltalama demişde baltalama böyle olmaz.Gider aynı ürünü ben satarım gelir konun altına bende 80 yazarım öyle olur.Hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun.Bedaav şeyi 100tl ye satıp arkadaşları kazıklamana izin mi verseydim.Herkez burda kazanmak,ihtiyaçlarını karşılamak için burada

Bak Arkadaşım Sizin Söylediğiniz Hiçbir Şeyi Yalanlamadım.. Fakat Hakaret Veya Zan Altında Bırakacak Bir Yorum Da Yapmadım..

Konu Başlığını DigitalOcean $105'lik Hesap Satılık Yazmayıp Direkt Linux VPS Paketi Olarak Satsaydım Bunu Anlayabilecek Miydiniz ?

Konudaki Paketlerden 1 Tanesini 10 TL'den Sattığımı Düşünseniz ;

100 TL'ye 5 En İyi Paketten 5 Aylık Alabiliyorum.. Bu Da 50 TL Yapar..

Hangi Yurdum İnsanı Bedava Aldığı Şeyi Bedava Dağıtır ?

$105'a Paket Aldığınızı Varsayarsak Bu Paketin Piyasa Değeri Ne Kadar Olacaktır Söyler Misiniz ?

Eğer Ortada Bir Çekişme Var İse Piyasa Fiyatının Altında Verilir.. Ama Piyasa Fiyatı Ortada İken Niye 10 TL'ye Aldığımı 20 TL'ye Vereyim ?

Kalitesi De Daha İyi Para Ediyorken..

Zamanı Gelince Doğru Düzgün Paylaşımlar Yapmasını Da Biliriz.. Sizlerle Muhattap Olmak İstemiyor Yetkililere Şikayetimi Dile Getiriyorum Fakat Adamların Kılı Kıpırdamıyor.. YAZIK..

Son düzenleme:
Youtubetan kazanamayınca bari bir şans diye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri