Digitürk play İçin Ortak Aranıyor...

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

Ben Beşiktaşlıyım , Digitürk play almayı düşünüyorum 240 TL sezonluk ama bu kadar para veresim yok...forumdan tanıdığım sıkıntı çıkarmayacak ve BEŞİKTAŞ'ı tutmayan 2 arkadaş lazım 80 er TL verelim alalım herkez kendş takımının maçını izlesin ?

Varmı böle bi ortaklığa sıcak bakan ?

Merhaba Arkadaşlar :

Ben Beşiktaşlıyım , Digitürk play almayı düşünüyorum 240 TL sezonluk ama bu kadar para veresim yok...forumdan tanıdığım sıkıntı çıkarmayacak ve BEŞİKTAŞ'ı tutmayan 2 arkadaş lazım 80 er TL verelim alalım herkez kendş takımının maçını izlesin ?

Varmı böle bi ortaklığa sıcak bakan ?

Nasıl izliceksiniz 3 ayrı yerde?

Ben az önce satın aldım nasıl bir ortaklık düşünüyorsun ?

300 TL'lik full paketi aldım az evvel ben, günlük kazandığımız para ver gitsin maç paylaşımı olmaz :)

Bizde var aynı evde sadece bir tvde izlenebiliyor.Diğer odadakinde izleyemiyoruz

Ben az önce satın aldım nasıl bir ortaklık düşünüyorsun ?

300 TL'lik full paketi aldım az evvel ben, günlük kazandığımız para ver gitsin maç paylaşımı olmaz :)

Alex sen ağasın dostum :) şakası bi yana o kadar para vermek mantıksı geliyor dostum...sen fenerlisin fener maçalrında sen gir ilze- BJK maçlarında ben girip izleyim gibi ortaklık ...ama sabit ıp felan muhabbeti varmı orasını bilmyorum

Aynı anda birden fazla yerden izlenemiyo geçen yıl bi 5 hafta falan kullanmıştım böyle bi özelliği olmasa en hesaplı satın alma yolu ortaklaşa almak

Tivibu gibi biri girdiginde diğeri giremiyor galiba.. sabit ip kismi yoktu benim bildigim

Alex sen ağasın dostum :) şakası bi yana o kadar para vermek mantıksı geliyor dostum...sen fenerlisin fener maçalrında sen gir ilze- BJK maçlarında ben girip izleyim gibi ortaklık ...ama sabit ıp felan muhabbeti varmı orasını bilmyorum

Vallaha basket ligi avrupa ligi var, ingiltire ligi var, Türkiye bütün maçlar var ve 0 donma ile izliyorsun. Bence 200-300 e değecek paketler.

Ama sen sadece BJK istiyorsun, sadece kendi takımının maçları gibi bir paket var mı öyle olsa ucuz olurdu aslında.

Ben FB li olmama rağmen Balıkesir-BJK maçında aldım paketi düşün yani maçlara verdiğim değeri :)

Bak denizde kum sen de para, al gitsin : ) emin ol değecek.

Derbilerde herkes ic saha maclarini izlerse daha iyi olur oyle yapiyolar genelde :D

Biriniz bana şu super lig paketini nasıl alacağımı söyleyebilir mi tv den izlemek için ilginç ilginç şeyler çıkıyor

sabit IP istiyor deme bana !

Beyto sabit IP istemiyor...Aynı anda farklı ortamlardan bağlanamıyorsun sadece...Ben 3 yıldır kullanıyorum...Sorunsuza yakın izleniyor...Çok nadir donma vs. oluyor...Ama ben ortaklığa yanaşmam :D ....Senden iyi ortak bulunmaz üstüne alınma :D ama ben canım sıkıldıkça tüm lig maçlarını da izliyorum...Az önce Kara Kartalı da izlediğim gibi...Bu arada tebrikler maç için...Bu sene açık ara şampiyonluk favorim BJK (NOT: Nacizane CİMBOM taraftarıyım )

digi türk play candır. HD paketi tavsiye ederim. normal paket çok kalitesiz. İngiltere ligi Basketbol Ligi Brezilya Ligi Türkiye bütün maçlar canlı izleyebilirsiniz. Bağlantı hızınız 3 mbit üzeri ise sıkıntı yaşamassınız

digi türk play candır. HD paketi tavsiye ederim. normal paket çok kalitesiz. İngiltere ligi Basketbol Ligi Brezilya Ligi Türkiye bütün maçlar canlı izleyebilirsiniz. Bağlantı hızınız 3 mbit üzeri ise sıkıntı yaşamassınız

HD paket 10 numara da o da çok aşırı pahalı 500 e geliyor nerdeyse

Haziran gibi 240 a alacaktım. Bazı sebeplerden dolayı almak istemedim. Şimdi de alasım yok az önce dandik linklerden izledim maçı..Maçlar çok sıkıcı.Zaten Beşiktaş maçından başkada maç izlemem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri