Dikkat arkadaşlar forumda dolandirici var !

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Berk birkan adlı kişiye sakın herhangi bir ödeme yollamayın forum yöneticileri gerekeni yapın lütfen

ARKADAŞLAR BU ŞAHSI DİKKATE ALMAYINIZ RESMEN DOLANDIRIYOR BU KİŞİ FORUM İYİNETTE PARA KARŞILIĞI VİDEO ATACAKTI BANA PARAYI GÖNDERDİKTEN SONRA DOLANDIRICI OLDUĞUNU ANLADIM BUYRUN
WEB MASTER
Necmettin Berk Birkan Kimdir?? (BerkBirkan17)

WEBMASTER SİTESİ
Necmettin Berk Birkan Kimdir?? (BerkBirkan17)

MAİL DÖKÜMÜNÜDE YOLLAYABİLİRİM ARKADAŞLAR DİKKATLİ OLUN [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] VE DİĞER ADMİN ARKADAŞLAR GEREKENİ YAPARSANIZ SEVİNİRİMA

Dolandırıldığını kanıtlayabilirsen köpeği ver savcılığa gitsin

yenimi uyandınız forum dolandırıcı doldu ne yazıkki
geçmiş olsun kardeşim fazla kaptırmamışındır işallah

Dolandırıldığını kanıtlayabilirsen köpeği ver savcılığa gitsin

mail dökümü var elimde allahtan fazla para göndermedim 10 tl gönderdim paypalda itiraz ettim ödemeyi aldım savcılığa gelinde düşünüyorum bakalım.

---------- Mesaj saat 21:13:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:12:24 civarında gönderildi. ----------

yenimi uyandınız forum dolandırıcı doldu ne yazıkki
geçmiş olsun kardeşim fazla kaptırmamışındır işallah

10 tl gönderdim sonradan itiraz edip parayı geri aldım.

Forumdaki her türlü satışın bir yönetici tarafından onaylanması gerekiyor. Satılan E book lar kanallar aklınıza ne geliyosa Satan kişi yöneticye teyit ettimesi gerekiyor. E book satıyorsa yoneticeye bi kopya atar onaylatır. Satış konusunda belirtilen özellikler varmı yokmu. Kanal satışlarıda aynı sekilde onaylanmalı. Bir çok yeni arkadaş çok çabuk kanıyo bunlara. Tüm Büyük forumlarda satış konuları onaylanıyor. ve belirtiliyor bu durum onaysız satış yapıcak olanda yine yapsın.

Forumdaki her türlü satışın bir yönetici tarafından onaylanması gerekiyor. Satılan E book lar kanallar aklınıza ne geliyosa Satan kişi yöneticye teyit ettimesi gerekiyor. E book satıyorsa yoneticeye bi kopya atar onaylatır. Satış konusunda belirtilen özellikler varmı yokmu. Kanal satışlarıda aynı sekilde onaylanmalı. Bir çok yeni arkadaş çok çabuk kanıyo bunlara. Tüm Büyük forumlarda satış konuları onaylanıyor. ve belirtiliyor bu durum onaysız satış yapıcak olanda yine yapsın.

dediğin gibi elini kolunu sallayan satış konusu açabiliyor bu konuya bi el atmaları gerekiyor.

evet bende buradan serkan hocama söylüyorum onun ne vakti ne zamanı var biliyorum
ama burada moderotör yöneticiler atadı,artık forum büyüdü ne kadar onu baglamasada bu tür şeylere müsade etmeyecegini olmaması içinde ne gerekiyosa yapacagını tahmin ediyor ve bu konulara yönelik çalışma yapmasını bekliyorum kendisinden.

Kullanıcının forumdaki adını tam olarak konuya eklermisiniz?

Arkadaşın attığı deliller eşliğinde "BerkBirkan" üyeliği ile aynı kişi olduğu saptanmış ve gereken işlem yapılmıştır.

Kişinin açmış olduğu son konu : http://www.ytpara.com/youtube-alisv...kelimeler-100-organik-izlenme-ve-fazlasi.html

Kişinin konusuna bir yazı yazdım. Dolandırıcı olduğunu sezdim, Ona inat da bir konu açtım.

Vps Ücretsiz üyelik açımı diye. Başkaları yemesin bunu diye. Çünkü hemen dolandırıcı yazmak doğru olmazdı :)

Kardeşim dolandırıcıyı kanıtlamış... http://www.ytpara.com/45319-post17.html Buradaki Post'umda yazdığım tavır ortada.

Ban yememek adına satış baltamak amacıyla yazmadım ekledim. Çünkü bazı kişiler, kendi e-booklarını övücek, başkasını kışkırtacak diyecekti.

Demem odur ki, Gün gelecek, Ahirette bu kişiler hesap verecek. Forum davetiyeleri daha fazla sıklaştırılsın. Gerekirse tek tek aransın bu kişiler.

Hatta, Önerim şudur, Davetiye ekibi kurulsun, DİE (Davetiye İnceleme Ekibi) Başına alabilirsiniz beni, sorun yok. Yada başka birinide.
Bu kişiler, davetiye talebinde bulunanları tek tek araştırsın, hırsız olanlar vs. forumdan uzaklaştırılsın, Kalın Sağlıcakla Vesselam ! [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] :)

[MENTION=1392]Arshavin[/MENTION] bu kullanıcı http://www.ytpara.com/1976/berkbirkan.html [MENTION=494]Karabela[/MENTION] evet o şahıs.

---------- Mesaj saat 21:46:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:44:30 civarında gönderildi. ----------

@Gurkan~ umarım fazla kişi dolandırmamıştır forumda ismi görünce direk konu açtım :)

Arkadaş forumda satış yaptığı konuda o dolandırıcı kişi ile alakası olmadığını yazmış olsa da incelediğimizde aynı kişi olduğu görünüyor. Kayıtlı maili ile dolandırıcılık yaptığı resimde gördüğünüz verdiği mail adresleri aynıdır.

Bu yüzden forumdan uzaklaştırılmıştır.

72558c548e3c7db30442fe0c53c2d146.png

bdb32d1a08ca457948883cda7896b340.png

[MENTION=1392]Arshavin[/MENTION] bu kullanıcı http://www.ytpara.com/1976/berkbirkan.html [MENTION=494]Karabela[/MENTION] evet o şahıs.

---------- Mesaj saat 21:46:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:44:30 civarında gönderildi. ----------

@Gurkan~ umarım fazla kişi dolandırmamıştır forumda ismi görünce direk konu açtım :)

Vallaha kardeşim garip gelebilir ama VPS'de kitapta anlatıyoruz demesinden anladım. 4 E-book yazarıyım, Ben E-bookların satış konusu için 2 saat'den fazla
zaman harcıyorum, Adam 1-2 text, 1'de google'dan bulduğu fotoyu ekleyip konu açmış, E-book içeriği felan da yazmamış :)

Dedim dolandırıcıdır kesin. Vps konusu açayım. Ücretsiz olarak anlatayım. BURADA VPS Almayı ücretsiz anlatıp, diğer konudan uzak durmalarını sağladım. Tepki aldım, genede sustum. Umarım bazı arkadaşlar yazdıklarımdan pay çıkarır.

++ Dolandırıcı kişiler daima kendini belli eder arkadaşlar...Mesaj sayısı 10+ kişilerle alışveriş sağlansın bence..

Vallaha kardeşim garip gelebilir ama VPS'de kitapta anlatıyoruz demesinden anladım. 4 E-book yazarıyım, Ben E-bookların satış konusu için 2 saat'den fazla
zaman harcıyorum, Adam 1-2 text, 1'de google'dan bulduğu fotoyu ekleyip konu açmış, E-book içeriği felan da yazmamış :)

Dedim dolandırıcıdır kesin. Vps konusu açayım. Ücretsiz olarak anlatayım. BURADA VPS Almayı ücretsiz anlatıp, diğer konudan uzak durmalarını sağladım. Tepki aldım, genede sustum. Umarım bazı arkadaşlar yazdıklarımdan pay çıkarır.

++ Dolandırıcı kişiler daima kendini belli eder arkadaşlar...Mesaj sayısı 10+ kişilerle alışveriş sağlansın bence..

Yetkili kişiler gerekeni yaptı zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri