Diş ağrısı me yapmalıyım sizce

Adam yöntem diyor yav,sanırsın çapa da profesör,bide sonuç vermesi için yapılması gerekenler var:D saçmalamayın.

Sevgili kardeşim, hayırdır ne oluyor. Beni burada yıllardan beri tanıyan tanıyor, öyle her konuya yorum yapmam, bilip bilmeden konuşmam, ben işe yaradığını düşündüğüm ve bizzat uyguladığı bir olayı arkadaşın geçici olarak ağrısına çözüm olarak sundum. Yoksa tabiki kesin sonuç doktora gitmekle elde edilir. Ayriyetten senin de karnında agrin var sanırım beni yargiliyorsun.

Arkadaşlar cevaplar için sağolun hem universite hastanesine hemde devlet hastanesine gittim ama marttan önce gün vermiyorlar ilaçlar biraz olsun geçirdi.Çektirmek istediğimi söyledim onuda yapmıyorlar.Açikcası özeldede doğru tedavi yapmazlar ilerde daha büyük sorun çıkarır diye korkuyorum aranızda daha önce özelde diş tedavisi yaptıran varmı? (Hastanelerin bukadar ilgisiz oldugunu bilmiyordum)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 15:00 ----------

Hocam paylaşirsaniz memnun olurum valla

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında ilgisiz olan devlet hastaneleri, ilgili olanlar özeller sen tersini düşünüyorsun. :) Adı üstünde ''özel'' muamele.

20'lik diş ameliyatı oldum Ege üniversitesinde resmen benimle birlikte 30 kişi vardı aynı işlem için bekleyen. Mezbaha gibi çat çat 10 dakika da işlem yap gönder. Ameliyat oldum bide diş cektirmedim. Ayrıca bana ameliyat gününü tam 5 ay sonraya vermişlerdi. :) Şimdi bi dişte çürük var mesela özel doktora gidicem.

Sevgili kardeşim, hayırdır ne oluyor. Beni burada yıllardan beri tanıyan tanıyor, öyle her konuya yorum yapmam, bilip bilmeden konuşmam, ben işe yaradığını düşündüğüm ve bizzat uyguladığı bir olayı arkadaşın geçici olarak ağrısına çözüm olarak sundum. Yoksa tabiki kesin sonuç doktora gitmekle elde edilir. Ayriyetten senin de karnında agrin var sanırım beni yargiliyorsun.

senin kafan alıyor mu dişe sarımsak sürünce ağrıyı geçiriceğini? noluyo forumda 2-3 sene üye olmak seni diş hekimi mi yapıyor

senin kafan alıyor mu dişe sarımsak sürünce ağrıyı geçiriceğini? noluyo forumda 2-3 sene üye olmak seni diş hekimi mi yapıyor

Evet belli ki senin kafan bazı şeyleri çok güzel alıyor, bak bakalım mesajimin neresinde dişe sarımsak sürmekten bahsetmişim. Sen önce okuduğunu doğru anla sonra yorum editörlüğüne soyun. Ayrıca belli ki üyelik tarihleri ile ilglide takintilarin var. Neyse senin duşüncen sana benim profesorlugum bana kalsın. İyi forumlar.

nedir bu herkese böbürlenme atar bakıyom mesajlarına da eskilerdensin belli platin de kurtarmaz bu gidişle seni bilirsin ya gerçi ;)adamın dediğini tam okumamışsın bile mantıklı olan tarafı var sarımsak antiseptitik antibiyotik kadar etki etmese iltihaplı bölgelerde yemek ve tutulması geç te olsa etki eder zaten ama uyuşturucu yatıştırıcı özelliğinden bahsetmiş zaten burda hocam arkadaşım dedikleri gibi antibiyotik önce kullancan her doktor yazacağı belli ilaçlardan augmentin 1000 genelde 4. gün akşamında apseye etki eder ama spesifik ilaç da yazabilir antibiyotik alerjisi olan insanlar var sen git tabi doktora bunlar için apranax bende çok kullandım ama kuvvetli ağrı kesicidir mide vs çok zararı var gün aşırı almak iyi değil yani amaç değil araçtır zaten ilk günler için antibiyottik etki etmeye başlamadığından verilir apse diş sinirine baskı yapar şişlikten dolayı şişi alana kadar kullanılır..geçmiş olsun ilk günler zordur :o

hapla şiddetli ağrı geçmez. Acile git ağrı kesici iğne yaptır. 1 gün rahat edersin.

Ya da mesai bitmeden git çektir kurtul. Özel Diş hekimi ücretleri çok uçuk değil. Özel hastaneye gitmekten daha mantıklı.

Dolgu olmazsa Çektireceksin başka çaresi yok.

kardeş 42 yaşında bu forumun sevip saydığı bir üyeyle, öğretmenle konuşuyorsun. laflarına dikkat et saygısızlık yapma.

Hocam adam ruhsal sıkıntılı ya belli her konuda böyle. :) Ben rapor ettim yine edicem. Gerçi ben rapor ettiğimde haklıda olsam nedense cezası verilmiyor. Bunun gibiler yüzünden 10-15 kişi banlanıyor ama bunlar banlanmıyor forumdan..

Bulunduğun yerde varsa diş doktoruna git . tek diş için kanal tedavisi +dolgu 200 tl falan olur. Fiyat bu civardadir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri