dısarda muhabbet kuşu var

moonlive

Kayıtlı Üye
2 adet kuşum var kafesi koyuyorum cama son ses ötme açıyorum gelmiyor akşama kalsa ölecek gelmiyor yinede ağaçta su an varmı taktik.

benim papağan 4,5 saat sonra evin çatısına geldi :) Cennet papağanı.
Kerata yemek bulamadı dışarıda zayıflamış bir şekilde evine döndü

dışarda 1 kedinin dikkatini bile çektim asagıda gözetliyor evi akılsız kuşu çekemedim.

Hava karardımı yerinden kıpırdamaz karanlıkta gözleri görmüyor

2 adet kuşum var kafesi koyuyorum cama son ses ötme açıyorum gelmiyor akşama kalsa ölecek gelmiyor yinede ağaçta su an varmı taktik.

Adi ustunde muhabbet kusu.. Cayi demleyin, tavlayi getirin, bir de iskemle cekin bak nasil geliyor :)

Kus tavla oynamayi bilmiyorsa bisey diyemem tabi

kafesin içine yem su koy illaki gelir.Tabi sen uzaklaş görünme yoksa gelmez. kafesin kapısı açık kalsın. Mümkünse iple bağla kafes kapısını kafesin içine girdiğinde yaklaşmadan kapatırsın.

ben konyadayımda bir ay falan önce muhabbet kuşumu kaçırmıştım. yakalarsan fotoğrafını çekip koyda bakıyım belki benim kuştur.:rolleyes:

Eger senin kus cikarsa o kus, git bi film sirketine anlat durumu filmini yapsinlar :)

Gecenin karanlığında yok olup gitti.Uçup gitti kafese görüyor gelmiyor.Ama yinede sabaha kadar kafes pencereye iple bağladım insallah gelir yada baskasının evine girer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri