Disari cikmaya korkuyorum

kardeşim polisin yapacağı pek bişey yok bu durumda. çünkü cezaevleri it kopuk dolu kapasiteleri yetersiz polisde mecbur tekrar salıyo bunları. idam şart. ülkeye katkısı olmayan mikropları sallandıracaksın.

kardeşim polisin yapacağı pek bişey yok bu durumda. çünkü cezaevleri it kopuk dolu kapasiteleri yetersiz polisde mecbur tekrar salıyo bunları. idam şart. ülkeye katkısı olmayan mikropları sallandıracaksın.

azıtıyorlar facebook filan kullanmıyorum az bakayım dedim belki bu itlerden birisini bulabilirim diyerekten buldum birisini arkadaşlar olsun cevresindekiler polislere yakanlanmayı gurur kaynagı olarak goruyorlar sanki

Yaşları küçük herhalde zarar gelmez onlardan.

Menzili güzel bir biber gazı taşıyın yanınızda kendinizi her ihtimale karşı savunmalısınız savunmak suç değildir it kopuk malesef caaanım Türkiyem de dolu...

İstanbul'a geldiğimden beri araçta ve yanımda sürekli bulundururum,eşime de aldım,ayda 1 defa kontrol için rüzgarı arkanıza alarak kontrol edilmesi gerekir ara sıra da yenilemek gerekiyor.
Biber gazı şart. :mad:

Al bi kuru sıkı yaninda bulunsun fayda var
Insanla insan gibi konusulur itler konusmaktan anlamazki onlarin anladigi dilden konusmak gerekir

Yer olarak pek sıkıntı bi yer değil aslında orta mahalle biraz sevilmeyen bir yer fakat belediye civarında arkadaşlarım oturuyordu. Hiç sıkıntı yaşadıklarını duymadım. Size denk gelmiştir fazla takmayın bencede. Çok sıkıntı bi durum olursa bana pm atın tanıdık polis vs ayarlarız birşeyler. Olmadı izmirden adam toplar geliriz :D
Hocam sen aydinlimsin eğer öyleyse biraz cik geceleri bi oralarda takil bence orta mahhalleyi sıkıntı bir yer degil diye aydinli başka birine söylersen sen hiç aydindandami geçmesin derler :))

Hocam sen aydinlimsin eğer öyleyse biraz cik geceleri bi oralarda takil bence orta mahhalleyi sıkıntı bir yer degil diye aydinli başka birine söylersen sen hiç aydindandami geçmesin derler :))

Hocam ben Aydından 3-4 ay önce taşındım İzmir'e forumun arkasındaki malum mahalle hariç geceleri her yeri gezdim bisiklet ile vs. Orta mahalle sıkıntı fakat arkadaş belediyenin yakınındaysa fazla sıkıntı olmaz o civarda biraz daha ilerileri sıkıntılı olabilir. Gece çıkıp 2-3 kişi bisikletle aydını turlardık fazla bi yer olmadığı için hiç sorun yaşamadık.

biber gazi, gaz tabancasi, yada kurusıkı bulundurmak iyi olur böyle durumlarda ne olur ne olmaz.. tabi polise gitmeyide ihmal etmemek lazım..

boyle durumlarda cevreninin buyuk agabeylerini taniyorsan onlara haber edersin bidaha o sokakdan bile gecmezler.. :D

dusunmeniz yeter :)
bu arada sahnede fenaymıs :D

bi ara şu aydınlılar olarak bi çay içelim arkadaşlar. Hem geçmiş olsun kardeşim bende sökede yaşadım o durumları ama onlar öyle takıntılı tipler değillerdir. Kendi başlasını belaya sokmak istemezler kolay çalıncak mal olan yer ararlar artık bir daha evinizin ordan bile geçmezler.

evinde ruhsatlı silah,tüfek bulundur kapı altına koyulan stoperler var örnek bunları kapının altına koyuyorsun kapı açılınca ötüyor bundan al açarlarsa öter büyük ihtimal kaçarlar ama kaçmazlarsada vurursun bacaktan yakalamaya çalış yakınlarda dükkan vb. kameralar varsa incelesin polisler ayakkablarınıda evin içine al Allah yardımcın olsun kardeşim.

bi ara şu aydınlılar olarak bi çay içelim arkadaşlar. Hem geçmiş olsun kardeşim bende sökede yaşadım o durumları ama onlar öyle takıntılı tipler değillerdir. Kendi başlasını belaya sokmak istemezler kolay çalıncak mal olan yer ararlar artık bir daha evinizin ordan bile geçmezler.

Farkettimde hocam.ne kadar çok aydınlı varmış isterseniz bir konu acayim.aydın YTPara buluşması diye yer mekan belirleyelim buluşalım ne derseniz

---------- Spam Engelliyici 12:29 ---------- Önceki Mesaj 12:26 ----------

evinde ruhsatlı silah,tüfek bulundur kapı altına koyulan stoperler var örnek bunları kapının altına koyuyorsun kapı açılınca ötüyor bundan al açarlarsa öter büyük ihtimal kaçarlar ama kaçmazlarsada vurursun bacaktan yakalamaya çalış yakınlarda dükkan vb. kameralar varsa incelesin polisler ayakkablarınıda evin içine al Allah yardımcın olsun kardeşim.

Hocam giriş kapısı parmak izniyle açılıyor ama bence eve giriceklerini sanmıyorum onların takıntısı olmuş markalı ayakkabı turkiyenin her yerinde var boyle tipler ne anlıyorlar bilmedim hepsi beden öğretmeni gibi

@ShineAzin normalde süper dediğim ayakkabıları giymiyorum onların yüzünden :D onlar gibi görünürmüyüm acaba diye.Adana da çok var o tiplerden kafada şapka Adidas fosforlu eşofman fosforlu ayakkabı :D

@ShineAzin normalde süper dediğim ayakkabıları giymiyorum onların yüzünden :D onlar gibi görünürmüyüm acaba diye.Adana da çok var o tiplerden kafada şapka Adidas fosforlu eşofman fosforlu ayakkabı :D

Nike in süper ayakkabıları var ama bunlar yüzünden gidilmiyor hacı :D
Birde çoğu gerçek eve geldiklerinde kesin anası babası da sormuyordut nerden geldi diye

Korkunun Ecele Faydası Yok
Çıkmassan Dahada Büyür Bu Durum içinde
Çık Rahat Nefes Al Allahın İzni ile Hiç Bir Şey Olmaz..

Hocam Aydında polis falan ilgileniyor aslında o mahalleler tamam tekin değil ama şehir küçük olduğu için polisler dolaşıyor bi aramanıza devriyeler daha fazla dolaşmaya başlar yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri