Dışarıdan Gelen Wifi Sinyallerini Nasıl İptal Edebilirim?

ODEL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oguzdelioglu.com
Evin içinde kablosuz çalışan cihazları engelliyor dışarıdan gelen sinyaller.
Yalıtım mı yaptırmam gerek acaba bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba :)

elektronik mühendisleri bu işten anlar. Böyle kimselerin takıldığı bir forum varsa oradan sorabilirsin hocam. ayrıca sağlık açısından çok gerekli birşey bence yalıtım yapmak.

elektronik mühendisleri bu işten anlar. Böyle kimselerin takıldığı bir forum varsa oradan sorabilirsin hocam. ayrıca sağlık açısından çok gerekli birşey bence yalıtım yapmak.

sanırım 10 metre ötemizde çatıda baz istasyonu var.Ondan dolayı benim kulaklık bozuk sanıp parçaladım sonunda.Sonradan fark ettim ki diğer bütün kablosuz cihazlarda sorun var.Biraz inceledim sorunun bundan olacağını düşünüyorum.

sanırım 10 metre ötemizde çatıda baz istasyonu var.Ondan dolayı benim kulaklık bozuk sanıp parçaladım sonunda.Sonradan fark ettim ki diğer bütün kablosuz cihazlarda sorun var.Biraz inceledim sorunun bundan olacağını düşünüyorum.
baz istasyonu kanser yapma riski var hocam. mutlaka yalıtım yapın derim ben.

Evin içinde kablosuz çalışan cihazları engelliyor dışarıdan gelen sinyaller.
Yalıtım mı yaptırmam gerek acaba bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba :)

Nejat abimiz bilmiyorsa bunu başka kimse bilmiyordur :D
Yanlış yere soruyorsun :D

Gerekirse şikayet edin baz istasyonunu hocam ben uykunuzdan zevk alırsınız ne yaşamaktan radyasyonla içiçe.

ozon makinesi kullanıyordum kulaklık saat televizyon bluetooth ne varsa kafayı yemişti, bildiğin elektronik bomba :) çözüm kapatmaktı tabi sizin olmayınca sorun oluyor :) önerim kaliteli ürün kullan örnek 12 tl bl kulaklığım ant frekansıyla çakışıyor, 30 dolarlık ise sorunsuz çalışıyordu

ozon makinesi kullanıyordum kulaklık saat televizyon bluetooth ne varsa kafayı yemişti, bildiğin elektronik bomba :) çözüm kapatmaktı tabi sizin olmayınca sorun oluyor :) önerim kaliteli ürün kullan örnek 12 tl bl kulaklığım ant frekansıyla çakışıyor, 30 dolarlık ise sorunsuz çalışıyordu

Logitech g930 kulaklıkta sürekli bağlantı kopması oluyordu.İçini açıp kurcaladık falan en sonunda kafayı yedim kırdım attım.
Şimdi 0 bir kablosuz klavye var bluetooth lu onda da sorun oluyor cihazı görmüyor falan.Belli ki şu baz istasyonu sıkıntı çıkartıyor.

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

Bir program buldum ve bununla gelen frekansları ve istasyonları görebiliyorum artık.Vodafone ve Telsim yazıyor üzerletinde.Büyük ihtimalle bu dalga bize zarar veriyor.Yarın ilk iş bunu barındıran kişileri şikayet etmek olacak.

---------- Spam Engelliyici 01:48 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

https://sikayet.btk.gov.tr
Buradan şikayet edebiliyormuşsunuz arkadaşlar ben şikayetimi ettim siz de edebilirsiniz.

Yakınınızdaki baz istasyonlarını görmek için aşağıdaki uygulamayı indirebilirsiniz
Architecture of Radio 0.0.14.apk fast download free download cracked on google play HiAppHere Market

Son düzenleme:
Eve gelen sinyalleri ve emryi engelleyen duvar boyası varmış, ama kilosu 100TL. 3+1 eve 10kg gider galiba.

baz istasyonun frekansı ile wireless frekansı birbirinden farklı ondan olmaması lazım. Modeme girip wireless kanalını değiştirirsen belki çözüm olur.

baz istasyonun frekansı ile wireless frekansı birbirinden farklı ondan olmaması lazım. Modeme girip wireless kanalını değiştirirsen belki çözüm olur.

kanalla ilgili bişey değil hocam çok denedim onu değiştirmeyi.Belki de ondandır ama benim modemimle alakalı değil komşununkiyle uyuşmuyordur ona da yapacak bişey yok :)

alakasız ama benim evdeki wiki 1 diş çekiyor 100 metre ilerde ki evin wifi full çekiyor bu neyden kaynaklı olabilir

Yayılan EMF Radiation gerçekten çok zararlı, biraz araştırmayla birçok kişinin baş ağrısı falan çektiğini bulabilirsin. çözümün olduğu gözüküyor ama genede profosyonelden yardım almasın.

https://www.amazon.co.uk/YSHIELD®-detergent-TEXCARE-shielding-fabrics/dp/B00FO0YWCI
Bu tür boyalarla çözüm bulabilmen mümkün gibi gözüküyor. Yorumlar bazıları işe yaradığını söylemiş

ama asıl sağlıklı yaşam için oda izalasyonu öneriyor. bunlarda mevcut mesela burda:EMF Safety Store |
,istersen bazı türde kaplamalarda mevcut sana ilhan vermesi için evin şöyle olcak:
GB1kGV.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri