Disney Sürpriz Yumurta

KondansatoR

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Kinder,Toto,Ozmo ve Ülker'in sürpriz yumurtalarını açıktan sonra bir videoda şu tarz bir sürpriz yumurta gördüm.Nerede satıldığını bilen var mı acaba? :)

0.jpg

En garantisi Ebay hocam.

---------- Mesaj saat 16:15:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:11:28 civarında gönderildi. ----------

Amerika'da yasak hocam Kinder.Daha dogrusu Kinder gibi bir marka mevcut onun da oyuncaklari cok kotu.

En garantisi Ebay hocam.

---------- Mesaj saat 16:15:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:11:28 civarında gönderildi. ----------

Amerika'da yasak hocam Kinder.Daha dogrusu Kinder gibi bir marka mevcut onun da oyuncaklari cok kotu.

Türkiye'den alabileceğim bir yer yok mu?

evet kapanmış :( biraz araştırdım buradaki Toys R Us dan sonra aynı dükkana Elit Oyuncak açılmış. Eğerki uğrarsam o çeşit yumurtalardan varsa haber veririm.

cok basıt bı reklamcı yada ambalajcı ve ya promosyon ıslerıyle ugrasan bı fırma o jelatınlerden yapabılır sana arastırsan bulacagına ınanıyorum

En uzak Almaya gidip alabilirim.Türkiye'de satan yer olsa iyi olurdu :D

Bilader büyük alışveriş merkezlerinde gram hesabıyla çeşit çeşit yumuşak şekerlemeler satan stand tarzı yerler var.Hani poşet veriyorlar istediğinden istediğin kadar alıyorsun.Oralara bak.Ben geçenlerde 20 tane almıştım.

bu tarz yumurtalara genelde avrupa ülkelerinde var(Almanya vs) kinderi dahi aradım ben dedim böle böle burdaki yumurtalar hep aynı tarz paketleme yurt dışındakiler hep çizgifilm karakterli burda olmayacakmı bu tarz bi uygulama kadın salladı birşeyler konuşmasından anladığım olmayacak her ülkenin konsepti ayrı felan diyor bence burda çok fazla satış olmuyor o yüzden de çok fazla üstüne gitmiyolar

abim amerikada ebayden sipariş etti fiyatları da türkiyeye göre daha pahalı tabiki

A101'de gördüm geçenlerde buna benzer bi yumurta tam yumurta gibi deil ama dışı sarı turuncu renkli sargılı kapsül şeklinde 1,75 ti fiyatı fena birşeye benzemiyordu birsonraki gidişimde alacam bi tane fotoları koyarım buraya

birde ben haftasonu çarşıya gidicem bakmaya düzgün birşeyler bulursam koyarım buraya isteyenlere de gönderirim kargoyla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri