Disney Telif Bombardımanına Başladı Gene !!

sence itiraz etemmi yoksa silsemmi forumu doldurdum 1 tıkla itiraz gönderebilirim?
Hocam ben bu geri bildirim konusunda çok arastırma yaptım Eğer youtube senın geri bildirimini kabul ederse davacı taraf videosunu yüklemek ıcın mahkemeye gıtmesı gerekıyormus Youtubede böyle yazıyordu Senın geri bildirimin kabul olmaz Telif yollayan kaç gündür milletı telıfden bezdırdı

itiraz ederken dikkatli olun, sonra kazandığınız paralar avukata gitmesin.

%101 sahte olduğuna emin olmadıkça itiraz etmek gibi bir cesarette bulunmayın

disney telif bombardımanı ne zaman bitti ki derken bu disney değil ki hocam düpedüz sahte telif bu adım gibi eminim disney den de yüzlerce telif yedik disney.com dan geliyor telif diğerlerinin hepsi sahte neden sahte benim disney ile alakalı olmayan videolarıma bile telif atmış diyorum ben size arkadaşlar bu sahte telif botu yada bu adamlar bir şirket kurmuş 5 tane pc koymuş oturtmuş adamları başına adamların işi sahte telif atmak..

itiraz ederken dikkatli olun, sonra kazandığınız paralar avukata gitmesin.
Hocam yanlıs anlama ama ben daha önce avukatlık olan duymadım Geri bildirimden dolayı eğer siz duydu ısenız lütfen yazında başka geri bildirimde bulunacak arkadaşlarda geri bildirim göndermekten vazgeçerler Bu geri bildirim olayı ytnın tehlıkelı suları eğer bu konuda bılgınız varsa lütfen yazın ben dahıl bılmeyenler öğrenmıs olurlar

şu ana kadar geri bildirim de bulunup da sonuç alan arkadaşlar varsa lütfen buraya yazsın ben bu zatı muhterem kişiliğe yaklaşık olarak 20 geri bildirim yaptım bir tane bile sonuç olmaz mı arkadaş yaa..

Hic bir sey yapmıyorum.Yani demek istedigim cok izlenim alıp ilk sıralara cıkıyorsanız eger göze batarsanız ve haliyle telif yemekde o derece kolay hale gelir.

hiç ummadığım bir dizide 4 rakip arasında 14 günde birince sıraya geldim. onların kanalları 5 aylık falandı. Benimki kapandı 2 gun sonra o kanallar da kapandı. Demek istediğim sen istemeden bir anda çok izlenim alabiliyorsun. Ve ilk sıralarda göze batıyosun.

Hocam yanlıs anlama ama ben daha önce avukatlık olan duymadım Geri bildirimden dolayı eğer siz duydu ısenız lütfen yazında başka geri bildirimde bulunacak arkadaşlarda geri bildirim göndermekten vazgeçerler Bu geri bildirim olayı ytnın tehlıkelı suları eğer bu konuda bılgınız varsa lütfen yazın ben dahıl bılmeyenler öğrenmıs olurlar

Bilgi vermeye gerek yok aslında youtube kurallarında açık ve net şekilde belirtmiş sahte geri bildirim yapanlar karşı firmanın insiyatifine bağlı olarak mahkemeye verilebilir.Yani özet geçersek karşı firma sen öyle şansını zorlarsan bende böyle yaparım hadi bakalım hodrimeydan diyebilir :) risk alırım diyorsanız sorun yok ama ucunda kazandığınız paranın kat ve kat fazlasını kaybetme riski olabilir.Benim fikrim sahte telif gönderip gönderilmediğinden emin olmadığınız sürece geri bildirim yapmayın derim

videoyu 3dk önce yükledim [email protected] kanala hemen telif yollamış araştırmalarım devam ediyor ancak sanırım telif gerçek. daha izlenim bile almadan kanal gitti

Davacı Warner Bros. Entertainment Inc.
Davacı E-postası [email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmaların temsili listesi ..... ....

Hocam ben bu geri bildirim konusunda çok arastırma yaptım Eğer youtube senın geri bildirimini kabul ederse davacı taraf videosunu yüklemek ıcın mahkemeye gıtmesı gerekıyormus Youtubede böyle yazıyordu Senın geri bildirimin kabul olmaz Telif yollayan kaç gündür milletı telıfden bezdırdı

İnşallah hocam inşallah..
60k civarı izlenimi vardı gitti oda tutan tek videoydu kanaldaki
Hayırlısı..

itiraz ettikden 1 saat sonra sldim videoları gerek duymadım en güvendiğim adsenseye baglı şansa brakmadım işi videolar silinince itiraz sorun olmuyor daha önce 3 sefer daha olmuştu.

itiraz ettikden 1 saat sonra sldim videoları gerek duymadım en güvendiğim adsenseye baglı şansa brakmadım işi videolar silinince itiraz sorun olmuyor daha önce 3 sefer daha olmuştu.
Geri bildirimin kabul olursa videoyu sılmen gerı bildirimi kaldırmıyor Daha once 3 defa olması muhtemelen gerı bildirim kabul olmadı ıcın bişe olmamıstır Ama ben sizi yanlıs yonlendırmek ıstemem ve korkutmak da ıstemem bu gerı bıldırım işi tehlıkelı iş yt nın derın suları Sana tavsıye vermek haddıme değil ama en güzeli bana kalırsa ıtıraz etmemektır Ben yuzde yuz kendı çekımım olan vıdeoya bile telıf gelse ıtıraz etmem o derece kokrttum yanı

Geri bildirimin kabul olursa videoyu sılmen gerı bildirimi kaldırmıyor Daha once 3 defa olması muhtemelen gerı bildirim kabul olmadı ıcın bişe olmamıstır Ama ben sizi yanlıs yonlendırmek ıstemem ve korkutmak da ıstemem bu gerı bıldırım işi tehlıkelı iş yt nın derın suları Sana tavsıye vermek haddıme değil ama en güzeli bana kalırsa ıtıraz etmemektır Ben yuzde yuz kendı çekımım olan vıdeoya bile telıf gelse ıtıraz etmem o derece kokrttum yanı

bana cevap dahi gelmedi , hiçbirine gelmedi. gelsede en fazla kanal gider adsense gider parasını istesede istesin bizde itiraz davası açarız kanal 1 aylık zaten siz nasıl oluyorda bizim gözümüzden kaçan içeriğe dava açıyorsunuz gibisinden ozaman haklı çıkarız bunlarda madem içerikleri yasak eşleşen yada engel atsınlarda bilelim düşüncesi ile yola devam ederiz.

Şimdi bu Disney inde diğer pek çok büyük kuruluşunda youtube da kanalı google+ da sayfaları var. Yani bu firmaların bunları kullanması için gmail uzantılı resmi bir hesapları olmalı. bence önemli olan bu mailin firmaya ait mail olup olmadığını öğrenebilecek kalitede bir ingilizce ile firmaya sorup cevabını alabilmek.

Çooook eskiden banada o mailden telif geliyodu ne zamandır ses seda yok ben fazla kurcalamıştım ama bir sonuca varamadım. Gerçek diye düşünüyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri