diyelimki özgün videolarım var çalınmaya karşı ?

• Kullanıcı abduko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar

abduko

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.abduko.com
selam arkadaşlar bir sorum olacaktı kanalıma özgün videolarımı ekledim diyelim ve bu videoları başka kanallar kopyaladı kendi kanalına o yükleyen kişilere şöyle uyarı gidermi hani bizler video yüklediğimizde para kazanma telif hakkı gibi şeyler oluyor onlara bu durum olur mu ? yada bunun için ne yapmam lazım ne yapmak gerekiyor youtube özgün videoyu ilk ben yüklediğimde video hakları benimmi olmuş oluyor açıklayacak biri varmı ?

eğer video ismini değiştirmez kendi kanalına kopya ederse para kazanması aktif olmuyor zaten alan kişinin ... sizin olduğunu kanıtlayın yazıyor .. tam bilgim yok deneme amaçlı 1 2 spam kanal yaptım zaten hemen kapandı:)

İyi bir partner ile çalışırsanız haklarınızı koruyor. Videolarınız kopyalandığı anda eşleşen üçüncü taraf uyarısı gidiyor karşı tarafa ve karşı tarafta videonuz ne kadar izlenirse izlensin parayı siz kazanıyorsunuz.

İyi bir partnere girip Content ID koruması alabilirsin ama onu da her içeriğe yapmazlar, kaliteli ve izleme alan içerik olması lazım.

eğer video ismini değiştirmez kendi kanalına kopya ederse para kazanması aktif olmuyor zaten alan kişinin ... sizin olduğunu kanıtlayın yazıyor .. tam bilgim yok deneme amaçlı 1 2 spam kanal yaptım zaten hemen kapandı:)

ismini büyük ihtimal değiştirip kendi kanalında yayınlar yani benden çok izlenmye sahip olabilir. tşkler.

İyi bir partner ile çalışırsanız haklarınızı koruyor. Videolarınız kopyalandığı anda eşleşen üçüncü taraf uyarısı gidiyor karşı tarafa ve karşı tarafta videonuz ne kadar izlenirse izlensin parayı siz kazanıyorsunuz.

partnerlerinde şartları var sanırım bilmem kaç abone şu kadar izlenme falan diyorsunki otur sabahtan akşama kadar video çek işe gitme :)

İyi bir partnere girip Content ID koruması alabilirsin ama onu da her içeriğe yapmazlar, kaliteli ve izleme alan içerik olması lazım.

teşekkürler özgün işi bana göre değil bunu anladım :D

Benim özgün kanalımdaki videoları bir arkadaşımda benden rica ederek, kendi kanalına yükledi.. Videoların para kazanmasını açınca ,ticari kullanım haklarını doğrulayınız tarzında
yazı çıktı,O Videoların para kazanması kapatıldı...

Yani sağlam bir partner ile çalışırsan videolarını korur, Benim çalıştığım partner Gizza Network

Benim özgün kanalımdaki videoları bir arkadaşımda benden rica ederek, kendi kanalına yükledi.. Videoların para kazanmasını açınca ,ticari kullanım haklarını doğrulayınız tarzında
yazı çıktı,O Videoların para kazanması kapatıldı...

Yani sağlam bir partner ile çalışırsan videolarını korur, Benim çalıştığım partner Gizza Network

anladım olayı partner şart diyorsunuz yani videoyu korumak için peki çok bilgim yok bu partner şirketleri izlenmeden kendileri paymı alıyor yada parayı bizlerdenmi istiyorlar aylık falan gibi ve bu partnerler her türlü kanalı kabul etmiyorlar sanırım çok izlenen yada beğenilern yada çok abonesi olan kanallarımı tercih ediyorlar.

anladım olayı partner şart diyorsunuz yani videoyu korumak için peki çok bilgim yok bu partner şirketleri izlenmeden kendileri paymı alıyor yada parayı bizlerdenmi istiyorlar aylık falan gibi ve bu partnerler her türlü kanalı kabul etmiyorlar sanırım çok izlenen yada beğenilern yada çok abonesi olan kanallarımı tercih ediyorlar.

Partner şart evet ama her partner değil yani her partner özgün videonuzu korumaz..Bu şekilde koruyan Gizza Network var , mutlaka başka networklarda vardır ama onları bilmiyorum...

Her partnerin kabul şartları farklı oluyor abone-izlenim v.s. ,Zaten hepsi kendi websitelerinde şartlarını yazıyorlar,Forumdada şartları yazıyor...

Parayı bizden şu şekilde alıyorlar ,Kanalın aylık kazancından %20-%30 (partnere göre değişiyor) kesinti yapıyorlar kesintiden sonrasını bize yolluyorlar

Partner şart evet ama her partner değil yani her partner özgün videonuzu korumaz..Bu şekilde koruyan Gizza Network var , mutlaka başka networklarda vardır ama onları bilmiyorum...

Her partnerin kabul şartları farklı oluyor abone-izlenim v.s. ,Zaten hepsi kendi websitelerinde şartlarını yazıyorlar,Forumdada şartları yazıyor...

Parayı bizden şu şekilde alıyorlar ,Kanalın aylık kazancından %20-%30 (partnere göre değişiyor) kesinti yapıyorlar kesintiden sonrasını bize yolluyorlar

açıklaman için teşekkür ederim vakti olanlar için bence güzel her iki taraf içinde sağol.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri