Dizi Çalıştım ama...

• Kullanıcı keremoflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bugün 2 dizi kanalı bitirdim 1 ay sonra sabit 10 tl getirirler... yılmayın..

Biten dizilerden mi bahsediyorsun hocam?

Çünkü güncel olanlarda geri index'te kalınca hiç bir şey olmuyor. Durup değerlenmiyor yani.

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

Sen render yaparsın Ben çalarım kanalından. sen 10 saat uğraşırsın 10 dakikada kopyalarım. O yüzden renderi boşver kardeş :D Hazır render var mutlaka her dizinin kopyala gitsin. Uğraşma öyle az izlenipte çok uğraştığın dizilerle

Bu zihniyetinle, çaldığından şüphem olmaz zaten.

Normalde iki sebepten dolayı hit alamazsın.
1-Rekabet oranı çok yüksektir ve ne yaparsan yap gerilerde kalırsın
2-Rekabet yoktur ama dizilerin popülaritesi de yoktur yani aranma hacmi düşüktür.

Hocam belki cok aceleci davraniysundur . Sakin kafayla gunde 1- 5 tl arasi getircek bi dizi caliscam diye düsün... tek bir dizi bul önce . Ama iyi analiz yap :

Aranma hacmine, telif riskine muhakkak bak...

O diziyi takip et ve zamaninda duzenli yukle. 1-2-3 bolumden sonra o dizinin sana gunluk 10 tlden fazla getirdigini goreceksin.. Bu sistemi gelistir ve bir diziden gunluk 100 tl aldiginda bu konuya yine yazarsin :)

Edit : kanalin adini dizinin adi yapmayi ve kanal kapagini ayarlamayi unutma ...

Bayadan beri youtube isiyle uğraşıyorum ama hic dizi calismadim bana vds onerisi ve renderlenirken ne yapiliyor renk acma vs yardimlarinizi bekliyorum

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Bayadan beri youtube isiyle uğraşıyorum ama hic dizi calismadim bana vds onerisi ve renderlenirken ne yapiliyor renk acma vs yardimlarinizi bekliyorum

Hocam ben çerçeve yapıyorum. Bir de clipspeed geçiyorum o kadar.

Camtasia is gorurmu birde vds fiyat araligi kac olmali

Vallaha camtasia görür çerçeve ekle üstten alttan tut daralt daha kolay kullanımı VDSde işine göre değişir birşey diyemem 8 çekirdekli makinede çok iyi render alır camtasia ise hele uçar hızdan :D

[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] yorumlariniz icin cok tesekkurler 50 liralık alıcam renderi baslatip okula giderim 😄

Hocam belki cok aceleci davraniysundur . Sakin kafayla gunde 1- 5 tl arasi getircek bi dizi caliscam diye düsün... tek bir dizi bul önce . Ama iyi analiz yap :

Aranma hacmine, telif riskine muhakkak bak...

O diziyi takip et ve zamaninda duzenli yukle. 1-2-3 bolumden sonra o dizinin sana gunluk 10 tlden fazla getirdigini goreceksin.. Bu sistemi gelistir ve bir diziden gunluk 100 tl aldiginda bu konuya yine yazarsin :)

Edit : kanalin adini dizinin adi yapmayi ve kanal kapagini ayarlamayi unutma ...

Tasarımsal ayarları tam yapıyorum hocam. Bu dediğini deneyeceğim, teşekkürler. Gelişme olursa buraya yazarım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri