Dizi değil reklam izlettiriyorlar

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

aliq

Kayıtlı Üye
Bugün ülkemizde oynanan bir dizinin kanalına rastgeldim. Birde ne göreyim adamlar dizinin neredeyse her dakikası kadar reklam koymuşlar :) Biz 3-5 reklam koyarız korkarız ama bunlar firma oldukları için korkmalarına tabi ki gerek yok.
Kanalımız:
https://www.youtube.com/watch?v=OQdTUdaVzxs

Gerçekten aç insanlarımız var insanlar diziyi kaçırdığı için izlemek isteseler reklamlardan adam akıllı izleyemeyecekler.

Özellikle ülkemiz diyorsunuz ama yabancılarda herşey paralı.salak mı Amerikanlar saçma sapan çerçeveli videoları izliyorlar.adamlar emek veriyor tabiki koyarlar reklam zaten hepsi çıkmaz merak etmeyin.

Özellikle ülkemiz diyorsunuz ama yabancılarda herşey paralı.salak mı Amerikanlar saçma sapan çerçeveli videoları izliyorlar.adamlar emek veriyor tabiki koyarlar reklam zaten hepsi çıkmaz merak etmeyin.

"Bugün ülkemizde oynanan bir dizinin kanalına rastgeldim" Burada özellikle demedim hocam sen beni yanlış anladın ülkemizdeki bir diziye rast geldim dedim. Bende biliyorum tüm reklamların çıkmayacağını ama abartıldığından bahsetmekteyim.

Her sari cizgide reklam cikmiyor dogru fakat, demekki çıkiyo olsada koymaktan utanmayacaklar işte bunlar gibiler yuzunden yaşasın adblock

Bu eklenti her ne kadar direk olarak bizide etkiliyo olsada, bunlar gibiler yuzunden bu eklentiyi herkesin ögrenmesi gerektigini dusunuyorum yazik gercekten

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bitek dizide degilki,nerdeyse resmi kanalların genelinde böyle bu.geçen yıl kurtlarvadisinin kanalyla çok dalga geçilmişti mesela.adamlar hem 1dk arayla reklam koymuştu hemde videolar 360p idi.spamcıların yükledikleri bölümlerde hem reklam az dı hemde daha kaliteliydi :)

geçen dizinin birisine gelen yorum efsaneydi " ya olmaz ki böyle reklam arasına dizi koymuşlar " :D

Youtube ye kurban olun siz hiç dailymotion da dizi izlememişsiniz anlaşılan.

Her sari cizgide reklam cikmiyor dogru fakat, demekki çıkiyo olsada koymaktan utanmayacaklar işte bunlar gibiler yuzunden yaşasın adblock

Bu eklenti her ne kadar direk olarak bizide etkiliyo olsada, bunlar gibiler yuzunden bu eklentiyi herkesin ögrenmesi gerektigini dusunuyorum yazik gercekten

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben youtube partnerle çalıştım ve adamların kafası aynen böyleydi. Her dakikaya reklam koyalım ve daha çok para kazanalım. Her dakikada reklam çıkıp çıkmadığından haberleri yok ancak her dakikaya reklam koyma fikri inanılmaz cazip görünüyordu salaklara :) e kim kimi salak yerine koyuyor görüyorsunuz.

Paylaştığın videonun kapak fotoğrafı Brazxxx'a taş çıkarır :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri