Dizi -Film -Çizgi Film

• Kullanıcı brain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

brain

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar ben dizi -film -çizgi filmleri editleyip paylaşmak istiyorum.
Bunun için kanallarım partner mi adsense mi olmalı?
Partner olacaksa bu iş için en uygun partner hangisidir?
Bu videoyu hangi programla editlemişler o çerçevin dışındaki kısım nasıl blur yapmışlar?
Birde bu adam partner midir _
Micky Maus Wunderhaus HD - Märchenstunde - - YouTube

EDİT: Bu resmide beğendim paylaşmak istedim :)

---------- Mesaj saat 11:11:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:18:45 civarında gönderildi. ----------

Sanırım kimse fikirlerini paylaşmak istemiyor.

Program icin beklemedeyim after effects derslerine basladim ama cesitlilik iyidir

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Güzel bir edıtleme yapmışlar bende düşünüyorum ama bunları hangı programla yapıyorlar,ırde vıdeoları tek tek degılde bırden çok videolara aynı anda edıtleme yapılabılıyor mu böyle program varsa adı nedır ?

Güzel bir edıtleme yapmışlar bende düşünüyorum ama bunları hangı programla yapıyorlar,ırde vıdeoları tek tek degılde bırden çok videolara aynı anda edıtleme yapılabılıyor mu böyle program varsa adı nedır ?
Hocam eminim bu yöntemleri bir tek biz akıl etmiyoruz.İllaki bu olayları toplu yapan programlar vardır ama o programları keşfedebilmek lazım.Keşfetmiş arkadaşlar burada paylaşsalar bizde nasiplensek.

dun bu forumda okudum kardesim. sony vegas la toplu edit yapilabiliyormus. videolarin surelerini toplu uzatma kisaltma falan... hic kullanmadim.

camtasia 8 programından yapabilirsin
Hocam camtasia 8de sadece zoom ve çerçeve yapılıyor diye biliyorum.
Mesajınız bir fikir verdi bana hiç camtasia açısından düşünmemiştim :)
Sanırım o çerçeve ve arkası hafif transparan bir çerçeve ve 2 tane video oynatımı yapıyor.Biri büyük diğeri çerçevenin ortasında ki.

Sanırım o çerçeve ve arkası hafif transparan bir çerçeve ve 2 tane video oynatımı yapıyor.Biri büyük diğeri çerçevenin ortasında ki.

hocam googlede frame https://www.google.com.tr/search?q=...4&bih=643#facrc=0;kids frame&imgdii=_&imgrc=_ yazıp aratacaksınız ,istediğiniz bi resmi önce camtasiaya ekliyeceksiniz,ardından videoyu ekleyip işleyeceksiniz.çok basit

Aynen dediğin gibi.
İki videoyu üstüste koyacaksın.
Biri büyük biri ufak.
Arka tarafı callouts tan komple blur yapıcaksın. ön kısım normal.
Güzel fikir valla aklıma yattı.
Diğer çerçeveler gibi insanın kapatıp çıkası gelmiyor. :)
İyi ki görmüşüm bu konunu. video editle uğraşan biri olarak işime yarayacak.

Camtasia çoğu şeyi yapıyor şu ana kadar bana lazım olupta camtasia nın yapamadığı birşey bulamadım :)

kanala da yazık olduk esselatü esselası okundu:D

Hocam eminim bu yöntemleri bir tek biz akıl etmiyoruz.İllaki bu olayları toplu yapan programlar vardır ama o programları keşfedebilmek lazım.Keşfetmiş arkadaşlar burada paylaşsalar bizde nasiplensek.

burda editleri östersem olay olurda neyse adam olup izlemiyolarki forumda bile arkadaşlık ve dayanışma yok hemen sömürü var. bir arkadaş burda kanalından 1 tane video attı ben 1 hafta içinde 1 olan videonun 33 oldugun gözlerimle gördüm

kanala da yazık olduk esselatü esselası okundu:D

Hocam o adam işin kaymağını silip süpürmüş.İzlenimleri görmedin heralde ?

burda editleri östersem olay olurda neyse adam olup izlemiyolarki forumda bile arkadaşlık ve dayanışma yok hemen sömürü var. bir arkadaş burda kanalından 1 tane video attı ben 1 hafta içinde 1 olan videonun 33 oldugun gözlerimle gördüm
Madem olay yaratacaksınız yaratın.İzleyip faydalanacaklar mutlaka olcaktır.

Hocam o adam işin kaymağını silip süpürmüş.İzlenimleri görmedin heralde ?

Madem olay yaratacaksınız yaratın.İzleyip faydalanacaklar mutlaka olcaktır.

Bu tarz videolarla networklarda kazanamazsin artik. Kazansan dahi odemiyorlar. Cizgifilmle kazanmak istiyosan tek yol adsense, para kazanmalarini acabilmek icinse tek tek editlemen gerek. Yoksa youtubeda olanlari kopyalayip tekrar atsan 500 videodan 100 tanesi ancak dolar olur belki. O kadar videoda unlem yedikten sonra buyuk ihtimalle kanalin kapanmasina sebep olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri