Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fragmanları dailymotion a yüklersek telif sorunu olur mu
Anladım hocam yani fragmanları embed kodu gibi bişeyle adamların sitelerinden çekmemiz gerekicek, aynı şekilde embed kodu ile yt dan da çekebilirz. Ben biraz uğraştım da böyle siteye pek ziyaretci gelmedi malesef![]()
Aynen öyle hocam,ziyaretçi alamamanıza üzüldüm.
Aslında yapması da bir yandan zevkli bir şey
Umarım ilk günkü hit'i katlaya katlaya gidersek anlık 4 haneli rakamları görmemiz 1-2 ay'ımızı almayacak sanırım.
Bende bot yok, teker teker uğraşıyordum çok fazla içerik ekleyememiştim ondan çok az ziyaretci geldi sanırım. Sizin şansınız yaver gider umarım.
Tema benim hoşuma gitti . Ama ben fragman izlemeyi sevmiyorum spoiler geliyor bana.
1 - Site genel olarak nasıl? (çok güzel olmuş)
2 - Site'yi bundan sonra kullanırmısınız? (hayır neden sürekli fragman izleyeyim)
3 - Eleştiri ve Önerileriniz nelerdir? (başarılar dilerim)
mutlaka bir arama motoru entegre et bu tip sitelere girip ilk baktığım şey örnek hem yıl a göre arama yapsın hem de kategorisine göre ki giren adam aradığı şeyi hemen bulabilsin bu arada güzel domain hayırlı olsun..
Öncelikle bu uyarı veya öneri için çok teşekkür ediyorum.
Site ismi sadece fragman ve Dizi fragmanları yayınlanıyor dizi konusu bundan
Oyun bölümü kaldırılabilir,bütün önerileri siteyi yapan arkadaş takip ediyor ve ona göre düzene sokuyor.
Çok teşekkür ediyorum tekrardan![]()
benim kullandığım bir wp teması vardı new... diye. Adını vermiyorum yine de belki size bir sorun olur filan diye ama kullanan çok var. Sanırım sizin temanız da bu ama baya farklılaştırmışsınız bence çok karışık olmuş gibi. Ayrıca oyunları kaldırın hocam sadece fragman deyip başka bişey koymak abest değil mi)
Bu konuda biz de düşünceliyizOyun bölümü zaten şuanda faaliyetde sayılmaz.
Evet hocam o kast ettiğiniz News.... adını vermediğimiz tema buama biraz değişik oldu çok da iyi oldu çok da güzel oldu
Şaka bir yana çok teşekkür ederim hocam yorum için.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.