Dizi fragmanları

alperenuzun

Kayıtlı Üye
Merhabalar . Dizi fragmanlarını paylaştığım bir kanalım var . Bu kanalımda çoğu videomun para kazanma yerinde dolar işareti değil ? var . İnceleniyormuş . Dünden beri bu şekilde . Para kazanmalarını kapattım tekrar açtım değişen olmadı .Dizi videolarımi böyle yoksa ben bi hata mı yapıyorum acaba .

Teşekkürler

Merhabalar . Dizi fragmanlarını paylaştığım bir kanalım var . Bu kanalımda çoğu videomun para kazanma yerinde dolar işareti değil ? var . İnceleniyormuş . Dünden beri bu şekilde . Para kazanmalarını kapattım tekrar açtım değişen olmadı .Dizi videolarımi böyle yoksa ben bi hata mı yapıyorum acaba .

Teşekkürler

inceleniyor videonu video yonetıcısınden bul duzenle de ısmını at kafadan örnek : asdasd etıketlerı sıl para kazanmasını kapat daha sonra eskı halıne getır aktıf olu para kazanma

para kazanma kapat etiketi ismi acıklama vs sil.sayfayı bir süre yenile para kazanmayı ac sonra etiketleri gir.eger olmazsa 5-6 kez dene bu işlemi kesin işe yarıyor.sadece arada bir ugrastırıyor insanı.

Teşekkürler

Çoğu video'da olumsuz sonuçlanıyor para kazanma. Bizzat denedim benim de, Fragman'ları yayımladığım kanalım var. Ayrıca sana yardımcı olur ise, Kurtlar Vadisi Pusu, Ben de Özledim, Tatar Ramazan ve Cesur hemşire de, 3. eşleşme ve ya, telif vermiyor.

o videoları sil. Yoksa tüm kanallarının para kazanması gider.
Zaten o videolarda ünleme dönüştü para kazanma yeri bende sildim Teşekkürler
inceleniyor videonu video yonetıcısınden bul duzenle de ısmını at kafadan örnek : asdasd etıketlerı sıl para kazanmasını kapat daha sonra eskı halıne getır aktıf olu para kazanma
Teşekkür ederim ama silmem gerekti

para kazanma kapat etiketi ismi acıklama vs sil.sayfayı bir süre yenile para kazanmayı ac sonra etiketleri gir.eger olmazsa 5-6 kez dene bu işlemi kesin işe yarıyor.sadece arada bir ugrastırıyor insanı.

Teşekkür ederim ama silmem gerekti videoları

Onu google a soracan kardeş. Eşleşen 3.taraf dünya geneli engelleme bide bu video inceleniyor sakat işler sonra tüm kanallar uçuyor.

Bildigim kadariyla sadece o kanal gidiyorduda ondan sorayim dedim

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tum kanallarinin para kazanmasi neden gidiyor ki ?

google'ın yeni youtube politikasına göre bir adsense'de diyelim ki 500 kanal var.Senin bu 500 kanalın içinden sadece1'i para kazanmaya kapanırsa kalan 499 kanal da hiçbir uyarı olmaksızın para kazanmaya kapanıyor hacım.

---------- Mesaj saat 15:42:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:42:13 civarında gönderildi. ----------

Kardeim bu yöntemi ben 2 kere deniyorum olmazsa siliyorum videoyu baştan yüklüyorum.Sen hiç 6. denemede felan açtın mı 5-6 denemede açtığın oldu mu?

Teşekkürler

Bu Bir Uyarıdır O videoları acele sil yada para kazanmasını kapat yoksa bütün adsense bağlı kanalların para kazanması kapanacak.

google'ın yeni youtube politikasına göre bir adsense'de diyelim ki 500 kanal var.Senin bu 500 kanalın içinden sadece1'i para kazanmaya kapanırsa kalan 499 kanal da hiçbir uyarı olmaksızın para kazanmaya kapanıyor hacım.

---------- Mesaj saat 15:42:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:42:13 civarında gönderildi. ----------

Kardeim bu yöntemi ben 2 kere deniyorum olmazsa siliyorum videoyu baştan yüklüyorum.Sen hiç 6. denemede felan açtın mı 5-6 denemede açtığın oldu mu?
daha dün akşam oldu. :D

Yok artik ya bu google iyice costu :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri