Dizi indirmek için torrent site tavsiyeniz

Yuri Boyka

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
bana eski hemen hemen ingilizce tüm dizilerin içinde bulunduğu ücretli ücretsiz farketmez sağlam torrent sitesi lazım

bugün 5 eski dizinin tüm sezonlarını indirdim tam 1 günümü aldı, videoları tek tek indirdim dizi izleme sitelerinden, bu çileden kurtulmak istiyorum

para hiç önemli değil aylık üyelik 100 dolar olsa bile satın alıcam

konuda yazmak istemezseniz pm ile de söyleyebilirsiniz, teşekkürler

(konu kapanmazsa sevinirim, içerik kategori ismini yazmıyoruz)

Son düzenleme:
linkini pm atabilirmisiniz, üyelik paralı mı nasıl üye olunuyor

üye olunamıyor diye biliyorum, çok zor hocam, https://karagarga.in/ biraz araştırırsanız nasıl biryer olduğunu görürsünüz, burada bulamadıgınız film diziyi başkabiryerde bulamazsınız. Öyle bir arşivi var ki sinema tarihinin ilk filmlerinden günümüze kadar muazzam bir havuz. :) ismindende anlaşılacağı gibi sahibi de türk fakat en son birkaç yıl önce bakmıştım şimdi satıldımı napıldı bilmiyorum site devam ediyodur ama öyle kapanacak kaybolacak birşey değil. indexleme falanda yok kapalı dışarıya tamamen :) üyelik bulursanız haber verin nasıl biyer içerisi merak ediyorum tw den bakyım bende :D
not: üyelik davetiye sistemiyleydi heralde ama davetiye altından değerli :D

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] sayfaya girince korktum hocam,çok gizemli geldi :)
şaka bir yana ilk defa anlattığın kadar geniş bir havuz olan bir sitenin kendisini bu kadar ağırdan sattığını gördüm...
sen içeriği nerden biliyorsun peki? gördün mü daha önce? ve davetiye araştırması yaptın da bulamadın mı?(bulunmuyorsa uğraşmayalım bizde)

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] sayfaya girince korktum hocam,çok gizemli geldi :)
şaka bir yana ilk defa anlattığın kadar geniş bir havuz olan bir sitenin kendisini bu kadar ağırdan sattığını gördüm...
sen içeriği nerden biliyorsun peki? gördün mü daha önce? ve davetiye araştırması yaptın da bulamadın mı?(bulunmuyorsa uğraşmayalım bizde)
İsmini haber sitesinde duymustum zamanında sonra araştırınca öğrendim ama davetiye ile falan hiç uğraşmadım açıkçası. Çok ağır bi site :)

Mobilden yazıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri