Dizi İzlerken Subniminal Mesaj Gördüm Ne Yapayım Simdi ?

mesajı aldıysanız geçip gidin büyütülecek bir şey değil. veren verdiğini bildikten sonra bizim öğrenmemiz çok bir şey yapmıyor. internette yüzlerce örneği var. bunu hep yapacaklar.

hep gavurlarmı yapacak subliminali, birazda bizimkiler yapsın :D:D bide zaten kalitesi yerlerde olan dizileri niye izlionuz hocam,dizinin adında hayır yok :D

Yok öyle bir şey.

dikkatli bakmalısın son anda tabeladaki beyaz kısma
mesajı aldıysanız geçip gidin büyütülecek bir şey değil. veren verdiğini bildikten sonra bizim öğrenmemiz çok bir şey yapmıyor. internette yüzlerce örneği var. bunu hep yapacaklar.
ya benim anlamadıgım ramazan ayındayız ve dizinin icinde Dini unsurlar var. o yönden kızdım biraz.
hep gavurlarmı yapacak subliminali, birazda bizimkiler yapsın :D:D bide zaten kalitesi yerlerde olan dizileri niye izlionuz hocam,dizinin adında hayır yok :D
:)

mcus.png

Çok yapmacık neyini izliyorlar böyle dizilerin

geçen hafta biyerde paylaşmışlardı görmüştüm bunu

geçen hafta biyerde paylaşmışlardı görmüştüm bunu

gerçekten yapmacık ama bir projem icin izlemiştim bunu gördüm artık izlemiyorum. Yaptıkları insanların dini duygularıylada oynamak. Dini bir objenin yanında s** yazısını koymak ancak öyle insanlara yakışır zaten. bu koydu biraz

Onu fark edenlerin sayısı %10 bile değildir bence ki fark edenler zaten akılları başlarında insandır ama siz şimdi bunu burda paylaştınız daha fazla kişi gröecek mesaj daha fazla yayılmış olacak :)

trt'den başka kanalın dizisini izlemek baştan hata zaten. başka hiç bir kanala güvenemiyorum.

Onu fark edenlerin sayısı %10 bile değildir bence ki fark edenler zaten akılları başlarında insandır ama siz şimdi bunu burda paylaştınız daha fazla kişi gröecek mesaj daha fazla yayılmış olacak :)

Subliminal mesajlarda amaç, mesajı beş duyu ile bilincin algılamayacağı biçimde bilinçaltına göndermektir. Yani farkedildiği zaman etkisi olmuyor...

GM Ultimate Slim cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyler bu tabelada, yazıda falan subniminal hikaye subniminal'ın kralı için looney tunes, tom and jerry çizgi filmlerine falan bakın.

Subliminal mesajlarda amaç, mesajı beş duyu ile bilincin algılamayacağı biçimde bilinçaltına göndermektir. Yani farkedildiği zaman etkisi olmuyor...

GM Ultimate Slim cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ohoo o zaman neler vardır benim aklımda kim bilir :)

seks hepimizin dünyaya gelişine sebep olan olay. korkmayın bu kadar. boş işlerle uğraşmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri