Dizi kanalı için partnerlik

• Kullanıcı injizz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

injizz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
theteknolojist.com
Merhaba arkadaşlar,

Dizi kanallarını bilen bilir, izlemesi yüksek tbmsi düşük olur. Bendede durum aynen böyle. Türkçe dizi kanalımın izlemesi yüksek, tbmsi 0,02 - 0,03 civarlarında. Bunun nedeni video içi reklam. Zaten video içi reklam çıkmasa, metin veya flash çıksa bu kadar kazanamam.

Yani video için(trueview) çıkması işeme geliyor, daha çok kazandırıyor. Fakat adsense'de her diziyi para kazanmadan geçiremiyorum, çoğu incelemede kalıyor. Böyle bir sorunu ortadan kaldırmak için partnerliğe geçmek istiyorum.

Birde partnerlikler CPM bazlı çalıştığı için gösterim başına daha çok kazanırsın diye arkadaşlar oldu. Kısacası partnerliğe geçip bir denemek istiyorum. Fullscreen'i tavsiye edenler oldu.

Fullscreen'in %30(yamulmuyorsam) kesmesine rağmen adsenseden daha çok kazandıracak gibi geldi. Siz ne dersiniz? Partnerliğe geçmelimiyim? Geçersem daha çok kazanırmıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler,

Denemeden göremessin hocam . Birde partnerde nasıl oluyor telif işleri onları araştır bence.

Denemeden göremessin hocam . Birde partnerde nasıl oluyor telif işleri onları araştır bence.

Telif, ihtar her yerde gelir çünkü ihtarı gönderenin partnerle bir alakası yok lakin 3. taraf olayı partnerlikte olmuyor diye biliyorum. Birazda bu 3. taraflardan para kazanayım diye geçmek istiyorum.

3.Taraf olayı partnerlikte olmuyor evet dogru biliyosun bu yönden partnerligin avantajı "çok" olur. Ama izlenimlerin gerçekten yüksek ise belli bi kitleye sahip isen partnerlik olabilir . Ama izlenimin az zaten az bişi kazanıyosan eger boşuna %20 %30 kesinti vermene gerek yok .

Fakat adsense'de her diziyi para kazanmadan geçiremiyorum, çoğu incelemede kalıyor. Böyle bir sorunu ortadan kaldırmak için partnerliğe geçmek istiyorum.
demişsin ama partnere geçince de durum aynı diye biliyorum

вαттυѕαу;33446' Alıntı:
3.Taraf olayı partnerlikte olmuyor evet dogru biliyosun bu yönden partnerligin avantajı "çok" olur. Ama izlenimlerin gerçekten yüksek ise belli bi kitleye sahip isen partnerlik olabilir . Ama izlenimin az zaten az bişi kazanıyosan eger boşuna %20 %30 kesinti vermene gerek yok .

Günlük 30-35k bir izlenimim oluyor. Sanırım bu yeterli.

Ilk defa duydum partnerlerde 3.taraf eslesmesi geldigi halde para kazanabilenecegini. 4 partner ile calistim hicbirinde para kazanamadim 3. taraf eslesmesi oldugunda.

Benim partnerlerde bu ozellik olmayabilir. Yanlista biliyor olabilirim. Eger yanlis biliyor isem emin iseniz bizi de aydinlatin lutfen.

Mantik olarak soyle bir ornek verebilirim. Bir video yuklediniz sony e ait muzik cikti icinde. Partner oldugunuz halde bundan para kazanabilirmisiniz sizce? Bence hayir. Lakin soyledigim gib ide simdiye kadar bu sekilde para kazanamadim.Calistigim partnerlerde youtube en buyukleri idi.

Geldiği halde değil, hiç gelmiyor diye biliyorum. Deneyip yorumlarımı yazarım.

Simdi bir arkadas daha yazdi oda aynisni dedi. Diyorum ya 4 network ile calistim en buyuklerinden ki youtube un hepsindede muzik vs uyari hep geldi.

Şöyledir belki, partnerlik olduğu için kendi 3. taraf sistemleri vardır. Sony, vevo vs. de en büyükleri olduğu için onları kapsıyordur. Öyle bir şey olamaz mı?

Şöyledir belki, partnerlik olduğu için kendi 3. taraf sistemleri vardır. Sony, vevo vs. de en büyükleri olduğu için onları kapsıyordur. Öyle bir şey olamaz mı?
Partner olmak yada olmamak hic farketmez.Yuklediginiz icerik sahibi uyari gonderirse ayni normal kanallardaki gibi uyari alirsiniz kirmizi renkleri gorusunuz.

Partner olmak yada olmamak hic farketmez.Yuklediginiz icerik sahibi uyari gonderirse ayni normal kanallardaki gibi uyari alirsiniz kirmizi renkleri gorusunuz.

O zaman tek avantajı izlenim başına yüksek paralar vermesi, en azından adsense'in verdiğinden yüksek vermesi oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri