Dizi kanalı ve telif

• Kullanıcı ByCash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ByCash

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dizi kanalı açmayı düşünüyorum. Fakat telif hakkında pek bilgim yok. Türk dizi kanalı olacak. Telif hakkı sık gelir mi? Bilgilendirilirsem sevinirim..

evett baya sık gelir. uğraşırsan kazanırsın ama sürekli kanalın kapanır zaten zamanla çözüyorsun hangi diziler telif vermiyor. ben bir ara baya uğraştım yaklaşık 25 30 tane kanalım kapanmıştı öyle :)

evett baya sık gelir. uğraşırsan kazanırsın ama sürekli kanalın kapanır zaten zamanla çözüyorsun hangi diziler telif vermiyor. ben bir ara baya uğraştım yaklaşık 25 30 tane kanalım kapanmıştı öyle :)

Bazı diziler verir hepsi vermez ortalikdan srefsiz çok oldugu için sahte telif atiyorlar .

Arkadaşlar dizi kanalı açmayı düşünüyorum. Fakat telif hakkında pek bilgim yok. Türk dizi kanalı olacak. Telif hakkı sık gelir mi? Bilgilendirilirsem sevinirim..

hocam bence hiç girme vazgeç teknoloji yada haber kanalı aç çünkü en çok telif getirenler fragman ve dizi kanalları çok patlıyor benimde 1 ay önce çok aktif kanalım askıya alındı :/ tavsiye etmem

Uğraşırsın uğraşırsın.Bir sabah girersin kanalın yok olmuş.3 telif gelince kanal kapanıyo bu itlerde organize olmuşlar geceleri 3 ayrı telifi birden yolluyolar ne karşı bildirimde bulunabiliyosun ne de telifi gönderenleri görebiliyosun.

O zaman uğraşmaya değmez hocam. Teşekkür ederim

hocam bence hiç girme vazgeç teknoloji yada haber kanalı aç çünkü en çok telif getirenler fragman ve dizi kanalları çok patlıyor benimde 1 ay önce çok aktif kanalım askıya alındı :/ tavsiye etmem

Öneriniz için teşekkürler

Uğraşırsın uğraşırsın.Bir sabah girersin kanalın yok olmuş.3 telif gelince kanal kapanıyo bu itlerde organize olmuşlar geceleri 3 ayrı telifi birden yolluyolar ne karşı bildirimde bulunabiliyosun ne de telifi gönderenleri görebiliyosun.

İşin içinden birinin yorumunu görmek hoş. Yorumunuz için teşekkürler.

Anlaşılan uzak duracağım

bence de hakkıyla yapacaksan gir derim :D olmadı sahte telif atanın kanalını kapatırız bızde sahte telifle :D

gerek yok. bence... telif yersin çoğu firma web sitesi almış ve dizilerinin peşinde yanı... uyarı alır kanal kapanır, devamlı kopyala yedek al....

Ben birkaç gündür uğraşıyorum, şuanlık birşey olmadı. Hayırlısı :)

Ama reklamda çıkmıyor, inceleniyor :D

Anında atıyorlar ben bir iki gün kalsın silerim diye düşündüm gece 4-5 de atmışlar :D :D Fena uğraşıyorlar

Kardeş dizi kanalında en büyük sıkıntı 1 telif yiyince 15 dakkada uzun video atmaya izin vermiyo. hevesin kaçıyo ondan sonra hayattan soguyon :D

Ben birkaç gündür uğraşıyorum, şuanlık birşey olmadı. Hayırlısı :)

Ama reklamda çıkmıyor, inceleniyor :D

dostum direk başliklarla etiketlerle yükler veya çekersen çikmaz dsadaswqda gibi isimler koy etiket koyma hiç para kazanmayi aç açildikdan sonra degiştir herşeyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri