Dizi Kanallarının PK Onaylanır mı?

• Kullanıcı Myliffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hacı abi videon özgün olsun, oyun videosu olsun, o videoda seni göremediler diye EK incelemeye gönderirler ve %70 RED yersin, kaldı ki dizi film diyorsun :D

Neden izin vermesinler dizilerin telif hakkı sende olduktan sonra :D mutlaka dizi film çalışan vardır. Dizi film içerikle başvurduğu vakit para kazanmaya onay vermezler.

5 Kanalda denedim açılmasi , Red yedim ...
15 Kanalda da denesen birşey değişeceğini sanmam ..

5 Kanalda denedim açılmasi , Red yedim ...
15 Kanalda da denesen birşey değişeceğini sanmam ..

Hocam bakalım şuan telif felan yok benden başka yükleyende yok en son 5-6 yıl önce yüklenmiş tek kanal benim :confused: günde 4-5 saatimi harcıyorum :(

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------

Ben çalışıyorum ama çok sıkıntılı :(

Onay verdi mi hocam, yoksa PK açık kanal mı aldınız

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------

Web adsensede hala kapalı youtubeyi bilmiyorum

Adsense Dizi/Film sitelerine onay vermiyor mu? Webde yani

Hocam bakalım şuan telif felan yok benden başka yükleyende yok en son 5-6 yıl önce yüklenmiş tek kanal benim :confused: günde 4-5 saatimi harcıyorum :(

Yok hocam vermiyor farketmişsin hep dizi film sitelerinde bet reklamları falan var adsense onay vermiyor

benim elimde yıllar önce yaptıgım,yükledigim dizi/film kanalları var.hala telif filan yedigi yok,izleniyorda kendi kendine.ama bana bi faydası var mı dersen,yok.para kazanmayı açarmısınız diye sormayı denemedim bile :D

Hacı abi videon özgün olsun, oyun videosu olsun, o videoda seni göremediler diye EK incelemeye gönderirler ve %70 RED yersin, kaldı ki dizi film diyorsun :D

Hocam yararlı paylaşımlarını görüyorum. Fakat karşımızdaki yt ne yapacağı belli değil. Yaklaşık 12-13 gün önce spamın da spamı olan kanalım onay aldı. Uzak doğuda bilindik bir dizi idi. Bence yüzün görünmesinin önemi olabilir. Diğer içeriklerin onay almayacağı anlamına gelmiyor. Bence video benzersizliği ve video ismi önemli. Kendi düşüncelerim.

Herkesin bayramı mübarek olsun.. iyi forumlar

Tıpatıp aynı videoları olan 5 kanalla başvurdugumda %30 oranla onay almıştım tahmini. Onaylanacagı varsa hepsinin olurduda diyemiyorsun kesin hepsi red alırda diyemiyorsun birazda şans işi bence. O yüzden birine " dizi kanalım onay alır mı?" dersen kimse sana bunun cevabını veremez. Bu dizinin içeriğine göre senin içeriğine göre vs herşeye göre değişebilir. O yüzden dene ve öğren bişey kaybetmezsin zaten kanalın para kazanmıyor :)

Hocam yararlı paylaşımlarını görüyorum. Fakat karşımızdaki yt ne yapacağı belli değil. Yaklaşık 12-13 gün önce spamın da spamı olan kanalım onay aldı. Uzak doğuda bilindik bir dizi idi. Bence yüzün görünmesinin önemi olabilir. Diğer içeriklerin onay almayacağı anlamına gelmiyor. Bence video benzersizliği ve video ismi önemli. Kendi düşüncelerim.

Herkesin bayramı mübarek olsun.. iyi forumlar

Şansınız bol demek ki veya hiç yt görmemiş bir videodur o :) Dolarınız yeşil olsun arkadşalar

oyun kanalı ile onay alınmış 10 aydırda :D adil kullanımla :D içerik çalışılmış :D adamlar oyunu kuralına gore oynuyorlar :D

EOEpRz.png

Onay verdi hocam çok şükür kullanıyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri