Dizi önerileriniz

cloudenq

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar okul başlıyacak okul başlamadan güzel bir dizi izlemek istiyorum varmı önerecek olan?

İzlediklerim
Yabancı
-Prison Break
-Lost
-Breaking Bad

Yerli

-Ezel

Shameless iğrenç bir aile ve bu benim hoşuma gitti. :D Yani hayatında görebileceğin tüm pislikler, sıkı aile bağı, aşk, diğer aşk :D ve daha fazlası bu dizide izlemeni tercih ederim.

Dizi isi sakat elinden geldigince eski dizileri yükle kimse bisi yapamaz :D

Konuyu çok yanlış anlamışsın müdür. :D

Shameless iğrenç bir aile ve bu benim hoşuma gitti. :D Yani hayatında görebileceğin tüm pislikler, sıkı aile bağı, aşk, diğer aşk :D ve daha fazlası bu dizide izlemeni tercih ederim.

Konuyu çok yanlış anlamışsın müdür. :D

intikam-suç-polisiye tarzını seviyorum :) aşk felan çok sevmiyorum :D

leverage takip istemeyen bir dizi en iyi bölümlerini aratarak izleyebilirsin.

her bölüm farklı bir olay inceliyorlar o yüzden takip gerektirmiyor.

birde sakın ilk bölümünden başlama çünkü ilk bölümü 2008 de çekilmiş ve teknolojiyle iç içe bir dizi olduğu için kesinlikle tavsiye etmiyorum :D

Dexter
Person of interest

izleyebilirsin.

The Walking Dead,Revolution,Falling Skies,Prison Break,Lost benim izlediklerim lostun son 2 sezonu kaldı oda bitecek.

intikam-suç-polisiye tarzını seviyorum :) aşk felan çok sevmiyorum :D

Aşk değil müdür. :D Fragmanını izle ne dediğimi anlayacaksın. Çok kopuk bir aile.

spartacus ilk bölümü izleyim beğenirsem devam ederim :)

İlk sezonu izleyeceksin aşık olacaksın diziye 2. sezonda dağ gibi adam ölüyor ona göre izle. Başrol ölüyor yani. 2. sezonda hep onu arayacak gözlerin bizim eski Spartacus olsa şöyle yapardı, burada da böyle yapardı, şurada da kafayı kopartırdı diye 3. sezonda alışacaksın küçük Spartacus'e.

Buradan da Allah rahmet eylesin diyoruz.

SPARTACUS !! hala etkisindeyim...

yürü git ..insanın ahlakını bozuyor bu dizi...o onla şu bunla şöyle böyle herkez biriyle dalıyor cıkıyor hepsi var yani ahlaka aykırı ne arıyorsan var çinselik acısından.. ama ilk sezonuna bende baktım cok beğendım daha sonrasına bakmamaya karar verdim sıkıldım :D:D

game of thrones bakabilirsin.

yürü git ..insanın ahlakını bozuyor bu dizi...o onla şu bunla şöyle böyle herkez biriyle dalıyor cıkıyor hepsi var yani ahlaka aykırı ne arıyorsan var çinselik acısından.. ama ilk sezonuna bende baktım cok beğendım daha sonrasına bakmamaya karar verdim sıkıldım :D:D

game of thrones bakabilirsin.

Game of thrones'i e2'de görmüştüm fena değildi

The Walking Dead
Under The Dome

şuan müptela olduklarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri