flyx
Süper Moderatör
Bilim kurgu tarzı saracak birşey olursa iyi olur
teşekkurler
"Under the Dome" (2013) Dizi Altyaz
müptelasıyım....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilim kurgu tarzı saracak birşey olursa iyi olur
teşekkurler
İçerik paylaşımları vol.1
Ben şunları bi yükleyim![]()
Hocam sen o kadar diziyi boşa izlemişsin Game of thrones izlemedikten sonra ne anlamı kalır diğerlerininSana önerim ;
1-Game of thrones
2-The big bang theory,
3-True Blood
4-How I Meet your mother![]()
izlemeden ölünmez![]()
No problemdünyanın telifi vardünya engeli cabası
![]()
arkadaşlar cok karışık dedi benimde gozum korktu![]()
Yok be kardeşim entrika çok mükemmeldir izle bırakamazsın [emoji4]
Abi şaka gibi ya kimse Person of Interest'i önermemiş eğer yabancı dizi izleyipte o diziyi izlemiyorsanız kesinlikle yaşamayınPrison Break gibi bi efsane diziyi izledim mükemmeldi çok iyi bi diziydi ama Person of Interest abartısız ondan 5 kat daha güzel. Eğer izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız, dizi arayanlar mutlaka izlesin.
Tür: Aksiyon, Dram, Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim
Şunu da belirteyim ımdb 8.4 diğer dizilere göre düşük olmasının sebebi hem yeni olması hemde pek tanınmamış olması. Senaristi Jonathan Nolan. The Dak Knight(dünyanın en iyi filmleri arasında 4. sırada) filminin senaristi olan adam yani.
breaking bad icin meraklandirsiniz beni, season 1 indirdim bakalim, umarim hayal kiriklgi olmaz.
Person of Interest çok iyiydi de bi süre sonra sıkmaya başlıyor hep aynı olaylar2. sezonu bitirdim 3. sezona 6-7 aydır başlıyacağım diyorum ama olmuyor işte
![]()
breaking bad icin meraklandirsiniz beni, season 1 indirdim bakalim, umarim hayal kiriklgi olmaz.
breaking bad dedik game of thrones dedik sherlocku unuttuk iyimiSherlock derim giderim.
Breaking Bad herkese uymayabilir ben de katılıyorum buna sonuçta zevksiz bir insan olabilirsiniz yapacak bir şey yok.
Breaking Bad dışında atlandığını gördüğüm Oz ve Spartacus var. Onları da tavsiye ederim.
o dizileri izlemek yerine bi kanal açıp 5 10 video atsan daha iyi değil mi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.