Dizi Onerisi Olan Arkadaş var Mı ?

Hocam sen o kadar diziyi boşa izlemişsin Game of thrones izlemedikten sonra ne anlamı kalır diğerlerinin :p Sana önerim ;
1-Game of thrones
2-The big bang theory,
3-True Blood
4-How I Meet your mother :D
izlemeden ölünmez :D

arkadaşlar cok karışık dedi benimde gozum korktu :)

Game of Thrones izlemeden bu hayatta nefes aldığın her dakikaya,

Diziyi izlemeye başladıktan sonra üzüleceksin :)

Abi şaka gibi ya kimse Person of Interest'i önermemiş eğer yabancı dizi izleyipte o diziyi izlemiyorsanız kesinlikle yaşamayın :) Prison Break gibi bi efsane diziyi izledim mükemmeldi çok iyi bi diziydi ama Person of Interest abartısız ondan 5 kat daha güzel. Eğer izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız, dizi arayanlar mutlaka izlesin. :)

Tür: Aksiyon, Dram, Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim

Şunu da belirteyim ımdb 8.4 diğer dizilere göre düşük olmasının sebebi hem yeni olması hemde pek tanınmamış olması. Senaristi Jonathan Nolan. The Dak Knight(dünyanın en iyi filmleri arasında 4. sırada) filminin senaristi olan adam yani.

Abi şaka gibi ya kimse Person of Interest'i önermemiş eğer yabancı dizi izleyipte o diziyi izlemiyorsanız kesinlikle yaşamayın :) Prison Break gibi bi efsane diziyi izledim mükemmeldi çok iyi bi diziydi ama Person of Interest abartısız ondan 5 kat daha güzel. Eğer izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız, dizi arayanlar mutlaka izlesin. :)

Tür: Aksiyon, Dram, Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim

Şunu da belirteyim ımdb 8.4 diğer dizilere göre düşük olmasının sebebi hem yeni olması hemde pek tanınmamış olması. Senaristi Jonathan Nolan. The Dak Knight(dünyanın en iyi filmleri arasında 4. sırada) filminin senaristi olan adam yani.

Person of Interest çok iyiydi de bi süre sonra sıkmaya başlıyor hep aynı olaylar :) 2. sezonu bitirdim 3. sezona 6-7 aydır başlıyacağım diyorum ama olmuyor işte :)

breaking bad icin meraklandirsiniz beni, season 1 indirdim bakalim, umarim hayal kiriklgi olmaz.

Person of Interest çok iyiydi de bi süre sonra sıkmaya başlıyor hep aynı olaylar :) 2. sezonu bitirdim 3. sezona 6-7 aydır başlıyacağım diyorum ama olmuyor işte :)

Hep aynı olaylar değil, bende ilk başladığımda 10. bölüme kadar "hep aynı şeyler, hergün birini kurtarıyorlar" vs. diyordum ama git gide birbiriyle bağlantılı olduğunu anladım öylece devam ediyorum, şu an saat sayıyorum yeni bölümün çıkmasına 4 saat var o derece yani :)

Person of Interest (2011

Edit: 3 saat 45 dk kalmış :D

Breaking Bad herkese uymayabilir ben de katılıyorum buna sonuçta zevksiz bir insan olabilirsiniz yapacak bir şey yok. :D

Breaking Bad dışında atlandığını gördüğüm Oz ve Spartacus var. Onları da tavsiye ederim.

Breaking Bad herkese uymayabilir ben de katılıyorum buna sonuçta zevksiz bir insan olabilirsiniz yapacak bir şey yok. :D

Breaking Bad dışında atlandığını gördüğüm Oz ve Spartacus var. Onları da tavsiye ederim.

Oz acaip sıkıyor ya çok ağır işliyor :) Belki de içinde çok fazla psikoloji olduğunu düşündüğümden sevmedim. Başladığım diziyi bitirmek gibi bir hastalığım var. Buna rağmen bitiremediğim 2 diziden biri Oz.

Tam not verdiğim diziler; Dexter, Prison Break, House MD, Lie to Me, Fringe, Game of Thrones, Sherlock, Himym, 24

Zaman geçirmeye yaradığını düşündüğüm diziler; Mentalist, Suits, Breaking Bad, Chuck, Shameless ve finali hariç Lost

Aklıma gelenler bunlar. Unuttuğum varsa yazarım sonra :D

o dizileri izlemek yerine bi kanal açıp 5 10 video atsan daha iyi değil mi

o dizileri izlemek yerine bi kanal açıp 5 10 video atsan daha iyi değil mi

ne kadar kazanırsan kazan insan bunalıyor bir süre sonra be kardeşim :)
günde 1-2 saat anca bakabiliyorum sonrası olmuyor. sadece arada takip ediyorum videoları falan o kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri