dizi,show vs. atarken nasıl render yapıyorsunuz?

• Kullanıcı iracible
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
telifsiz kategori diyorsunuzda öyle bir kategori olacagını sanmıyorum en fazla komik videolar kaza videolar hayvan videoları telifsiz olur :D

direk kategori olarak varmı bilmem yani atıyorum mesela dizi yüklerseniz telif gelir,film yükleyin telif derdi yok diyemem ama film kategorisi içerisinde telif atmayan saglam kaynaklar var diyeyim en sade şekliyle.tabi direk içerik adı veremedigim için dizi-film şeklinde söyledim yoksa onlarda vardır bu risk :)

Ya arkadaşlar hayretle okudum bazı mesajları. Programları kullanırken hiç mi bakmıyorsunuz bu neymiş şu ne işe yarıyormuş diye. Çerçevenin mantığını hiç düşündünüzmü, çerçeve nedir png formatında, boş alan içerebilen, genelde marka, amblem vs gibi şeyleri videonun üzerine koymak için, için video düzenleyicilerin bize sunduğu imkanı bizim kendi çıkarımıza kullanıp kolay bir şekilde videoları ünlemden kurtarmak için kullandığımız bir şey. (İnce ünlem çerçevesinden bahsediyorum) Biraz oturun deneme yapın , ben mesela yeni bir yöntem denerken bir videoyu koplalıyorum 20 30 tane sadece bir değeri değiştiriyorum hepsi için o şekilde en az kayıpla dünyayı eşleşeni nasıl geçeriz teşhis ediyorum. YT o videonun üstüne mi çerçeve koyulmuş altına resim mi koyulmuş bunu anlıyor mu zannediyorsunuz. Bunun hiç bir farkı yok, ha çerçeve koymuşsun ha arkaya resim koymuşsun. Çerçeveyi ne için kullanırsın videonun kenarlarından kesmek için. Yoksa geçen bir arkadaşın videolu anlatımında görmüştüm çerçevenin içine denk getiriyordu videoyu (ona bir şey dediğim yok takdire şayan bir şeyler öğretiyor arkadaş o ayrı mesele de) bunun bir anlamı yok yani. Ayrıca Aiesoft ile alayını geçebiliyorum ses eşleşeni hariç icap ederse başka programlar kullanıyorum, hatta cs6 ya bakacağım otomatiğe bağlamak için olayı, cs6 dan anlayan arkadaş olursa pm atabilir paslaşırız. Çerçeveleri de cs5 ile yapıyorum, ünlem için. Ama cicili bicili istiyorsanız o ayrı ama 3 günde çerceve yapacak kadar photoshop öğrenirsiniz yani zor bir şey değil, kapak resmi falan da yaparsınız.

Ya arkadaşlar hayretle okudum bazı mesajları. Programları kullanırken hiç mi bakmıyorsunuz bu neymiş şu ne işe yarıyormuş diye. Çerçevenin mantığını hiç düşündünüzmü, çerçeve nedir png formatında, boş alan içerebilen, genelde marka, amblem vs gibi şeyleri videonun üzerine koymak için, için video düzenleyicilerin bize sunduğu imkanı bizim kendi çıkarımıza kullanıp kolay bir şekilde videoları ünlemden kurtarmak için kullandığımız bir şey. (İnce ünlem çerçevesinden bahsediyorum) Biraz oturun deneme yapın , ben mesela yeni bir yöntem denerken bir videoyu koplalıyorum 20 30 tane sadece bir değeri değiştiriyorum hepsi için o şekilde en az kayıpla dünyayı eşleşeni nasıl geçeriz teşhis ediyorum. YT o videonun üstüne mi çerçeve koyulmuş altına resim mi koyulmuş bunu anlıyor mu zannediyorsunuz. Bunun hiç bir farkı yok, ha çerçeve koymuşsun ha arkaya resim koymuşsun. Çerçeveyi ne için kullanırsın videonun kenarlarından kesmek için. Yoksa geçen bir arkadaşın videolu anlatımında görmüştüm çerçevenin içine denk getiriyordu videoyu (ona bir şey dediğim yok takdire şayan bir şeyler öğretiyor arkadaş o ayrı mesele de) bunun bir anlamı yok yani. Ayrıca Aiesoft ile alayını geçebiliyorum ses eşleşeni hariç icap ederse başka programlar kullanıyorum, hatta cs6 ya bakacağım otomatiğe bağlamak için olayı, cs6 dan anlayan arkadaş olursa pm atabilir paslaşırız. Çerçeveleri de cs5 ile yapıyorum, ünlem için. Ama cicili bicili istiyorsanız o ayrı ama 3 günde çerceve yapacak kadar photoshop öğrenirsiniz yani zor bir şey değil, kapak resmi falan da yaparsınız.

cs5 ve cs6 arasında çok fark yok ikisinde de çerçeveleri aynı şekilde yapacaksınız muhtemelen

Yok hocam onun için değil, cs6 video işleyebiliyormuş. Action-Batch olayını videoda yedirebilir miyim ona bakacağım.

Bundan haberim yoktu benim. Portable kurulu bende avi denedim açmadı :) Yarın sakin kafa bir araştırayım gerekiyorsa full sürüm kurup deneyeyim bende

evet sonunda çerçeve deneye deneye kanalı buga soktum :D bilmem kaçıncı kez dünya engeli geldi hayla açık +15 dk üstü yükleme:D

evet sonunda çerçeve deneye deneye kanalı buga soktum :D bilmem kaçıncı kez dünya engeli geldi hayla açık +15 dk üstü yükleme:D

o bende de çok oluyor hocam :D anasını şeyapsan kapanmayan kanal diye satsak mı :)
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam, ben de bilmiyorum hangi formatı işlediğini, ama yeterki toplu işlesin ya istediği formatı sunarım ben ona :)

o bende de çok oluyor hocam :D anasını şeyapsan kapanmayan kanal diye satsak mı :)

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam, ben de bilmiyorum hangi formatı işlediğini, ama yeterki toplu işlesin ya istediği formatı sunarım ben ona :)

haha güzel iş :) hemen satayım kanalı açık arttırma ile :D

haha güzel iş :) hemen satayım kanalı açık arttırma ile :D

ya hocam bak şimdi harbi ciddi ciddi düşünmeye başladım ya :) satmayı değil tabi de partnere falan bağlayacaksın vereceksin eşleşeni vereceksin dünya engelliyi bakalım ne olacak, denemek lazım bugbugbug koyarsın kanalın adını da :D

*Yerse dirayetli kanal satışlarımız başmamıştır diye konu açacağım. :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri