Dizi siteleri partner mi kullanıyor?

Mertbalci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yabancı olsun yerli olsun bir çok dizi sektöründekiler artık youtubeye yükleme yapıyor ve reklamlar da yer alıyor. Acaba Adsenseden mi gelir elde ediyorlar yoksa partnerde mi?

Birde bunu nasıl anlayabiliriz? bir kanalın partner mi yoksa adsense mi olduğunu?

Peki bu partnerler hani teliflileri kabul etmiyordu :) Hangi partnerler kabul ediyor acaba dizileri?

hocam aç bir özgün oyun kanalı biraz video yükle az izlenim al sonra kabul olunca ufakdan değişirsn

adam yeni kanal açmış hiç izlenme yok direk nasıl partner oluyorlar anlamadım dizi kanalları

Bende anlamıyorum adam açmış üyelik sıfır özgün ilgi sıdır profil resmi,kapak hiçbişi yok ama partner olmuş.

Bende anlamıyorum adam açmış üyelik sıfır özgün ilgi sıdır profil resmi,kapak hiçbişi yok ama partner olmuş.

liste dışı yapıyorlar hocam.dizinin kenarları biraz blur yapıyorlar farketmişsinizdir,yani daha parlak yoğun.o şekilde 3.tarafı geçiyorlar sanırım.

dizi kanalları için partner bulunmaz nimet,sonuçda adsense de iken reklamları açmak için ugraşıp duruyorsun ama partnerde öyle degil,video yüklenmeden para kazanma yani reklamlar açılmış oluyor zaten.e bagzıları kanal kapansada parasını veriyor bide o var mesela,adsense de 200tl olmasa alamazsın parayı ama partner veriyor.bi ara bende dizi yükledim ama sahte telifciler adamı işten sogutuyorlar yani stresli bi iş :) arada nasıl oluyor bilmiyorum ama geçmemesi gereken kanallar denetimden geçip partner oluyor,aslında awe harici o kanalları kabul eden partner yok da işte arada kaçak oluyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri