Dizi Sitesi için Ortaklar aranıyor

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Malum arkadaşlar youtube canımıza ot tıkadı artık ne varsa dailmontionda var

Dailmontionda da bir izlenim yeriniz yoksa orasıda boş malasef izlenim almak çok zor

Bu nedenle yabancı dizi sitesi kurdum lisanslı tema vs herşey hazır dizibox tarzı

Yalnız olunca site tutturmanın malasef imkanı yok çünkü videoları cevirme alt yazı ekleme yükleme siteye icerik olarak girme hepsi iş

Eger siteye ortak olacak arkadaşlar varsa ekledigi dizilerde kendi dailmontion videolarını paylaşacak bir kac kişi olursak sitenin gelişmeside ilerlemeside mümkün Bu sayede Hit Yakalayabiliriz
Yükleme yapabilmeniz icin vds yi falan ben saglayacagım videoyu kendisi cevirecek dailmontiona yükleyecek sitede paylaşacak bir kac arkadaş birlikde olursak herkes kendi ekledigi diziden para kazanır kim ne kazanırsa artık

İlgilenen arkadaşlar skypesini gönderirse skypeden görüşebiliriz

Not : Konuyu acacak en uygun yer burasını buldum Kusura bakmayın

Dizi sitesi zor iştir.Ama youtube'dan yönlendirme yapmak çok daha etkili ve masrafsız olacaktır.

Bu yöntem iyi uygulanırsa çok iyi paralar kazanılabilir.Test etmek lazım.Bu sayfadaki yönlendirmeler genelde dışardaki sitelere yönlendirme yapıyor.

Dizi sitesi zor iştir.Ama youtube'dan yönlendirme yapmak çok daha etkili ve masrafsız olacaktır.

Bu yöntem iyi uygulanırsa çok iyi paralar kazanılabilir.Test etmek lazım.Bu sayfadaki yönlendirmeler genelde dışardaki sitelere yönlendirme yapıyor.

Dizi sitesi zor evet ama tutturabilirsek kalıcı bir sistem olur hocam sonucda video gitse bile yenilenir

Malum arkadaşlar youtube canımıza ot tıkadı artık ne varsa dailmontionda var

Dailmontionda da bir izlenim yeriniz yoksa orasıda boş malasef izlenim almak çok zor

Bu nedenle yabancı dizi sitesi kurdum lisanslı tema vs herşey hazır dizibox tarzı

Yalnız olunca site tutturmanın malasef imkanı yok çünkü videoları cevirme alt yazı ekleme yükleme siteye icerik olarak girme hepsi iş

Eger siteye ortak olacak arkadaşlar varsa ekledigi dizilerde kendi dailmontion videolarını paylaşacak bir kac kişi olursak sitenin gelişmeside ilerlemeside mümkün Bu sayede Hit Yakalayabiliriz
Yükleme yapabilmeniz icin vds yi falan ben saglayacagım videoyu kendisi cevirecek dailmontiona yükleyecek sitede paylaşacak bir kac arkadaş birlikde olursak herkes kendi ekledigi diziden para kazanır kim ne kazanırsa artık

İlgilenen arkadaşlar skypesini gönderirse skypeden görüşebiliriz

Not : Konuyu acacak en uygun yer burasını buldum Kusura bakmayın

faceden veya siteden gelen izlenimlere dayli pek reklam cıkarmıyor bilgin olsun hocam cpm türkçe içerikden bile kötü oluyor

Detaylı Pm alayım Sınırsız Dailymotion kanallarımızda yayınlaya biliriz.

Detaylı pm gönderirmisiniz hocam benimde film sitem var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri