Dizi ve Cizgi Filmler Hakkinda

• Kullanıcı sende
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

sende

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba,

Forumun en eski uyelerindenim saniyorum. ( yanlis bilmiyorsam eger :) )
2014 Subat ayina kadar da youtube uzerinden cok ciddi kazanclar sagladim. Bu kazanclarimin hepsinide dizi ve cizgi film & anime kanallari sagladi.
Ama ne olduysa 2 yildir youtube a hic bakamadim, cok takip edemedim.

Gecen hafta itibariyle tekrar youtube konusunda etkin olmaya karar verdim.
Eski yontemlerimi deneyerek tekrar dizi ve cizgi film konusunda videolar hazirladim. Buldugum ve etkili olacagina inandigim icerikleri Wondershare programi ile kestim bictim duzenledim.

Hazirladigim tum videolar eslesen ve teliflerden kurtularak youtube a yuklendi..

Fakat ;

Yayinlamasini yaptiktan sonra - ismini, aciklamasini ve etiketlerini girdim. Para kazanmasi sorunsuz aktif oldu fakat 15 dakika gecmeden direk kanal spamdan kapatildi.

Daha sonra farkli bir kanalda farkli birsey denemek istedim. Tekrar videolari yukledim, bu sefer video ismi ornegin " 1 " iken para kazanmasini actim ve 10-12 saat bekledim. Hic telif v.s gelmedi. 12 saat gectikten sonra kanalin ismini aciklamasini ve etiketini ekledikten sonra yine 15-20 dakika sonra kanal spamdan kapatildi.

Bu konuda [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocamin bir konusunda 2-3 gun ismini degistirmeyin botlar incelemeyi biraktiktan sonra degistirin ibaresini okudum.

Bu durum suan itibariyle ise yariyor mu acaba ? ya da bu hususta bana oneri saglayabilir misiniz ?

Simdiden cok tesekkurler, hayirli kazanclar..

Hocam şuanda bu sorunun çözümü yok gibi birşey.Artık youtube önlem aldı ilk videoyu tarıyor birkaç gün eğer yakalayamazsa ki renderli videoyu özgün bir video olarak görüyor ancak işte tam videoya etiket,başlık girdikten sonra direkt topluluk geliyor botlar sürekli topluluk atıyor :(.Bunun çözümünü ben bulamadım bu kapanmaların %90ı başlık,etikete girilen kelimeler.

Arkadaslar merhaba,

Forumun en eski uyelerindenim saniyorum. ( yanlis bilmiyorsam eger :) )
2014 Subat ayina kadar da youtube uzerinden cok ciddi kazanclar sagladim. Bu kazanclarimin hepsinide dizi ve cizgi film & anime kanallari sagladi.
Ama ne olduysa 2 yildir youtube a hic bakamadim, cok takip edemedim.

Gecen hafta itibariyle tekrar youtube konusunda etkin olmaya karar verdim.
Eski yontemlerimi deneyerek tekrar dizi ve cizgi film konusunda videolar hazirladim. Buldugum ve etkili olacagina inandigim icerikleri Wondershare programi ile kestim bictim duzenledim.

Hazirladigim tum videolar eslesen ve teliflerden kurtularak youtube a yuklendi..

Fakat ;

Yayinlamasini yaptiktan sonra - ismini, aciklamasini ve etiketlerini girdim. Para kazanmasi sorunsuz aktif oldu fakat 15 dakika gecmeden direk kanal spamdan kapatildi.

Daha sonra farkli bir kanalda farkli birsey denemek istedim. Tekrar videolari yukledim, bu sefer video ismi ornegin " 1 " iken para kazanmasini actim ve 10-12 saat bekledim. Hic telif v.s gelmedi. 12 saat gectikten sonra kanalin ismini aciklamasini ve etiketini ekledikten sonra yine 15-20 dakika sonra kanal spamdan kapatildi.

Bu konuda [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocamin bir konusunda 2-3 gun ismini degistirmeyin botlar incelemeyi biraktiktan sonra degistirin ibaresini okudum.

Bu durum suan itibariyle ise yariyor mu acaba ? ya da bu hususta bana oneri saglayabilir misiniz ?

Simdiden cok tesekkurler, hayirli kazanclar..

Merhaba. Bende güncel olarak sürekli yükleme yapıyorum. Yükleme tamamlandığında yani yayınlandığında 1,2,3 olan isimleri falan değiştiriyorum etiket girmiyorum sadece. Şuana kadar 30 kanal yaptım desem 4 ü kapanmıştır oda 1 hafta sonra falan kapanıyor. Belki ıp'niz spama düşmüştür

Hocam bende dizi çalışıyorum be. yakşalık 7 aydır ne etiket nede açıklama bişeyler yazarım . Etiket ve açıklama boş bırakırım sana tavsiyem sende boş bırak hocam

bu youtube un yeni sorunları olmasa eski üyeleri göremeyeceğiz :D
herkes bu sordugunuz sorunun cevabını arıyor.ilginçtir etiket açıklama olmayan videolarda izleniyor.

Merhaba. Bende güncel olarak sürekli yükleme yapıyorum. Yükleme tamamlandığında yani yayınlandığında 1,2,3 olan isimleri falan değiştiriyorum etiket girmiyorum sadece. Şuana kadar 30 kanal yaptım desem 4 ü kapanmıştır oda 1 hafta sonra falan kapanıyor. Belki ıp'niz spama düşmüştür

Hocam peki isim degistirme ve para kazanmayi acma islemlerini hemen mi yapiyorsunuz ? Bir de bir kanala en cok kac video atiyorsunuz acaba ?

Hocam bende dizi çalışıyorum be. yakşalık 7 aydır ne etiket nede açıklama bişeyler yazarım . Etiket ve açıklama boş bırakırım sana tavsiyem sende boş bırak hocam

Bu sekilde de deneme yapacagim. Siz bekliyor musunuz peki 1-2 gun isim degistirmek ya da para kazanmayi acmak icin ? yoksa direk mi aciyorsunuz ?

bu youtube un yeni sorunları olmasa eski üyeleri göremeyeceğiz :D
herkes bu sordugunuz sorunun cevabını arıyor.ilginçtir etiket açıklama olmayan videolarda izleniyor.

:D aslinda her zaman forumu takip ediyordum ama kanallarla ugrasma vaktim olmuyordu. Para bitti, otomatikman ugrasma vaktim oldu. :))

Ben bu sorularim ile ilgili olarak global forumlari da takip ediyorum. Bir cozum yolu bulabilirsem eger paylasmaktan keyif alirim.

Hocam peki isim degistirme ve para kazanmayi acma islemlerini hemen mi yapiyorsunuz ? Bir de bir kanala en cok kac video atiyorsunuz acaba ?

Bu sekilde de deneme yapacagim. Siz bekliyor musunuz peki 1-2 gun isim degistirmek ya da para kazanmayi acmak icin ? yoksa direk mi aciyorsunuz ?

:D aslinda her zaman forumu takip ediyordum ama kanallarla ugrasma vaktim olmuyordu. Para bitti, otomatikman ugrasma vaktim oldu. :))

Ben bu sorularim ile ilgili olarak global forumlari da takip ediyorum. Bir cozum yolu bulabilirsem eger paylasmaktan keyif alirim.

Para kazanmayı video işleme girerken açıyorum. Maksimum iki adet video ekliyorum

herşeyi direk yapıyorum beklemeye gerek yok ki . olacağı varsa her türlü oluyor

Başlıkları özgünleştirin kaybınız olmaz.

Arkadaslar bu konu icin bir guncelleme yapmak istiyorum.

Ilk mesajimi okursaniz buldugum icerikler ile ilgili videolari attigimda kanalim 15-20 dakika da kapaniyor demistim. Verdiginiz bilgi uzerine videolara aciklama ve etiket girmedim. Bu sekilde yaklasik 2 gun oldu kanallarda bir kapanma olmadi. Tabi etiket girilmedigi icin izleyici cekme konusunda da sikinti var ama en azindan kanallar hemen kapanmiyor.

Ne kadar boyle gider bilmiyorum ama umuyorum sureci yeterli uzunlukta olur.

Tesekkurker,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri