tugayy
Yasaklanmış
- Web sitesi
- tugayyalinc.com.tr
adsense hesabın etkilenmiyor.
fakat paraların kesinleşme günü acayip kesinti olur heralde ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adsense hesabın etkilenmiyor.
fakat paraların kesinleşme günü acayip kesinti olur heralde ?
[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] [MENTION=15947]tugayy[/MENTION] [MENTION=9418]delikurt09[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] bu arada arkadaşlar hazır sizleri bulmuşken aklıma takılan bir soru daha var ve yeni konu açmaya gerek duymadım.
Hiç alıntı yapmadığım,sürekli kendi özgün videoları paylaştığım bi kanalım var.Sizce adsense ile çalışmalımıyım.Yoksa partner sistemine mi geçmeliyim?
[MENTION=15033]BöcekBaşı[/MENTION] daha o kadar ilerleyemedim 2.ayımve kesinleşmiş kazanç 20 TL gözüküyor fakat Tam raporları görüntüle>İçerik Barındırıcıları için AdSense>Tüm Zamanlar'da Toplam kazanç 206 TL gözüküyor.
[MENTION=15536]tunklas[/MENTION] [MENTION=15033]BöcekBaşı[/MENTION] hadi ya :\
Bildiğim kadarıyla hocam kanal kapaninca kazançlar kesinlesmez.
adsenseye zararı olmaz.sen aç onlar telifle kapatsın.
Yoksa herkes öyle yapardi hocam?
kanal kapanınca kazanç kesinleşmezmi? kapanma şekline bağlı spamdan kanallarım kapandı ve paraları kesinleşti telif hakkında [MENTION=12033]daralll[/MENTION] daha bilgilidir
Kardeşim öncelikle gelir paylaşımı yasak ceza almaman için resmi kaldır
soruna gelecek olursak kanala 100 video atarsan kanallar gümler 30dan fazla atma bütün kanallara aynı videoları atarsan kanallar yine gümler spamdan 1-2 tane kanal aç ama içerigi aynı olmasın mesela birisie 20 o diziden 10 tane başka video at içerigi tamamen aynı olursa hesaplar yine gümler
bunlar benim tecrübelerimdir uyup uymamak sana kalmıs.
Her kanalda kac video var ?Ben film kategorisinde çalışıyorum, şuanda 20 kanal var hepsinde aynı filmler var şuana kadar spamdan kapandığını görmedim.
Her kanalda kac video var ?
Bunlar partner kanal mı kardesim yoksa AdSense mi ?her kanalda 30 ile 50 arasında film var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.