Dizi Yükleyen Arkadaşlar Bakabilir mi ?

• Kullanıcı Depents
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Depents

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar.

Dizi yüklerken etiket için program kullanıyormusunuz ? Etiketleme işlerini nasıl yapıyorsunuz ? yardım edermisiniz.

dizi yüklemiyorum ancak ; etiket programı vardı biraz araştırırsan forumda olması lazım , ama benim nacizane fikrim etiketleri kendi yaratıcılığın ile koymandır ;)

dizi yüklemiyorum ancak ; etiket programı vardı biraz araştırırsan forumda olması lazım , ama benim nacizane fikrim etiketleri kendi yaratıcılığın ile koymandır ;)

Evet geçen forumda görmüştüm sabahtan beri arıyorum bulamadım.

birde hergün rastgele bir çok video atıyorum tek tek etiketleri ayarlamak beni öldürür :p

Etiketleri kendin gir, basit bir program var ama etiket olayina cok takilma...

dziyle alakali etiketleri kendin olustur.. bir sonraki bolumunde sadece bolum sayilarini degistir ekle..

yani soyle;

bi rmetin belgesine

Kurtlar vadisi pusu 197. bolum
kurtlar vadisi pusu 197. bolum tek parca
kurtlar vadisi pusu tek parca
kurtlar vadisi pusu 1997. bolum fill izle

gibi... diger hafta sadece 197 leri 198 yap kopyala yapistir gitsin..

Programin mantigida bu.. icerisinde sabit etiketler var senden dizi adi dizinin oynadigi kanali dizi bolumunu istiyor full izle tek parca izle atv gibi yazilar icinde sabit senin girdigin bilgileri bunlari basina ekliyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri