dizilab.com Engellendi (BTK tarafindan)

.com uzantısını .net yönlendirmişler :) farkına varıldığında onuda engelleyeceklerdir. ve bu yönlendirme işlemi .org .biz vb... diye gidecek gittiği yere kadar site sahibi son vuruşları yapıp parayı kaldırana kadar :)

engellenmesine neden şaşırdıgınızı anlamadım açıkcası.zaten dizi,film siteleri sürekli olarak engelleniyor diye biliyorum.nette online dizi,film izleyen birisi degilim ama sagda solda gördügüm o yani :) ben vip üyelik aldım,ne izleyeceksem indirip izliyorum.netten izlemek beni kesmiyor.indirmem gerek o filmi,diziyi :)

Engellendigine sasirmadim üzüldüm :) yilin buyuk doneminde yurt disindayim senede 2-3 ay TR de kaliyorum, bu donemlerde dizi izlerken kullandigim site ve online olarak indirmeden izleyebildigim nadir sitelerden biri :) cozum cok var fakat bu tur emek verip kitle olusturan sitelere uzuluyorum cunku gerek temasi gerek hizlari olsun 10 nuamra 5 yildiz calisiyorlardi :) diger sitelerde goruntu ve ses kaymasi olabiliyor, + her sitede hep ayni linkler oldugu icin TRde oldugum donemlerde izlenmesi zor oluyor, dedigim gibi inidirmesini bekleyecek zaman olmuyor :) neyse yeteri akdar acikladim sanirim boyle guzel siteleri desteklemisimdir hep :)

.com uzantısını .net yönlendirmişler :) farkına varıldığında onuda engelleyeceklerdir. ve bu yönlendirme işlemi .org .biz vb... diye gidecek gittiği yere kadar site sahibi son vuruşları yapıp parayı kaldırana kadar :)

Hocam istediği kadar uğraşsın eğer türkiyede ise baskın bile yiyebilir.Unutmayın daha öncede bir dizi sitesi vardı sahibini içeri aldılar sonunda.

Telif ve avukatlar peşini bırakmaz bu işin.Hele ki digitürk el değiştirdikden sonra dizilerin teliflerini bırakmıyor.Uğraşıyorlar..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam istediği kadar uğraşsın eğer türkiyede ise baskın bile yiyebilir.Unutmayın daha öncede bir dizi sitesi vardı sahibini içeri aldılar sonunda.

Telif ve avukatlar peşini bırakmaz bu işin.Hele ki digitürk el değiştirdikden sonra dizilerin teliflerini bırakmıyor.Uğraşıyorlar..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dediginde haklısın :/

Hazır dizi konusu bulmuşken birşey sorayım. :)
Geçen gün TLC'de bir dizinin bölümüne denk geldim ama ismini cismini bir türlü göremedim. Konusu salgın bir hastalık veya bir olay nedeniyle şehirlerdeki insanların büyük bir bölümü ölüyor. Sağ kalanlar askerlerin kontrolündeki bazı kasabalarda tutuluyor vs. Böyle bir dizi ismini bilen, anımsayan varmı? Karakterlerde hiç tanıdık değildi ama dizi ilgimi çekti.

Hazır dizi konusu bulmuşken birşey sorayım. :)
Geçen gün TLC'de bir dizinin bölümüne denk geldim ama ismini cismini bir türlü göremedim. Konusu salgın bir hastalık veya bir olay nedeniyle şehirlerdeki insanların büyük bir bölümü ölüyor. Sağ kalanlar askerlerin kontrolündeki bazı kasabalarda tutuluyor vs. Böyle bir dizi ismini bilen, anımsayan varmı? Karakterlerde hiç tanıdık değildi ama dizi ilgimi çekti.

the walking deadın alt dizisi olabilir mi hocam the fear walking dead

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri