Dizilerde İlk Yükleyen Olursanız Telif Yermiyiz

• Kullanıcı laincest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Arkadaşlar mrb uzun zaman önce kaydolmuştum sitenin ilk açılma zamanında ama bu işle o günden beri ilgilenmedim yeniyim diyelim kayıt tarihime bakmayın o nedenle :))

Sormak istedigim ise şu örnegin youtube de resmi kanalı olmayan bir dizinin misal son bölümünü herkesden önce yüklersem daha önce bu işi yapan kanalında tüm dizinin bölümleri bulunan kişiler telif atabilirmi bana dizinin ilk bölümünü yükleyen ben olacagım sonucda

Kanalı partnerli kanal acmayı düşünüyorum bu sayede sanırım dizilerde para kazanmayı acabiliyorum dorumdan okudugum kadarıyla anladıgım bu ??

Yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim

Yüklediğin dizilere bağlı olarak genelde ilk ve son yüklesende farketmez telif yersin.

tabiki yiyebilirsiniz her zaman böyle bir ihtimal var :) ilk yükleyen sizsiniz diye dizinin haklarını satın almış olmuyorsunuz sonucta :)

örnegin adam kurtlar vadisini atıyor ve 300-400 bin izlenmesi var ve bu adam 10 gun boyunca videoalrı tutuyor telif yemiyor bunun sırrı nedir sizce :)))

Sonucda o yükleyen Kişilerde resmi dizi sahibi degil

örnegin adam kurtlar vadisini atıyor ve 300-400 bin izlenmesi var ve bu adam 10 gun boyunca videoalrı tutuyor telif yemiyor bunun sırrı nedir sizce :)))

Sonucda o yükleyen Kişilerde resmi dizi sahibi degil

Birazda sansa bakiyor kimse sikayet etmiyorsa telif yemez ama öyle dizilerden kolay kolay para aktif olmaz hit icin yapiyordur

Birazda sansa bakiyor kimse sikayet etmiyorsa telif yemez ama öyle dizilerden kolay kolay para aktif olmaz hit icin yapiyordur

Adamlar Yapıyor hocam takır takır adamların reklamları acık ve 700 bin izlenmede darpaneye döndermişler anlayacagınız :))))))) helal olsun

Digitürke bile telif atarsın telif atılmaz diye bişey yok :D

Bu da demek oluyorki malasef biz videoyu atar atmaz bizi indirirler :)))

Dizi yapımcısı bu ilk yüklemiş ihtar yollamayayım demez :) dizinin bölümünü youtube'da aratır içeriğini paylaşmış istediği kanalın videosuna ihtar gönderir. Bu nedenle çok izlenmemek göze batmamakta fayda var dün bir kanalım gitti :)

Sorun zaten dizi yapımcısı degil dizi yapımcısı gelipde youtube ye dizi atmaz özellikle bahsettigim diziler bunu yapacaklar şu anda ortada gezen kanal sahipleri onlar atar diyorum

Youtube'a atmayıp sitesinden izlettirmek isteyen dizi yapımcıları youtube'a yüklenen dizilerinide kaldırtırlar.

Sorun zaten dizi yapımcısı degil dizi yapımcısı gelipde youtube ye dizi atmaz özellikle bahsettigim diziler bunu yapacaklar şu anda ortada gezen kanal sahipleri onlar atar diyorum

hocam telif kısmında video youtubedan değil diye lanet birşey var millet buraya ne yazsa kabul ediyor anlamıyorum geçenlerde xxx.com yazmış videonun kaynağına kabul etmiş youtube ben karşı bildirim yapıyorum telif %100 sahte belli fakat gelen cevap videonun haklarına sahip olmadığınızı anladık vs vs. karşı bildiriminizi karşı tarafa iletmeden iptal edildi gibisinden mail geldi ilginç yani

hocam telif kısmında video youtubedan değil diye lanet birşey var millet buraya ne yazsa kabul ediyor anlamıyorum geçenlerde xxx.com yazmış videonun kaynağına kabul etmiş youtube ben karşı bildirim yapıyorum telif %100 sahte belli fakat gelen cevap videonun haklarına sahip olmadığınızı anladık vs vs. karşı bildiriminizi karşı tarafa iletmeden iptal edildi gibisinden mail geldi ilginç yani

Gecmiş olsun Hocam o da youtubenin işine geliyor o yüzden de aldırış etmiyorlar

---------- Mesaj saat 13:30:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:29:26 civarında gönderildi. ----------

Dene istersen yermişin, yemez misin görürsün :D

Ya adamlar adam akıllı olsa denicem de malasef direk telif atarlar o yüzden vakit kaybı olacak :)

Dizi Çalışan bir kanal Var yakın takıpte oldugum kvp üzerine darpane gibi resmen :d ve hiçte kapanmıyor kanlları mın.15 bın ızlenım var max siz düşünün bu adamlar ayakta nasıl duruyor hayret..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri