Dizilerde İlk Yükleyen Olursanız Telif Yermiyiz

• Kullanıcı laincest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Dizi Çalışan bir kanal Var yakın takıpte oldugum kvp üzerine darpane gibi resmen :d ve hiçte kapanmıyor kanlları mın.15 bın ızlenım var max siz düşünün bu adamlar ayakta nasıl duruyor hayret..

aynen hocam milyonlara yaklaşıyor adam ve kapanmıyor bunda bir gariplik var :))) bizde 1000 görmeden kanal güm :)

Kardeş Payı Dizisini yükledim. Aceba ne yapacaklar diye pusudaydım adenseye bağlamadım.

1. bölüm ses yok
2. bölüm ses yok
3. Bölüm ses yok
4. bölümü yükledim yine ses yok içimden bir ses bağlama adenseye diyor 5 i de yükle bu perşembe herkesten önce ses etmezlerse bağla gitsin :D

Bu gün bi baktım ışıl tv star grubu bilmem ne 4 tane dünya engeli para kazanma kapatılmış :D Adenseye bağlasam vay halime yani..

Çizği film
Dizi
Lig tv gol videoları bunlara tövbeliyim ;)

Kardeş Payı Dizisini yükledim. Aceba ne yapacaklar diye pusudaydım adenseye bağlamadım.

1. bölüm ses yok
2. bölüm ses yok
3. Bölüm ses yok
4. bölümü yükledim yine ses yok içimden bir ses bağlama adenseye diyor 5 i de yükle bu perşembe herkesten önce ses etmezlerse bağla gitsin :D

Bu gün bi baktım ışıl tv star grubu bilmem ne 4 tane dünya engeli para kazanma kapatılmış :D Adenseye bağlasam vay halime yani..

Çizği film
Dizi

Peki Gercekmiydi telif yoksa her zamanki olaymı hocam

Benim 5 ay önce yüklediğim bir diziye kanalımı kopyalayan birisi telif atmıştı. Telif sahteydi. İnanın her türlü telif yiyebilirsiniz. Eğer koruma programında değilseniz. Telif yememeniz sadece şansa bakar.

Koruma programı nedir acaba bilgi verebilir misin hocam

Koruma Programı derken hocam ??

Koruma programı nedir acaba bilgi verebilir misin hocam

Sadece özgün kanalların başvuru yapabileceği bir programdır. Ve de kaliteli kanalların. Herkes kabul edilmez buraya. Başkalarına eşleşen ve telif gönderebilmenizi sağlar. Sahte telif yemeniz imkansızlaşır hatta başkalarına eşleşen atıp onlardan para bile kazanabilirsiniz.

Başvuru buradan yapılıyor. %100 özgünlük ve baya kaliteli bir kanal ile başvuru yapar iseniz anca öyle kabul görürsünüz. Zordur kabul edilmek. Link veremiyorum malesef. Alttaki satırı youtube com un ardına ekleyin

/content_id_signup

Teşekkür ederim hocam bilgi için daha öğreneceğimiz çok yol ve konu var biz çaylaklar için :)

bu sabah manuel olarak 6 video yükledim. Atılalı 10-15 dk falan olmuştu. Saat 10:17'de başladım ve 10:48 gibi falan bitti yüklemeler. Video yöneticisine geldim baktım hepsi hemen izlenim almaya başladı. Bu kadar kısa sürede her biri 30-40 falan oldu. Bir kez daha yeniledim baktım videoların yanında yavaş yavaş kırmızı tıngırtılar belirmeye başladı.

Evet arkadaşlar yediğim telifleri saniye saniye izledim. Sayfayı bir yeniledim ilki, sonra tekrar yeniledim diğer ikisi, en son bir daha yeniledim kalan 3 video, yani toplam bu 6 video gözlerimin önünde hakkın rahmetine kavuştu. Gittim yüzümü yıkadım geldim ama maalesef gerçekmiş. Ben daha önce böyle birşey görmedim vesselam :D

Peki Gercekmiydi telif yoksa her zamanki olaymı hocam

Sonuna kadar gerçek hocam.. Sahte telif işi değildi.. Zaten telifte değil direk 4 videoda dünya geneli engellendi. Yani starda yayınlanan dizilerden hatta tüm Türk dizilerinden bize ekmek yok..

1. bölüm ses yok
2. bölüm ses yok
3. Bölüm ses yok

Çizği film
Dizi

gecmis olsun ya :)

İlk yükleyen biz olursak siz niye telif yiyesiniz ? :)

Sonuna kadar gerçek hocam.. Sahte telif işi değildi.. Zaten telifte değil direk 4 videoda dünya geneli engellendi. Yani starda yayınlanan dizilerden hatta tüm Türk dizilerinden bize ekmek yok..

Öyle Düşünmüyorum hocam bir yolu varki bu kadar millet kazanıyor biz sadece yolunu bilemiyoruz bir kanal acacagım işin acıkcası umarım hic kimse telif göndermez en azından sahte telif diyeyim yoksa yaşın yanında kuruda yanacak

---------- Mesaj saat 18:38:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:37:22 civarında gönderildi. ----------

İlk yükleyen biz olursak siz niye telif yiyesiniz ? :)

Malasef bende öyle düşünüyordum ama diger kanal sahipleri telif gönderebiliyormuş hemde boş bir hesapla

Isin en kötüsü evde cay icerken video cek koy, forumdan ya da ülkemizden sahte telifciler cayin rengi cok acik diye telif bile atabilirler :D Yani bu zamanda her an her videoya telif gelebilir.

Isin en kötüsü evde cay icerken video cek koy, forumdan ya da ülkemizden sahte telifciler cayin rengi cok acik diye telif bile atabilirler :D Yani bu zamanda her an her videoya telif gelebilir.

o zaman işi gücü bırakıcın tüm kanaldaki videolara telif atıcın kapanacak tertemiz olacak ki onlarda akıllansın belki telif atmak nasıl anlarlar.

Denemek gerekli bir dizi secegim ve onu ekleyecegim telif gelirse o videoyu ekleyen büyük kanallara telif atacagım cünkü onlardan başkası malasef yapmıyor.

Kazandıkları kadar kazanıyorlar ama yinede doymuyorlar malasef

o zaman işi gücü bırakıcın tüm kanaldaki videolara telif atıcın kapanacak tertemiz olacak ki onlarda akıllansın belki telif atmak nasıl anlarlar.

Denemek gerekli bir dizi secegim ve onu ekleyecegim telif gelirse o videoyu ekleyen büyük kanallara telif atacagım cünkü onlardan başkası malasef yapmıyor.

Kazandıkları kadar kazanıyorlar ama yinede doymuyorlar malasef

Bende senin gibi düsünüyorum.

telif yersin tabi ilk yüklemeyle alakasi yok

Kanal D - Star TV - Samanyolu TV Bunlara Bulaşma diğerlerine kolay kolay sahte olmadıkça gelmez

Hacı Adamlar Aşmış kendilerini bizde böyle uğraşalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri