Dizimag.com yabancı ülkeden neden farklı görünüyor ?

uploader

Yasaklanmış
Dizimag.com a VDS üzerinden giriş yapınca önce robot musun değil misin doğrulaması adı altında resimde gördüğün rakamları girmeni istiyor , onda sorun yok ama herhangi bir diziyi açınca dizinin tr den girince görülen 45 dk lık halini değil promo adı altında 1 er 2 şer dakikalık filmler yayınlanıyor..Yanlarda da youtube linkleri...

Neden böyle ve çözümü var mı sormak istedim arkadaşlar.. Dizimag.com un yabancı versiyonu siteler varsa o da olur..Bildiğim en güncel yabancı dizi paylaşım sitesi olduğundan takıldım bu siteye..

dizimag güvenlik ve telif almamak için yapmış. dizi sahibi yabancı ülkeden girdiğinde full diziyi göremez :) çözümü türk ip kullan programlarla veya proxy

dizimag güvenlik ve telif almamak için yapmış. dizi sahibi yabancı ülkeden girdiğinde full diziyi göremez :) çözümü türk ip kullan programlarla veya proxy

bazı yabancı dizilerin türkiye şubesi mi artık nası tarif edersin siteleri, forumları oluyor..onlar görüp bildirmiyorlar mı dizi sahibine..

Eger dizimag yukledigi videolardan telif yer ise (once hostu bunlari atar ) sonuclari kotu olur kendileri icin. Yukledigi dizilerin yapimcilari dunyanin en onemli yapimcilari ve kanallarina ait. Gerisini siz dusunun.

Benim de sürekli takip ettiğim bi site, yurt dışından girilince dizilerin gözükmediğini ilk defa duydum ve bence çok da mantıklı yapmışlar yoksa bukadar yaşayamazlardı.

Eger dizimag yukledigi videolardan telif yer ise (once hostu bunlari atar ) sonuclari kotu olur kendileri icin. Yukledigi dizilerin yapimcilari dunyanin en onemli yapimcilari ve kanallarina ait. Gerisini siz dusunun.

Aynı olay bizim için geçerli değil demi hocam youtubede :/

Siteye üye misiniz acaba? Siteye üye olmayanlara da oluyor bu olay. Davetiyelik sistemi getirdiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri