Dizimag Kapandı

Neden iyi oldu bi açıklasana ?
Çekemiyorsunuz arkadaş ya nasıl insansınız anlamıyorum.

sen benim kazancımı biliyormusun? bilsen çekemiyorsun demezsin. ve sana ne benim kime ne dediğimden? duyduğumda ilk üzülenlerden oldum siteden dizi izlemesem bile. iyi oldu diyorum çünkü örnek olsun geride kalanlara ve bu tür işler yapmasınlar. bende yapıyordum daha yapmam. kime ne yazacağına dikkat et

Digiturk'ün yeni dizi kanalıyla birlikte Türkçe altyazılı diziler konusundada oldukça sıkıntı yaşanacak gibi.
Dizimag çok sessiz bir şekildede kapanırdı ama bu piyasaki diğer siteler bir göz dağı tebligatlar gitmeye başlamıştır yakında kapılar çalınmaya başlanır.

sen benim kazancımı biliyormusun? bilsen çekemiyorsun demezsin. ve sana ne benim kime ne dediğimden? duyduğumda ilk üzülenlerden oldum siteden dizi izlemesem bile. iyi oldu diyorum çünkü örnek olsun geride kalanlara ve bu tür işler yapmasınlar. bende yapıyordum daha yapmam. kime ne yazacağına dikkat et

Çekemiyorsun arkadaşım hiç boş konuşma.

Yazmıyım yazmıyım dedim bunlarıda yazıyım.7k dolarmı kazanıyorsunda benım kazancımı bilsen bunları yazmazsın diyorsun.Bu işleri bende yaptım diyorsun.Çekememen burdan geliyor.Yapabildin mi anlık 70-80k online insanların ismiyle girdiği bir site yok.

---------- Mesaj saat 21:54:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:38 civarında gönderildi. ----------

Görüyoruz kim neyi çekemiyor. Laflarına bir dahaki sefer dikkat et .

Evet işte görüyoruz.Ortada;)Laflarıma dikkat ediyorum zaten kime neyi diyeceğimi gayet iyi bilirim ben.

Yazmıyım yazmıyım dedim bunlarıda yazıyım.7k dolarmı kazanıyorsunda benım kazancımı bilsen bunları yazmazsın diyorsun.Bu işleri bende yaptım diyorsun.Çekememen burdan geliyor.Yapabildin mi anlık 70-80k online insanların ismiyle girdiği bir site yok.

---------- Mesaj saat 21:54:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:38 civarında gönderildi. ----------

Evet işte görüyoruz.Ortada;)Laflarıma dikkat ediyorum zaten kime neyi diyeceğimi gayet iyi bilirim ben.

Benim kazandığım site 7k değil 6k da değil ve senide ilgilendirmez. yani benim kazandığım bana yetiyorda artyıyorda. tanıyanda biliyor nasil ve kim olduğuma. sana söylemek mecburiyetinde değilim. bir daha yazdıklarıma yazma

Benim kazandığım site 7k değil 6k da değil ve senide ilgilendirmez. yani benim kazandığım bana yetiyorda artyıyorda. tanıyanda biliyor nasil ve kim olduğuma. sana söylemek mecburiyetinde değilim. bir daha yazdıklarıma yazma

Biz sana söylemi diyoruz.Bir laf diyorsun arkasında duramıyorsun.Neyse uzatmaya gerek yok ne olduğu ortada.

Sana son kez diyorum bir daha yazma. Gören zaten görüyor senin yazmana gerek yok. Ve ne yazdığımda ne seni nede kimseyi ilgilendirmez.

Hay arkadaş ya uzatma diyorsun daha sen yazıyorsun.İlgilendirdiki yazdım.Ben lafımın arkasındayımdır her zaman.Hadi kolay gelsin.

söylemek zorunda degilsen vs neden cocuk gibi ne kadar kazandığımı biliyonmu dedin.cocuk parkına döndürme surayı

şuan kanunda bir boşluk var mı ?
Kanunda bosluk yok fakat telif haklari sahipleri verilen cezalarin azligindan yakiniyorlar. Bu sebeple cezalar ciddi sekilde arttirilacak ve yuksek cezali emsal bir dava sanirim dizicilerin 1 adim geri atmasina sebep olacak.

Nasil Amerikan sirketi gelip dizimagi kapattirip , sahibinin evine baskin yaptirip site sahibini iceri attirdiysa(belki hapis cezasi cok almayacak fakat milyonlarca lira ceza alacagi soyleniyor) daha agir cezalarin oldugu bir yasa onaylandiginda telif hakki sahibine pesinde kosmaya degecek bir durum ortaya cikacak .

Dizicileri rahat bırakın :D

Dizicileri ben rahat biraktim :D Fakat telif hakki sahipleri birakmayacak gibi duruyor. Telif hakkina sahip bir yapiniz olsa siz birakir miydiniz ?

Kanunda bosluk yok fakat telif haklari sahipleri verilen cezalarin azligindan yakiniyorlar. Bu sebeple cezalar ciddi sekilde arttirilacak ve yuksek cezali emsal bir dava sanirim dizicilerin 1 adim geri atmasina sebep olacak.

Nasil Amerikan sirketi gelip dizimagi kapattirip , sahibinin evine baskin yaptirip site sahibini iceri attirdiysa(belki hapis cezasi cok almayacak fakat milyonlarca lira ceza alacagi soyleniyor) daha agir cezalarin oldugu bir yasa onaylandiginda telif hakki sahibine pesinde kosmaya degecek bir durum ortaya cikacak .

Dizicileri ben rahattim :D Fakat telif hakki sahipleri birakmayacak gibi duruyor. Telif hakkina sahip bir yapiniz olsa siz birakir miydiniz ?

Cevabınız için teşekkür ederim. Bugün araştırma yaptım internette. Ama tam tatmin edici bir cevap bulamadım. Örnek vererek bir soru sormak istiyorum.

Bir yabancı x firmasına ait bir dizinin tüm bölümlerini youtube paylaştık. Başımıza gelecek en kötü ceza ne olabilir. Forumlarda okuduğum uyarı atmadan cezai yaptırım uygulanmadığı. Ancak şahsi görüşüm, ortada bir suc var. Ihtarla videoları kaldırsak bile, firma tazminat talebi için bize dava acabilir mi ? Acarsa alabilceği maks ceza ne olabilir. Şimdi hukuk sitelerine baksam, avukatlara sorsam idam edilirsin derler..Doktorlar gibi işleri gücleri ticaret.

Bu konuda tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Teşekkürler

Dizicileri ben rahattim :D Fakat telif hakki sahipleri birakmayacak gibi duruyor. Telif hakkina sahip bir yapiniz olsa siz birakir miydiniz ?

Eğer ben youtube'a yüklemiyorsam bırakırdım.Bknz : Deniz Yıldızı :)

Ben benim çaldığım videoları çalanlara bile söylemediğim kalmıyor. Birde benim çektiğim diziyi çalacak. Ve benim telif hakkı verme durumum olacak gözünün yaşına bakmam. Tabi önce bir kere uyarırım o kadarda vicdansız değilim )

Cevabınız için teşekkür ederim. Bugün araştırma yaptım internette. Ama tam tatmin edici bir cevap bulamadım. Örnek vererek bir soru sormak istiyorum.

Bir yabancı x firmasına ait bir dizinin tüm bölümlerini youtube paylaştık. Başımıza gelecek en kötü ceza ne olabilir. Forumlarda okuduğum uyarı atmadan cezai yaptırım uygulanmadığı. Ancak şahsi görüşüm, ortada bir suc var. Ihtarla videoları kaldırsak bile, firma tazminat talebi için bize dava acabilir mi ? Acarsa alabilceği maks ceza ne olabilir. Şimdi hukuk sitelerine baksam, avukatlara sorsam idam edilirsin derler..Doktorlar gibi işleri gücleri ticaret.

Bu konuda tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Teşekkürler

hocam ben üniverste hazırlık ögrencilerine korsan kitap bastırıp satıyordum yakaladılar ertelemeli ceza verdiler.fix bir cezadır 10 ay +60 tl para cezası.dizi film cd kitap alayı bir kanunda.bu kanun 2 3 sene önce değişti.mesala eski kanuna göre kitap satarken yakalansaydım hiçbirşey olmuyordu.ama artık savcılar yayın evi adına sana ceza verdiriyorlar.bu tip işlerde ceza vs almazsın cünkü herkes firma sahibiyle anlaşıyor yakalanırsa.ayrıca işin içinde youtube olduğu için telif yollama hakkı varken kimse bence mahkemeyle ugraşmaz.

hocam ben üniverste hazırlık ögrencilerine korsan kitap bastırıp satıyordum yakaladılar ertelemeli ceza verdiler.fix bir cezadır 10 ay +60 tl para cezası.dizi film cd kitap alayı bir kanunda.bu kanun 2 3 sene önce değişti.mesala eski kanuna göre kitap satarken yakalansaydım hiçbirşey olmuyordu.ama artık savcılar yayın evi adına sana ceza verdiriyorlar.bu tip işlerde ceza vs almazsın cünkü herkes firma sahibiyle anlaşıyor yakalanırsa.ayrıca işin içinde youtube olduğu için telif yollama hakkı varken kimse bence mahkemeyle ugraşmaz.

Şundan endişe ediyorum. Bir şahsın ya da firmanın eserini paylaştık youtube. 1-2 milyon izlenme geldi. Adamın da gözü döndü. Benim eserimi bu kadar kişiye izletti ve zarara ugrattı. Astronomik tazminat alabilir mi ? 100 bin dolar vs. ya da hapis cezası. Sonuçt adamların ürünlerini milyonların hizmetine acmışız...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri