Herkese merhaba arkadaşlar, çok severek aldığım ama çok az kullanma fırsatı bulduğum dronum Phantom 4 Pro'yu bazı projelerim sebebiyle satma kararı aldım. Toplamda yanlış bilgi vermiyim fakat 5-6 kez maksimum uçuruldu. Satış ilanını koyuyorum fakat illa satılacak diye bir şey yok satılmazsa işlerimde ve hobi olarak kullanmaya seve seve devam edeceğim.
Ürün hakkında
Kozmetik olarak : 10/10
Kaza - Kırım : Yaşanmadı
Kullanılmadığında sürekli olarak kutusunda bekletildi bu sebepten kozmetik olarak mükemmel durumda.,
Yanında sonradan aldığım ve hiç kullanmadığım 1 Yedek Bataryasını ve çoklu şarj aletini vereceğim.
4 adet yedek pervanesi bulunmaktadır hiç açılmamış jelatininde duruyor.
Tüm ürünlerin kutu ve faturası mevcuttur.
Kutu İçeriği ve Sıfır Fiyatları (Ben FotoPazar sitesinden aldım fakat aldıklarım stokta artık olmadığı için HepsiBurada fiyatlarını yazıyorum.)

Ürün Fotoğrafları
Ürün hakkında
Kozmetik olarak : 10/10
Kaza - Kırım : Yaşanmadı
Kullanılmadığında sürekli olarak kutusunda bekletildi bu sebepten kozmetik olarak mükemmel durumda.,
Yanında sonradan aldığım ve hiç kullanmadığım 1 Yedek Bataryasını ve çoklu şarj aletini vereceğim.
4 adet yedek pervanesi bulunmaktadır hiç açılmamış jelatininde duruyor.
Tüm ürünlerin kutu ve faturası mevcuttur.
Kutu İçeriği ve Sıfır Fiyatları (Ben FotoPazar sitesinden aldım fakat aldıklarım stokta artık olmadığı için HepsiBurada fiyatlarını yazıyorum.)
- Phantom 4 Pro (9.999 TL)
- DJI Phantom 4 Pro Taşıma Çantası (199 TL)
- DJI Phantom 4 Pro 5870 Mah Yedek Bataryası (1.199 TL)
- DJI Phantom 4 Battery Hub - Çoklu Şarj Aparatı (346 TL)
- Sandisk Extreme 32GB 100MB/sn Micro SDHC Hafıza Kartı (200 TL - Fotopazar)