DJI Phantom Satın Alıcam Yardım Edermisiniz

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar DJI Phantom 2,DJI Phantom 2 Vision Plus,Olursa DJI Phantom 3
Arkadaşlar verebileceğim miktar maxsimum 2.500 daha geçen 1700 ama fiyatı artırdım daha fazla vermek istemiyorum açıkcası 2.500 az para değil hani.

Şimdi 2.500 lira DJI Phantom 2,DJI Phantom 2 Vision Plus arkadaşlar kamerası dahil olcak amacım hem hobi hemde özgün video çekmek olucak.Kamera konusunda öle ahım şahım bir kameraya gerek yok.Havadan kamera ile çekim yapıyım tablet v.s telefondan görebiliyim havadan ne çektiğimi diğer aksesuarları v.s olması laızm ama.

2.500 liraya bunları 0 bulmak zor mu bilmiyorum.2.el sahibinden baktım fazla bir bilgim yok o yüzden alamıyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

3000tlye dji phantom 2 full set 2 el satanlar var. Facebook'ta dji phantom hobi Türkiye grubunu ekle orada güzel satış oluyor

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

3000tlye dji phantom 2 full set 2 el satanlar var. Facebook'ta dji phantom hobi Türkiye grubunu ekle orada güzel satış oluyor

Kardeşim o gruba ekledim kendimi 3.000 tl inan veremem.2.500 tl anca veririm daha fazla vermek istemiyorum.2.500 tl en iyisi en ucuzunu bulmaya çalışcam.

O zaman tek dji phantom 2 bakın dji phantom 1 rahat alırsınız ama 2den aşağıya inmeyin derim. O grupta yazın cevap veren olur

O zaman tek dji phantom 2 bakın dji phantom 1 rahat alırsınız ama 2den aşağıya inmeyin derim. O grupta yazın cevap veren olur

Aynen hocam dji phantom 2 aşağı almak istemiyorum.Sahibinden satılıyor ama birşey anlamadım doğrusu bilgim sayıf olduğu için.Gruba yazıcam

---------- Spam Engelliyici 12:45 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------

Hocam dji phantom vision 2 extra kamera almaya gerek yokmuş kamerası zaten varmış.2.500 tl yedek pervane buldum başka birşey vermiyor adam almalımıyım

Bu tür makineler çok uzağa gidiyormu? eğer sinyal kaybolursa geldiği rotayı takip ederek geri gelebiliyormu?

Son düzenleme:
Aynen hocam dji phantom 2 aşağı almak istemiyorum.Sahibinden satılıyor ama birşey anlamadım doğrusu bilgim sayıf olduğu için.Gruba yazıcam

---------- Spam Engelliyici 12:45 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------

Hocam dji phantom vision 2 extra kamera almaya gerek yokmuş kamerası zaten varmış.2.500 tl yedek pervane buldum başka birşey vermiyor adam almalımıyım

Başka araştırın derim yedek batarya olsa alin derdim

---------- Spam Engelliyici 14:19 ---------- Önceki Mesaj 14:16 ----------

Bu tür makinalar çok uzağa gidiyormu eğer sinyal kaybolursa geldiği rotayı takip ederek geri gelebiliyormu?

Phantom 3 ile 6 km gidiş dönüş yapanı gördüm yani tiplamda 12 km hatta birkaç km daha giderdi. 20 dk ucus yapiyor. Yedek batarya alarak bu süre ve uzunluğu artirabiliyorsunuz evet sinyal kesildiğinde go home basarak geri döndürebiliyorsunuz

gel satayım benim seti sana :p [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] ekle skype yardımcı olayım skype: Muhammedbh

Son düzenleme:
Arkadaşlar alacağım alet belli oldu.

Phantom 2 V1 Uçuşa Hazır Set Fpv Kamera Herşey Dahil.
Phantom P2 V1
Zenmuse H3 3D
GoPro Hero 3 Black Editon
7 inch BlackPearl Kendinden Bataryalı Alıcılı Monitör
İmmerison 600 mv Verici
1 Adet Patch Panel Anten
2 Adet Mantar Sprionet anten
1 Adet Kumandaya Monte Edilmiş 2 Wt Boster ve 5200 Lipo Pil
Cihazı ve Ekipmanları ile Beraber Taşıma için Saklama Kabı
İosD Mini ve 3 Adet Yedek Pervane ve Boyun Askılığıda

Arkadaşlar alacağım alet bu kişi anlaştım hayırlısı

Arkadaşlar alacağım alet belli oldu.

Phantom 2 V1 Uçuşa Hazır Set Fpv Kamera Herşey Dahil.
Phantom P2 V1
Zenmuse H3 3D
GoPro Hero 3 Black Editon
7 inch BlackPearl Kendinden Bataryalı Alıcılı Monitör
İmmerison 600 mv Verici
1 Adet Patch Panel Anten
2 Adet Mantar Sprionet anten
1 Adet Kumandaya Monte Edilmiş 2 Wt Boster ve 5200 Lipo Pil
Cihazı ve Ekipmanları ile Beraber Taşıma için Saklama Kabı
İosD Mini ve 3 Adet Yedek Pervane ve Boyun Askılığıda

Arkadaşlar alacağım alet bu kişi anlaştım hayırlısı

Gayet güzel 2500-3000 tl arasında anlaştıysan çok iyi. Hayırlı olsun.

Gayet güzel 2500-3000 tl arasında anlaştıysan çok iyi. Hayırlı olsun.

Kardeşim pazarlık yaptım 2.900 anlaştım.Gpro kamera olmasa daha ucuz anlaşırdım ama bu şekilde inş işimi görür

Ne zormuş hem uygun hem iyi ürün bulmak.Canım çıktı.Bu işe benim gibi merak salan arkadaşlar inş uygun ürünü bulurlar bulması sıkıntı

Son düzenleme:
Kardeşim pazarlık yaptım 2.900 anlaştım.Gpro kamera olmasa daha ucuz anlaşırdım ama bu şekilde inş işimi görür

Ne zormuş hem uygun hem iyi ürün bulmak.Canım çıktı.Bu işe benim gibi merak salan arkadaşlar inş uygun ürünü bulurlar bulması sıkıntı

Hocam yinede dikkat edin, drone klozetten çıkmasın.

hocam nerden aldın fiyat gayet iyiymiş hayırlı olsun :D

Sağol hocam.Djı Phantom Platform aldım bu işlerden anlıyan satan uğraşan kişiler.2-3 günden beri araştırıyorum.Sahibinden olsun,skype olsun,diğer bildiğimiz alış veriş siteleri vs baktım.8-9 ürün arasında toplayıp çıkarıp arkadaşlarında tavsiyeleri abilerinin bu işin uzmanları tavsiyelerini bu ürünü karar verdim.Satıcı ile ilgili şüphelerim vardı.Onu tanıyan gruptaki grup kuran kişiler olumlu şeyler söyledi.Çocuğun facebook eski telefonu aldım hatta parayıda kargoyu göndericek ben sonra göndericem diye anlaştık zorla olsa kabul etti.

Zenmuse H3 3D,GoPro Hero 3 Black Editon,7 inch BlackPearl endindenBataryalı Alıcılı Monitör bu ürünler zaten bayağı para ediyordu.

Extrada İmmerison 600 mv Verici,1 Adet Patch Panel Anten,2 Adet Mantar Sprionet anten,1 Adet Kumandaya Monte Edilmiş 2 Wt Boster ve 5200 Lipo Pil
Cihazı ve Ekipmanları ile Beraber Taşıma için Saklama Kabı İosD Mini ve 3 Adet Yedek Pervane ve Boyun Askılığıda

Bu anten v.s para ediyordu.Satın almaya karar verdim.Eğer ürün gelir bakarım sıkıntı yok herşey iyi falan uçuş falan yaparım.Forumda satın almak isteyen kişiler varsa uygun fiyata bulmaya çalışırım aslında.

[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] hocam ilk başlarda uçururken kalabalıkta vb. uçurmanızı önermem yanlış bir şey olur yaralar insanı cihaz.Dediklerine göre çok hasar verebiliyormuş insana çarparsa.
Filmi çıkıyormuş bir de :)
https://www.youtube.com/watch?v=O1Hhvdpvp5o

[MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] hocam ilk başlarda uçururken kalabalıkta vb. uçurmanızı önermem yanlış bir şey olur yaralar insanı cihaz.Dediklerine göre çok hasar verebiliyormuş insana çarparsa.
Filmi çıkıyormuş bir de :)
https://www.youtube.com/watch?v=O1Hhvdpvp5o

Allah korusun hocam.:D Zaten iyice öğrenmeden uçurmam ilk başta 30 metre 40 50 metre en fazla tedbirimi alırım.Allah korusun birinin kafasına düşer yada keser olabilir böyle şeyler tedbirimi alırız.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri