DM de dönen işler

• Kullanıcı DMer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

DMer

Yasaklanmış
Bugünlerde son bikaç ay içinde kapanan kanalların mailleri gözüme çarpıyor, sürekli ödeme yönteminin değiştirildiği bilgisi geliyor, kapalı kanalın ödeme yöntemi 10 günde 4-5 kez değiştirilmiş, ben artık kesinlikle içeride çalışanların dolandırıcılık yaptığını düşünüyorum.

Mesela bu kanal 25 aralık 2018 civarı kapanmıştı,ödeme yönteminin ilk değiştirlme tarihine ve sadece şubatta kaç kez değiştiğine bakın, kapalı kanala kim nasıl girip ödeme yöntemi girecek.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sadece 1 kanal değil böyle yığınla var hepsi 100 dolar üstüydü 1000 dolara yakın olanlar da vardı

CSKcN6.png

Son düzenleme:
Eskiden kapansa bile ödeme yapıyordu demek ki içerideki çalışanlar indire galli yapıyor...

benim para kazanmayan izlenmeyen kanallara baktım hepsi duruyor :D kesinlikle var bir şeyler

dm ye değil firma sahiplerine mail atarak gerekli şikayette bulunun mutlaka bir tesiri olacaktır

Eskiden kapansa bile ödeme yapıyordu demek ki içerideki çalışanlar indire galli yapıyor...

DM müşteri hizmetlerine mesaj atmanın anlamı yok zaten hocam belli 3-4 operatör var hepiniz biliyorsunuz adlarını resmen dalga geçiyorlar klasik yalanları istatistiklerinizdeki sıradışı değişim bakıyorsun site 6 aydır aynı ortalamada gidiyor, Son 1 senedir garip giden birşeyler var sitede ben kesinlikle çalışanlardan bir grubun dolandırıcılık yaptığını düşünüyorum, eski sistem netti invoice kesilirdi kanal kapansa bile ödenirdi zaten sebebsiz yere kanal çok çok az kapanırdı, muhtemelen bu mailler muhasebe sistemine bağlı olduğu için gözlerinden kaçıyor olabilir. Kesinlikle kanalları kapatıp içerisindeki parayı en fazla 2 ödeme dönemi içinde hiç ediyorlar

Buyrun başka bi kanal, onlarca var böyle, bu da 3 kez değişmiş 2 günde

5JMJy4.png

Benimde kanallari banladilar bende onlara bakayım öyle birşey yapıyor iseler inşALLAH işten atılırlar

Şikayet edilecek bir mevki makam yok mu ya bu ne iştir?

şirketin büyük çoğunluğu vevoda diye biliyorum oraya şikayet edilemez mi?

12 şubatta 2 kez mail gelmiş yarım saat arayla

---------- Spam Engelliyici 19:25 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

@DMer hocam sende şu an ekli gözüküyor mu banka hesabı DM kanalında? benim boş

12 şubatta 2 kez mail gelmiş yarım saat arayla

---------- Spam Engelliyici 19:25 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

@DMer hocam sende şu an ekli gözüküyor mu banka hesabı DM kanalında? benim boş

Kanal yokki hocam ortada kapalı kanal giriş yapılmıyor:D ilginç olan o

son 3 ayda kapanan 5-6 kanalın mail adresine baktım,2 tanesinde bendede olmuş aynısı.gerçekten ilginç...açık olan kanallarda bi sorun yok,kapalılarda bu durum garip.

Haziran ayından beri söylüyorum, ama bazı kişiler hep muhalefet oluyolardı, yok beceremiyomuşuz yok bilmeyen yapmasınmış bilmem ne. Ödeme eşiğini geçen kanalları kapatıp biriken parayı araklıyolar. Bu konuylada belgelenmiş oldu.

Dm'nin Türkiye şubesi varsa bunu yüzde yüz orda çalışanlar yapıyordur. Eğer yoksa bu genel merkezden yapılıyorsa ona yapabilecek çok fazla bişey yok. Belki adsense yöneticileri ile iletişime geçilebilir ama ondan da bişey çıkmaz.

benim para kazanmayan izlenmeyen kanallara baktım hepsi duruyor :D kesinlikle var bir şeyler

hocam konuyla alakasız ama bende 3 kanal var para kazanmıyor kazaaaanmıyor derken 96k izlenme var 27$ kazanç aylık belik 3-5$ falan reklam göremiyorum açtığım videolarda, videolarda reklam çıkması için yapacağım bişeyler var mı? yoksakanal açmaya demavmı etmelimiyim belki kazandıran bi kanal yakalarım.

hocam konuyla alakasız ama bende 3 kanal var para kazanmıyor kazaaaanmıyor derken 96k izlenme var 27$ kazanç aylık belik 3-5$ falan reklam göremiyorum açtığım videolarda, videolarda reklam çıkması için yapacağım bişeyler var mı? yoksakanal açmaya demavmı etmelimiyim belki kazandıran bi kanal yakalarım.

valla hocam bu kanalları ben era hocanın telafi verdiği zaman yapmıstım sanırım 2015 di açıpda bakmadım. dailymation çalıştım diyemem anlamıyorum maalesef :)

Selamun aleyküm aynı olay bugun benimde başıma geldi kapanmış olan bir dm kanalımın ödeme bilgileri bugün değiştirilmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri