DM Kanal Maili Hakkında

• Kullanıcı Zadem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Zadem46

Kayıtlı Üye
Günaydın,
Kanalımın kayıtlı [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com hesabını daha önceleri silmişim aynı isimde [MENTION=36529]Gmail[/MENTION] hesabı almaya çalıştım ama nafile. DM maili değiştiremiyorum galiba eski maile onay kodu gidiyor.Bunu nasıl halledebilirim bir fikri olan var mı? Banka hesabıda girmedim eğer girsem eski maile onay gidecektir/paypal girsem onay kodu gidiyor mu? Lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
Günaydın,
Kanalımın kayıtlı [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com hesabını daha önceleri silmişim aynı isimde [MENTION=36529]Gmail[/MENTION] hesabı almaya çalıştım ama nafile. DM maili değiştiremiyorum galiba eski maile onay kodu gidiyor.Bunu nasıl halledebilirim bir fikri olan var mı? Banka hesabıda girmedim eğer girsem eski maile onay gidecektir/paypal girsem onay kodu gidiyor mu? Lütfen yardım edin.

MdZD1g.png

Merhaba hocam, forumda her hangi bir kisi bu konuda bilgi sahibidir ya degildir onu bilmiyorum ama genellikte boyle sorun oldugunda direk olarak dm yardim ile iletisime gecersen en iyi ve kolay yolunu gosteriyorlar, ben her hangi sorun oldugunda kendileri ile iletisime geciyorum yardimci oluyorlar yeterince

Merhaba hocam, forumda her hangi bir kisi bu konuda bilgi sahibidir ya degildir onu bilmiyorum ama genellikte boyle sorun oldugunda direk olarak dm yardim ile iletisime gecersen en iyi ve kolay yolunu gosteriyorlar, ben her hangi sorun oldugunda kendileri ile iletisime geciyorum yardimci oluyorlar yeterince

Hocam daha önceleri ödeme konusunda mail atmıştım hesabımı kapatmışlardı korkuyorum mail atmaya ama başka çare yok gibi gözüküyor. Nasıl bir mail atmalıyım yardımcı olurmusun. Teşekkür ederim bilgi için.

---------- Spam Engelliyici 07:47 ---------- Önceki Mesaj 06:15 ----------

Kimlik resmi istediler gönderdim maili güncellediler.

Hocam daha önceleri ödeme konusunda mail atmıştım hesabımı kapatmışlardı korkuyorum mail atmaya ama başka çare yok gibi gözüküyor. Nasıl bir mail atmalıyım yardımcı olurmusun. Teşekkür ederim bilgi için.

---------- Spam Engelliyici 07:47 ---------- Önceki Mesaj 06:15 ----------

Kimlik resmi istediler gönderdim maili güncellediler.

Pardon mesajını geç gördüm, sorun hall oldu mu?

Hocam sonuçta spam kanalda tabii kanal sahibi adına bir kimlik yok. siz kanal sahibi ismiyle mi kimlik yolladınız yoksa başka bir kimlik mi?

Desteğe mail attım şuan kulladığım mailim kapandı değiştirmek istiyorum diye , kimlik resmi istedi gönderdim değiştirdiler

aynı şekilde benimde gmail silindi. şifre değiştirdim ve unuttum malesef şifremi mail adreside yok elimde. banka bilgileri girildi diye biliyorum 100 dolarıda geçti bu ay mail atacam tırsıyom kapanır diye. nasıl bir yol izledin bilgi verirmisin?
eski şifremi versem bunlara aha bu ip nodan giriyorum her defasında desem.

Hocam sonuçta spam kanalda tabii kanal sahibi adına bir kimlik yok. siz kanal sahibi ismiyle mi kimlik yolladınız yoksa başka bir kimlik mi?

Kanal adı farklıydı kendi ehliyetimi çekip attım,pek incelemiyor sanırım

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:19 ----------

aynı şekilde benimde gmail silindi. şifre değiştirdim ve unuttum malesef şifremi mail adreside yok elimde. banka bilgileri girildi diye biliyorum 100 dolarıda geçti bu ay mail atacam tırsıyom kapanır diye. nasıl bir yol izledin bilgi verirmisin?
eski şifremi versem bunlara aha bu ip nodan giriyorum her defasında desem.

Kanala giriş yapabilsen değiştirirdin ama bu şekilde bişey yapacaklarını sanmıyorum ama içinde kalmasın msj at,bnde tırsarak atmıştım baya ilgililer

Arkadaşın dediği gibi mail attım kimlik fotosu yeni mail adresi istediler ve sağolsunlar değiştirdiler bilgileri. Yeni şifre gönderdiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri