Dm Payonner Mail Dogrulama Sorunu

• Kullanıcı naprocyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri

naprocyn

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar benim DM kanalının'da 100 dolar eşiğini gectim şuan kazanç işlemde gözüküyor ama Payonner odeme bilgilerini tamamlamadınız dedidigi için yatmayacak gibi görünüyor.Bende yeni banka bilgileri eklemeye çalışıyorum fakat Payonner dogrulama kodunu kanalın mail adresine değilde payonnere kayıt olurken verdiğim maile gönderiyor sanırım.Sorun olan kısım ise bu kanala ekledigim Payonner mail adresini hatırlamıyorum bunu ogrenmenin bir yolu var mı ?

Desteğe yazıp derdini iyi anlatabilirsen çözebilirler ama aynı durumu bende yaşadım anlamadılar sonrasında banka yerine payooner ön ödemeli kart ekledim anında aktif oldu.

Bende TR banka hesabımı girdim. 3 gün sonra onayladılar fakat geç kaldığım için işleme girmedi. Diğer ay ödemeyi alacağım. NOT: TR banka ibanı başka hesabada girdim 3 ödeme aldım direk bankaya, bazıları illaki dolar hesabı diye ısrar edenler var.

Desteğe yazıp derdini iyi anlatabilirsen çözebilirler ama aynı durumu bende yaşadım anlamadılar sonrasında banka yerine payooner ön ödemeli kart ekledim anında aktif oldu.

Bende TR banka hesabımı girdim. 3 gün sonra onayladılar fakat geç kaldığım için işleme girmedi. Diğer ay ödemeyi alacağım. NOT: TR banka ibanı başka hesabada girdim 3 ödeme aldım direk bankaya, bazıları illaki dolar hesabı diye ısrar edenler var.

Cevaplar için sağolun sorunu çözdüm Payoneer'e kayıt oldugum mail adresini bularak.Ama şöyle bişey var diger kanallarımda Paid ( Ödendi ) Yazıyor ama bu yeni hesap ekledigim kanalda Fatura Oluşturulmuş işlemde yazıyor yeni ekledigim ödeme yöntemide aktif olmuş acaba bu parayı oderler mi ? Dm sayfasından para gönderilmiş olarak gözüküyor.

[url=https://hizliresim.com/g60ryQ][/URL]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri