DM Reklam Gösterimleri ve CPM'leri Çöp olanlar buraya..

• Kullanıcı FKD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
bence reklamlar düzelmiş gibi.cpmlerde yüksek. kazanc 0 diyen arkadaşların problemi ney gerçekten anlayamadım kısa videolar mı çalışıyorsunuz acaba ondan olabilir mi ?

Ekran goruntusu koyabilir misin ornek bi kanalindan? 2015 Kasim Aralikta 300$ birakan kanalim Ocak ayinda 65$ a (12 Ocak'a kadar, gerisi 0) Subat ve Mart ayiysa komple 0. Izlenme oranlari ayni, 40 dakikalik videolar. Reklamlar aktif gorunuyor ama reklam ciktigini gormedim hic.

Ekran goruntusu koyabilir misin ornek bi kanalindan? 2015 Kasim Aralikta 300$ birakan kanalim Ocak ayinda 65$ a (12 Ocak'a kadar, gerisi 0) Subat ve Mart ayiysa komple 0. Izlenme oranlari ayni, 40 dakikalik videolar. Reklamlar aktif gorunuyor ama reklam ciktigini gormedim hic.

Aynı Durumdayım. 19 Ocak itibariyle bir anda reklam gösterimi 300-500 seviyesinden 1-2 lere indi

kendi siteme koydugum Düğün dernek filmini izledim 2 part halinde

part 1. in sonunda tatil reklamı
part 2 nin ortalarında jakobs kahve reklamı çıktı

Yalan söyluyorlar reklam var az önce arkadaşıma gönderdim linki oda izledi onada tatil reklamı çıkmıs

Dmde trivagodan başka reklam çıktığını görmedim şu güne kadar

bence reklamlar düzelmiş gibi.cpmlerde yüksek. kazanc 0 diyen arkadaşların problemi ney gerçekten anlayamadım kısa videolar mı çalışıyorsunuz acaba ondan olabilir mi ?

Valla biri hepsi kazanıyor yalan soluyorlar demiş ama yeminle 2 doları gören CPM yok.

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------

Dmde trivagodan başka reklam çıktığını görmedim şu güne kadar

Benim sorunuım CPM 1 dolarda gidiyor sorun bu kardeşim.. Bütün herkesde sorun var bi kaç kisi istisna..

1500 izlenmeye 5 reklam gösterimi gelmiş.. Al burdan yak

Ocak ve Subat aylari nasildi? Duzgun yansiyor muydu? Kanal icerigi film, dizi gibi bisey mi? Dil ingilizce mi?

Bazi kanallari bazi sebeplerden oturu damgalamislar reklam cikmiyor heralde. Yada ciktigi halde saymiyorlar.

ocak yok bende şubatta başladım dmye ilk 10 gün yoktu 0 çekti yansımadı dil ingilizce. ilk 10 gün sonrası saymamazlık yapmadı bende.

---------- Spam Engelliyici 01:54 ---------- Önceki Mesaj 01:48 ----------

kaç izlenime kaç reklam çıkıyor?

belli olmuyor ama genellikle izlenimin 1/3 1/4 şeklinde tık alıyor

Benim hala cpm 2 doları görmedi.. reklam gösterimleride az ve CPM çöp !!!!

Beyler varmı bi çözüm bulabilen. Hala çöp gibi gidiyor.

Yeni kanallarda vs yansıyan varmı doğru şekilde?

Düzeltmelr başladı..
Düzeltme dediğim hesap karışıklığı var ödeme almış kanalların ödemesı düşmemişti onu duzeltmısler istatistikler hala çöp :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri