Edit : Evet beyler,taktik işe yaradı demek oluyor.Geri dönüşler için ben teşekkür ediyorum...
Hayat paylaşınca güzel
Hayrımız dokunsun vatandaşa,hep beraber kazanalım...
Bol kazançlar
Öncelikle arkadaşlar direk konuya giriyorum...
Sizin kategorinizi bilmediğim için kendi içeriğim dizi film üzerinden anlatıyorum ona göre sizde anlarsınız durumu...
X video diyelim,bu video da BAŞLIK ETİKET AÇIKLAMA önemli...
Daily mantığı şu; Season,Episode,Full Episodes vb tarzında videolarda reklam çıkartmayacağım.Evet bu kadar basit bi yöntem ben dahil hiç dikkatimi çekmemişti ta ki biri söyleyene kadar...
Napıyoruz,verdiğim bu tarzda kelimeleri eklemiyoruz ve yüklenen videolardan da siliyoruz...Denendi eski videolarda bile reklam çıkıyor..
Size de bi öneri vereyim başlığı şu şekilde yapabilirsiniz.
Ali Veli Season 1 Episode 1 değil de,
Ali Veli 24 Mart 2016, yani ne zaman yayınlandıysa onu yazın... Tabi kafanızda farklı şeyler oluşturabilirsiniz ama söylediğim kelimeler ve bu tarzda kelimeler kesinlikle olmasın yoksa reklam çıkmaz...
Ayın 23'ünde deneme yaptım ve sonuç ortada...
Hayat paylaşınca güzel
Bol kazançlar
Öncelikle arkadaşlar direk konuya giriyorum...
Sizin kategorinizi bilmediğim için kendi içeriğim dizi film üzerinden anlatıyorum ona göre sizde anlarsınız durumu...
X video diyelim,bu video da BAŞLIK ETİKET AÇIKLAMA önemli...
Daily mantığı şu; Season,Episode,Full Episodes vb tarzında videolarda reklam çıkartmayacağım.Evet bu kadar basit bi yöntem ben dahil hiç dikkatimi çekmemişti ta ki biri söyleyene kadar...
Napıyoruz,verdiğim bu tarzda kelimeleri eklemiyoruz ve yüklenen videolardan da siliyoruz...Denendi eski videolarda bile reklam çıkıyor..
Size de bi öneri vereyim başlığı şu şekilde yapabilirsiniz.
Ali Veli Season 1 Episode 1 değil de,
Ali Veli 24 Mart 2016, yani ne zaman yayınlandıysa onu yazın... Tabi kafanızda farklı şeyler oluşturabilirsiniz ama söylediğim kelimeler ve bu tarzda kelimeler kesinlikle olmasın yoksa reklam çıkmaz...
Ayın 23'ünde deneme yaptım ve sonuç ortada...
Son düzenleme: