DM Taktiği Hakkında

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Merth46

Kayıtlı Üye
Edit : Evet beyler,taktik işe yaradı demek oluyor.Geri dönüşler için ben teşekkür ediyorum...
Hayat paylaşınca güzel :) Hayrımız dokunsun vatandaşa,hep beraber kazanalım...
Bol kazançlar :)

Öncelikle arkadaşlar direk konuya giriyorum...
Sizin kategorinizi bilmediğim için kendi içeriğim dizi film üzerinden anlatıyorum ona göre sizde anlarsınız durumu...
X video diyelim,bu video da BAŞLIK ETİKET AÇIKLAMA önemli...
Daily mantığı şu; Season,Episode,Full Episodes vb tarzında videolarda reklam çıkartmayacağım.Evet bu kadar basit bi yöntem ben dahil hiç dikkatimi çekmemişti ta ki biri söyleyene kadar...
Napıyoruz,verdiğim bu tarzda kelimeleri eklemiyoruz ve yüklenen videolardan da siliyoruz...Denendi eski videolarda bile reklam çıkıyor..
Size de bi öneri vereyim başlığı şu şekilde yapabilirsiniz.
Ali Veli Season 1 Episode 1 değil de,
Ali Veli 24 Mart 2016, yani ne zaman yayınlandıysa onu yazın... Tabi kafanızda farklı şeyler oluşturabilirsiniz ama söylediğim kelimeler ve bu tarzda kelimeler kesinlikle olmasın yoksa reklam çıkmaz...

Ayın 23'ünde deneme yaptım ve sonuç ortada...

Son düzenleme:
Bu şekilde yayınlanmış bir videodan 12 dolar kazandım. Sorun Çok başka

Hocam hemen yapıyorum dediğin gibi. Paylaşımın için teşekkürler.

Kelimeleri silince reklam anında çıkıyor mu

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] hocam peki film çalışıyorsak ne yapmak lazım.

Sorun ne olabilir hocam,benim kanalımda 0 güncelleniyo bi başkasının kanalında normalken, bunun neyine teknik sorun diyeceğiz?
Reklam %99 reklam çıkmamasından kaynaklı...
Şunu düşünüyorum aynı şekilde 0 çeken kanalıma neden 5 bin doları geçtiniz ödeme yönteminizi deiştirin mesajı atıldıben o kanaldan bir beklentim yoktu çünkü 12 ocakdan sonra çöp oldu kanal 0 çekmeye başladı onun gibi 10 tanenin üzerinde kanal aynı durumda

12 ocak günü tüm ödemeleri sıfırlamaları ile başladı herşey aylık ödeme yapan bir sistem 42 günlük ödemeyi atıp yepyeni bir döneme geçtiğini gösterdi o günden beri açtığım her kanalda (sizinle aynı sektördeyim diziciyim) Episode 1 season 1 şeklinde yayınlarım kazanan kanallar mevcut.. Benim düşüncem Daily geçmişe sünger çekiyor..

Adam izlenimi kabul ediyor ama kesinlikle kazancın normal diyor reklam yok diyor adblock diyor ülke grafiği diyor seyretmeden çıkmış olabilir diyor yani mazeret çok...

Şunu düşünüyorum aynı şekilde 0 çeken kanalıma neden 5 bin doları geçtiniz ödeme yönteminizi deiştirin mesajı atıldıben o kanaldan bir beklentim yoktu çünkü 12 ocakdan sonra çöp oldu kanal 0 çekmeye başladı onun gibi 10 tanenin üzerinde kanal aynı durumda

12 ocak günü tüm ödemeleri sıfırlamaları ile başladı herşey aylık ödeme yapan bir sistem 42 günlük ödemeyi atıp yepyeni bir döneme geçtiğini gösterdi o günden beri açtığım her kanalda (sizinle aynı sektördeyim diziciyim) Episode 1 season 1 şeklinde yayınlarım kazanan kanallar mevcut.. Benim düşüncem Daily geçmişe sünger çekiyor..

Adam izlenimi kabul ediyor ama kesinlikle kazancın normal diyor reklam yok diyor adblock diyor ülke grafiği diyor seyretmeden çıkmış olabilir diyor yani mazeret çok...

Season 1 Episode 1 demişsin zaten benim kanaldaki videolar böyle peki niye reklam çıkmadı da bunları sildikten sonra reklam çıkmış ki analize yansımış,neyse artık deneyen arkadaşlar yararını görecektir.

Aslında arkadaşın yöntemi mantıklı. Daily o kelimelere filtre koymuş olabilir. Sonuçta telifli içeriklerde otomatik olarak engel koymak istiyor olabilir. Mesela bazı müstehcen kelimelerden dolayı videoyu aile filtresine aldıgını biliyorum. Reklam çıkmasınıda engellemiş olabilir.

arkadaş taktiğini paylaşmş diğer arkadaşlarda dener sonuçlarını yazar arkadaşlar, benimde 13 gün önce günlk 3-4k reklam çıkarken bi anda 0 landı reklam gösterimleri yani aynı sorun benimde başıma geldi, aynı bu 0 lanan kanalın katagorisinde 3 kanalım daha var aynı başlıklar aynı etiket ve açıklamalar diğer 3 kanalda sorun yok sadece bunda böyle bir sorun oldu hayırlısı diyip beklicez bakalım

Season 1 Episode 1 demişsin zaten benim kanaldaki videolar böyle peki niye reklam çıkmadı da bunları sildikten sonra reklam çıkmış ki analize yansımış,neyse artık deneyen arkadaşlar yararını görecektir.
Ben en çok izlenımlı 1 kanalımdaki videoları Satışa çıkardım nede olsa çöp oldu her yolu deniyelim. Sonuç alırsak paylaşırız

Aslında arkadaşın yöntemi mantıklı. Daily o kelimelere filtre koymuş olabilir. Sonuçta telifli içeriklerde otomatik olarak engel koymak istiyor olabilir. Mesela bazı müstehcen kelimelerden dolayı videoyu aile filtresine aldıgını biliyorum. Reklam çıkmasınıda engellemiş olabilir.

Aile filtresi konusuna katılıyorum. Bugün başıma geldi baslıkta bitch yazıyordu. silip tekrar yükleyince normale döndü

Ben en çok izlenımlı 1 kanalımdaki videoları Satışa çıkardım nede olsa çöp oldu her yolu deniyelim. Sonuç alırsak paylaşırız

Satilsa bile para yansimiyor 1 tane kanalda denedim. Gerci 3-5 gun yansimayinca tekrar bakmadim kanal bilgilerini hatirlarsam girip tekrar bakicam.

Bende bazı günler reklamlar izlenmeyi geçmiş :) bu daily gerçekten bir acayip

Mert46 adamın dibidir :D değiştirdiğim videolarda sabah baktım 5 video baktım 3 ünde direk video önü reklam çıktı :D Allahım 2 3 gün sonra ki reklam gösterimini tahmin edemiyorum :D

Acaba kanaldaki tüm videolara mı uygulamak lazım?Kanalda 1k video var başlık-etiket season-full episode.Şeklinde bende 10-15 tanesini s1 e32 yaptım işe yarar mı acaba?

[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] video kategorsini ne yaptın hocam? tv ve dizi kalsın mı o?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri