DM Taktiği Hakkında

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
benimde son izlenimler böyle 10 videonun açıklamasını düzeltmiştim üşengeçlikten şimdide düşünüyorum tüm videoları düzenlesem mi ?
Ayrıca arkadaşlar ben etiket işini beceremiyorum ya nasıl olacak o iş silince yeniden ekliyemiyorum ...http://i.hizliresim.com/g8gvMO.png

Son düzenleme:
Yok değil hocam dediğim gibi bakalım bi 10 videonun daha isim açıklamasını değiştireceğim ama kafamı kurcalayan bu etiket mevzuu

ben bu başlık,etiketleri düzenleme filan işe yarayacak mı diye deneme yaptıgım kanal vardı daha öncede demiştim işte videoların 8-10 tanesini düzenledim,kazancım 0.50 seviyesinden 1.50$ a filan gelmişti diye.sonra kanaldaki bütün videoları düzenlemiştim,yansımasını bekliyordum ve eksik günler yansımış şimdi ve resmen şok oldum.kazanç 6-7-8$ larda geziyor.bu umarım gerçektende teknik bi arıza filan degildir :D ayrıca reklam gösterimim normal izlenimden düşük yani bi hata yok gibi.

Süper ozaman [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam tüm videolarımı düzenliyeyim o zaman bakalım hayırlısı etiketleride düzenlediniz mi ?

500 izlenme bi kanal vardı geçen hafta sadece başlıkları düzenledim s02e02 diye hala 500 izlenme alıyor ama reklam sıfır. başka ne yaptınızda saymaya başladı etiket açıklamadamı sıfırladınız?

Kardeşim kanalının arama yerine season ve episode aramalarında gelen bütün videolarındaki "season" ve "episode" kelimelerini değiştir..
Sonra tekrar bu kelimeler ile arama yap... bilki sonuçta gelen video varsa hala onun bir yerlerinde "season" veya "episode" yazıyordur ;)
Değiştir hepsini işte..sonuç çıkmayana kadar

dailymotion da taktik olsa ne olur olmasa ne olur. kara para aklamak için kullanılan bir domainden başka bir şey olmadı. 250 milyon euro ya rahat youtuba rakip bir izleme sitesi çıkardı ama amaç yatırım olmayıp kara para aklama olunca boş iş oluyor. ben dailymotiondan elle tutulur bir kazanç olacağına inanmıyorum.

dailymotion da taktik olsa ne olur olmasa ne olur. kara para aklamak için kullanılan bir domainden başka bir şey olmadı. 250 milyon euro ya rahat youtuba rakip bir izleme sitesi çıkardı ama amaç yatırım olmayıp kara para aklama olunca boş iş oluyor. ben dailymotiondan elle tutulur bir kazanç olacağına inanmıyorum.

iyi ki de öyle düşünüyorsun yoksa sen girdikten sonra batar bu firma,işsiz kalırız :p

[MENTION=51506]Radar[/MENTION], dailymotion çalışmadım. youtuptan havlu atıp dailymotina geçen karşılaştığım hiç birinin para kazanmasını görmedim. her türlü taktiği denemelerine rağmen üstelik 4 5 ayları da boşuna gitti o zaman zarfında youtupta rahat bir özgün kategorinin algoritmasını çözerlerdi. adfly gibi link kısaltma sitelerinde dailymotiondan daha fazla para olduğunu düşünüyorum... :)

[MENTION=51506]Radar[/MENTION], dailymotion çalışmadım. youtuptan havlu atıp dailymotina geçen karşılaştığım hiç birinin para kazanmasını görmedim. her türlü taktiği denemelerine rağmen üstelik 4 5 ayları da boşuna gitti o zaman zarfında youtupta rahat bir özgün kategorinin algoritmasını çözerlerdi. adfly gibi link kısaltma sitelerinde dailymotiondan daha fazla para olduğunu düşünüyorum... :)

sizin düşünceniz :D

kaç zamandır konudaki yorumları okuyodum ilyasta geldiyse gene karamsarlık başlamıştır yorum okuma işine gene ara vericem sanırım
bu arada daily kazançları normalde 16-17 gibi kesinleşiyodu 1-2 gün sonrada ödeniyordu bu hafta cumartesi - pazara denk geldiği için henüz kesinleşmeler yapılmadı muhtemeln pazartesi - salı kesinleşmeler yapılır çarşamba - perşembede ödemeler başlar inş.

[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] burası senin bababın formu değil. adminler de babanın uşağı değil. hakaret küfür etmedikten sonra herkes düşüncesini söyleyebilir. sen bir iş yapmadan önce toplum içerisinde nasıl konuşalacağını öğren.. küfür ederek had bildireceğini sanacak kadar aciz ve zavallı birisin.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] her lafa verilecek cevabım var ama şunu da forum biliyor, kimin aciz ve zavallı olduğunu üstelik kendini çok iyi özetlemişsin ağzına sağlık... Bundan sonra bana bulaşma başka yere havlu at...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri