Dns kullanmak

• Kullanıcı OFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] bu yöntemde dns değiştirmek gerekmiyor zaten. otomatik dns al deseneiz de girmesi lazım. ama bilgisayarınızda güvelik düzeyi yüksek olduğu için sistem dosyalarında değişiklik yapamıyorsunuz anladığım kadarıyla.

bütün güvenlik duvarını kaldırdım sonuç aynı hocam,zenmate harici hiçbir şekilde giremiyorum

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] hocam son olarak birde şunu deneyin. hosts dosyasını masaüstüne kopyalayın. kopyaladığınız dosyayı not defterinde açarak o yazdıklarımı en alt satıra kopyala yapıştır deyin. düzenlediğiniz dosyayı sonra etc klasörüne atın ve dosya değişikliğini onaylayın.

Son düzenleme:
Bir dışarı çıktım geldim neler olmuş adamlar 2 saatte neler yapmış face,twitter,youtube yok ama buna çok sevindim flagcılardan kurtulduk bu sayede :)

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] hocam son olarak birde şunu deneyin. hosts dosyasını masaüstüne kopyalayın. kopyaladığınız dosyayı not defterinde açarak o yazdıklarımı en alt satıra kopyala yapıştır deyin. düzenlediğiniz dosyayı sonra etc klasörüne atın ve dosya değişikliğini onaylayın.

yok hocam olmadı,yinede teşekkürler..

uydunet kullanıyorum
8.8.8.8
8.8.4.4 dnsleri ile her siteye erişebiliyorum.
AKTİF. :)

77.88.8.8
77.88.8.1
bunu dene abi tarayıcıyı kapat aç sonra

denemediğim şey kalmadı erdem olmuyor

---------- Spam Engelliyici 19:23 ---------- Önceki Mesaj 19:23 ----------

c:\windows\system32 gel notepad.exe yi yönetici olarak çalıştır abi, ordan aç yaparak c:\windows\system32\drivers\etc gel hosts dosyasına sonra alta yapıştır çık.

hepsini yaptım yine olmadı,anlam veremiyorum neden açılmıyor diye

Arkadaşlar ttnet kullanıyorum tt ve facebook var ancak youtube yok.Windows 8 kullanıyorum dns önerecek var mı?

Yine Kapatılmış twiter ve youtube ne olacak bu işin sonu

işin komik yanı savcı olayını da bahane ediyorlar. face'de daha çok paylaşım yapılıyor ama açık. twitter zaten daha çok metin üzerine kurulu bir sosyal medya aracı. ayrıca haber sitelerinde ve diğer video paylaşım sitelerinde de bu söz konusu videolar var.

işin komik yanı savcı olayını da bahane ediyorlar. face'de daha çok paylaşım yapılıyor ama açık. twitter zaten daha çok metin üzerine kurulu bir sosyal medya aracı. ayrıca haber sitelerinde ve diğer video paylaşım sitelerinde de bu söz konusu videolar var.

Dostum sana hak veriyorum ama sakin olmalısın. Bugünkü youtube konularının çoğu kilitlendi siyasete kaydığı için. Sadece Dns hakkında konuşalım :)

Yasaklıyorlar ama TRT bile şuan twitter kullanıyor naptıkları belli değil.

209.244.0.4
209.244.0.3

sorunsuz girilen hızlı dns lerdir.

Haberlerde yasakların kaldırıldığı söylendi ama girilmiyor hala ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri