DNS MSN HİKAYE / Youtube ve Adsense Hesaplarınız Banlanabilir

I
  • Kullanıcı Ironhazee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
keşke youtube acılana kadar konu acmakta engellense forumda sanırım herkes bıraz tatıl cıksın :)

Boşa ugrasıyorsunuz beyler
hız sınırı geldi 144p videolar dahi yüklenmiyor

VPN ve proxysiz video izleyemez takipcileriniz.
DNS filan hikaye

Boşa uraşmayın siteye girersinizde videolar yüklenmez.
Youtube işi bitmiştir.

Diğer yandan
Youtube ve Adsense Hesaplarınız Banlanabilir

Soru:

Proxy veya VPN kullanan kişilerin videonuzu izlemesi ve reklamlarınıza tıklaması hesabınızın banlanmasına sebep olur mu?

Düşüncem:

Arkadaşlar bu tarz tıklar banlanmaya gider diye düşünüyorum.Çünkü bu ipler Google tarafından takip ediliyor.Para kazanma amacı ile proxy yada bir takım VPN ipler tarafından reklamlara tıklanması ban sebebidir.

Allah kolaylık versin, sizi zor günler bekliyor.

Deneyip görmeden milleti lütfen korkutmayın...

Hayat devam ediyor... biraz temiz hava al

:)) korkmayın bu kadar dar bakmayın bu kadar yaa youtube gezegendeki en büyük video barındırıcısı 1 günde mi kuruldu 1 günde bitsin :))

Eskiden Youtube Yoktu , Buralar Hep Tarlaydı...:cool:

pek sanmıyorum adsense banın olacagını ayrıca dns değiştirip %100 hızla girip video izleyebiliyorum şuan senın kendı ınternetın çop bence hocam :)

DNS filan hikaye

Youtube işi bitmiştir.

Diğer yandan

Soru:

Proxy veya VPN kullanan kişilerin videonuzu izlemesi ve reklamlarınıza tıklaması hesabınızın banlanmasına sebep olur mu?

Düşüncem:

Arkadaşlar bu tarz tıklar banlanmaya gider diye düşünüyorum.Çünkü bu ipler Google tarafından takip ediliyor.Para kazanma amacı ile proxy yada bir takım VPN ipler tarafından reklamlara tıklanması ban sebebidir.

kendin adına konuş milletin kafasını karıştırma ayrıca biz hep burdaydık ve burada olmaya devam edeceğiz ;)

bugun yarın açılacak. muhtemel tarih seçim sonrası. açmakda zorundalar.

youtube açıldı giriyorum bu host değiştiridm fakat youtube kanalım açılmıyor? kullanıcı adı ve şidre giriyorum ulaşamıyor.. ama gmaile giriyor? sizdede varmı sorun ? herhangı youtube sitesinde videoları isliyorum ama youtube kanalıma giremıyorum ?

DNS filan hikaye

Youtube işi bitmiştir.

Diğer yandan

Soru:

Düşüncem:

1.si erişim engellendiği için adsensemizden başka hesaba erişemediğimizi düşünür youtube.

2.si youtube erişemediğimiz için kanal kapama para kazanma kapama gibi durumları yapamıyoruz(youtube böyle düşünür)

3.sü vpn yada dns değiştirmiş kullanıcı reklamlara tıklarsa tıklasın bundan kanal sahibinin hiç bir durumda zarar görmesi beklenemez bu da tamamıyla çürümüş bir tez oldu.

4.sü kimse kullanıcılara dns değiştir benim reklamlarıma tıkla demiyor.

5.si sonuçta youtube kanallarımız hiç bir şey olmaz. bu kadar milleti yanılgıya kaptırmayın lütfen.

Dipnot : kapandığından beri youtube'ye 5-10 adet video yükledim para kazanması dahi açıldı hiç bir sorun yok ayrıca türkçe içeriğimde izlenmeler de mevcut!

valla kardeşim ben yıllardır adsense kullanıyorum dns ayarlarım sürekli değiştirdim hiç bişey olmadı hayatımda bir kere banlandım o da geçersiz tık yüzünden(cin olmadan adam çarpma yıllarında)
gelelim esas konuya youtube kapalıysa kapalı çalışmaya devam...youtube işinde bir yıldır aktifim ilk defa partnerliğe girdim dün kabul edildi iki kanalımda...hevesim kursamda kaldı,neyse bugün zaten belliydi bişeyler olucağı hotspotu açtığımda yutup canavar açmadığımda 144px çalışıyordu herkese geçmiş olsun çalışmaya devam....

Evet herkesin hesapları banlanacak, şimdi herkes youtube işini bıraksın gitsin başka şeylerle uğraşsın, özellikle bu sahte telif atanlar.. bir daha youtubeye uğramayın...

Eskisinden daha hızlı yükleme ve bağlanma yapıyor :D no problem :D dns sağolsun ;)

MEDYALOBİSİ VE BAŞÇALAN adlı kanlalrın şerefsizliği yüzünden ekmeğimizden olduk....Ben bu konu hakkında 3-4 gün önce konu açmıştım şu adamı şikayet edek kanalını kapattıralım yoksa ekmeğimizden olcaz diye aynen deidğim gibi oldu.....

şahsi görüşüm bu kanalın sahipleri yaprağı yedi...inşAllah sonuna kadar siperler bunları perefsziler....

YT bu 2 kanalın sahiplerini başbakanın eline verecek ve YT yi açacaklardır en kısa sürede ......

MEDYALOBİSİ VE BAŞÇALAN adlı kanlalrın şerefsizliği yüzünden ekmeğimizden olduk....Ben bu konu hakkında 3-4 gün önce konu açmıştım şu adamı şikayet edek kanalını kapattıralım yoksa ekmeğimizden olcaz diye aynen deidğim gibi oldu.....

şahsi görüşüm bu kanalın sahipleri yaprağı yedi...inşAllah sonuna kadar siperler bunları perefsziler....

YT bu 2 kanalın sahiplerini başbakanın eline verecek ve YT yi açacaklardır en kısa sürede ......

harfi harfine katılıyorum hocam bu konu hakkında yapılacak en iyi yorum budur, bir kaç kanı bozuk yüzünden ekmeğimizden olduk..

rekalam tıklamazsınız olur biter ayrıca youtube biliyor türkiyeden yasaklandığını öyle bir durum olsa bile yazışma yaparak kolayca açtırabilirsiniz

Müthiş Sansürlü açıklamanız için teşekkürler :D :D

Kardeş kusura bakma 10 yıllık adsense kullanıcısıyım. Saçmalıyorsun...

DNS filan hikaye

Youtube işi bitmiştir.

Diğer yandan

Soru:

Düşüncem:

DNS filan hikaye

Youtube işi bitmiştir.

Diğer yandan

Soru:

Düşüncem:

Bir kişi bir kişidir sen yazmaya devam et biz halen paraları sayıyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri