Dns programsiz youtube giriş

• Kullanıcı rbasaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Evet düzeldi hocam, çok sağolun ama ben bu işlere biraz yabancıyım ve merak ettiğim birşey var..

Kanallara bu sistemle giriyoruz diye kapanma vs yaşarmıyız? Ben VDS almıştım 1 aylık, oradan girdim kanala diye feshedildi kanal o yüzden çekiniyorum biraz :)

bu ip adresleri youtubenin kendi sitesinin adresi dns veya vpn ile alakası yok yani hocam. hiç bir sıkıntı olmaz garanti veriyorum

denedim çalışıyor ;) ... gayette hızlı dns düştü ... şuan için youtube erişimde sorun yok. Teşekkurler.. isteyen arkadaşlar varsa deneyebilir...

Evet düzeldi hocam, çok sağolun ama ben bu işlere biraz yabancıyım ve merak ettiğim birşey var..

Kanallara bu sistemle giriyoruz diye kapanma vs yaşarmıyız? Ben VDS almıştım 1 aylık, oradan girdim kanala diye feshedildi kanal o yüzden çekiniyorum biraz :)

burada yaptıgın şey ip değiştirmek falan değil normalde web sitesine girerken sen siteyi yazarsın ve bilgisayarın internet sağlayıcından ip adresini ister. ancak yasak oldugu için ip adresini vermezler. Burada biz youtube ı adres defterimize ekledik ve bilgisayarımız bu ip adresini bildiği için artık internet sağlayıcına sormadan giriyor. olay bu :)

Pek bi işe yaramıcak sanırım Twittere giriyor youtubeye gırıyor ama youtube giriş yapıcam gmaıl şifre yazıyorum işte gmail kanala gırmıyor :D

buradaki sıkıntı işte bu ya. çünkü o giriş anlarında başka iplere bağlanıyor sanırım birde arkadaşın yazdklarını denermisin hocam onlarda ne griş çıkış yapabiliyor musun

buradaki sıkıntı işte bu ya. çünkü o giriş anlarında başka iplere bağlanıyor sanırım birde arkadaşın yazdklarını denermisin hocam onlarda ne griş çıkış yapabiliyor musun

denemdım en azından şimdilik bunla ıdare edelım sağolasın hotspottan kurtuldum :D

Pek bi işe yaramıcak sanırım Twittere giriyor youtubeye gırıyor ama youtube giriş yapıcam gmaıl şifre yazıyorum işte gmail kanala gırmıyor :D

Şunları ekleyip denermisin hocam

173.194.112.86 gmail.com
173.194.112.86 mail.google.com

ben bunları yazıyorum ama kaydet dediğimde başka yere kaydediyor olmuyor

denemdım en azından şimdilik bunla ıdare edelım sağolasın hotspottan kurtuldum :D

" hotspottan" bunu deneme...
maile yabancı giriş var diyerek uyarı verıyor... bu kişi senmisin gibisinden uyarı veriyor? fazla uyaruda benım desende kanalı yada adsenseyı kapatabılıyor.. uzun surelı çalışmalard abaşıma geldi bu programa bağlıyorum bu işi... abd bağlantılı ip uyarısı felan çıkıyordu adsensemde... kullanma sakın onu

yetkiniz yok diye bişe çıkan varsa kilit serimli bir uyarı alan...
"
C:\Windows\System32\Drivers\etc Klasörün içindeki hosts Dosyasını notpad ile açın içne şunları ekleyin:

199.59.148.12 t.co www.t.co
199.59.150.7 twitter.com
199.59.150.7 www.twitter.com
199.59.148.11 about.twitter.com
173.194.112.71 youtube.com
173.194.112.68 YouTube
"
bunları denesin sadece.... bazı windos surumlerde hata veren dns var aramadım ama fark ettim bunları deneyın sadece

Şuanda hiç birşey değiştirmeden girebiliyorum ben?

Ya arakdaslar iyi guzel herkes bi firkir sunuyo bi cozum bulmaya calisiyo ama meslea benim basima geldi daha once. farkli bi ip den girdim bi hesabima hemen gmail kapandi unlem verdi koskoca. noluyo dedim baska bi esabima giridm o da aynisi oldu. hesaplar kapandi .. sonra farkettim ki farkli ip varmis. simdi youtube kapandiginda beri hic biseye girmeye calisamadim. acilmasini bekliyorum. gercekten tertemiz hesabimiza zarar gelmicek garanti bi cozum lazim

'Türkiye, yasağı kaldırabilir ama...'
YouTube'la görüşen Türk yetkililerin, Suriye'ye düzenlenecek olası bir operasyonla ilgili ses kayıtlarının yer aldığı videonun silinmesi halinde, siteye yönelik yasak kararının kaldırılabileceğini ifade ettiğiöne sürüldü.
Reuters'a konuşan bir başbakanlık kaynağı, Türkiye'nin YouTube'a erişimi, söz konusu videonun ulusal çıkarlara ters düşmesinin ardından engellediğini söyledi.
Kaynak, bu videonun silinmesi konusunda, Türkiye ile YouTube arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Ya arakdaslar iyi guzel herkes bi firkir sunuyo bi cozum bulmaya calisiyo ama meslea benim basima geldi daha once. farkli bi ip den girdim bi hesabima hemen gmail kapandi unlem verdi koskoca. noluyo dedim baska bi esabima giridm o da aynisi oldu. hesaplar kapandi .. sonra farkettim ki farkli ip varmis. simdi youtube kapandiginda beri hic biseye girmeye calisamadim. acilmasini bekliyorum. gercekten tertemiz hesabimiza zarar gelmicek garanti bi cozum lazim

Siz bu sistemi anlamamışın ki hocam ip'yi değiştirmiyor ki bu çözümde. ip adresi değiştirmiyor yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri