Dns programsiz youtube giriş

• Kullanıcı rbasaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaşlar Sadece Dns Ayarlarınızı Şu Şekilde Yapsanızda Girebilirisiniz Ben Şuanda Bu Şekilde Gayet Rahat Girebiliyorum Video Falanda Yüklüyorum Yani Bi Sıkıntı Yok
208.67.222.222
208.67.220.220

Kullandığım çalışır DNS

216.87.84.211
23.90.4.6

bu tür şirketler ülkemin güvenliğini tehtid ediyorsa kapatsınlar doğrudur,
varsın para kazanma özelliğini de devre dışı bıraksınlar.

ancak eğer bizler o tür videoları şikayet edip kapatırsak bu sayede tib, youtubeyi türkiye genelin de engellemesine gerek kalmaz. ve youtubeden kazanç sağlayanlarda mutlu olur. hemde devlet sırlarını ifşa edenler de amacına ulaşamaz.

Login olamayanlar C:\Windows\System32\Drivers\etc Klasörün içindeki hosts Dosyasını notpad ile açın içne şunu ekleyin Sorununuz düzelir.

173.194.112.78 accounts.youtube.com

C:\Windows\System32\drivers\etc e girin arkadaşlar hosts u not defteri ile açın ve en alt satıra dediklerimi yazın

208.117.236.70 YouTube

beyler ikisi arasında boşluk olmayacak 2 kez TAB a basacaksınız sonra kaydedip çıkın yapamayanlar için dosya ekliyorum bunu sizin host dosyanız ile değiştirirseniz olacak

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

hadi geçmiş olsun

---------- Mesaj saat 17:20:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:30 civarında gönderildi. ----------

bir de dosyanın içinde twitter için olan da var bilginiz olsun :).

KONUYU ÜSTTE TUTALIM ARKADAŞLAR

---------- Mesaj saat 17:30:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:20:23 civarında gönderildi. ----------

Buda kanıtım :D
xEvLNn.png

hazır yaptığınız host dosyasını ekledim sizin dediğiniz gibi fakat giriş yapamadım ben mi yanlış yaptım acaba anlamadım hocam :( bir yardım eder misiniz

Ben 8.8.4.4 ile giriyorum bi sıkıntı yok

hazır yaptığınız host dosyasını ekledim sizin dediğiniz gibi fakat giriş yapamadım ben mi yanlış yaptım acaba anlamadım hocam :( bir yardım eder misiniz

Hocam simdilik 8 8 8 8 -8 8 4 4 ile girmekte fayda var . Cunku sandigimdan fazla silinti cikardi twitter gibi olmadi. Twitter icin kalabilir ama y tube dns engeli getirmedi hala getirir.diye paylasim yaptim.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam simdilik 8 8 8 8 -8 8 4 4 ile girmekte fayda var . Cunku sandigimdan fazla silinti cikardi twitter gibi olmadi. Twitter icin kalabilir ama y tube dns engeli getirmedi hala getirir.diye paylasim yaptim.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peki ben eski host'u nasıl bulabilcem, sizin verdiğiniz ile değiştirdim ben.

Arkadaşlar iyi güzel hoşta. Biz bununla youtube ye girebiliyoruz sadece. Üyelik girişi yaptığımızda ulaşılamıyor hatası veriyor. Gmaile giriyor ama youtube ye üyelik ile girmiyor. Bu hosts den mi kaynaklanıyor. Yoksa youtube de genel sorunmu ? insan şüpheleniyor?

Arkadaşlar iyi güzel hoşta. Biz bununla youtube ye girebiliyoruz sadece. Üyelik girişi yaptığımızda ulaşılamıyor hatası veriyor. Gmaile giriyor ama youtube ye üyelik ile girmiyor. Bu hosts den mi kaynaklanıyor. Yoksa youtube de genel sorunmu ? insan şüpheleniyor?

hocam hosts tan kaynaklı bir sorun ilk başta farkedilemedi şu an dns ile girmeniz daha mantıklı twitterda sorun çıkmayacaktır mesela ama ytube da üye girişi sayfası farklı ip üzerinden sanırım o nedenle girilmiyor. bugun kanal analytics inde de bu srunu yaşadam o nedenle bende youtube ı sildm. ancak çevrenizdeki insanlara bu yöntemi söylerseniz dns yasaklandıgında yooutubedan vazgeçmeyip video izlemeye devam edeceklerdir ve türkçe içerikliler için iyi birşey bu

hocam hosts tan kaynaklı bir sorun ilk başta farkedilemedi şu an dns ile girmeniz daha mantıklı twitterda sorun çıkmayacaktır mesela ama ytube da üye girişi sayfası farklı ip üzerinden sanırım o nedenle girilmiyor. bugun kanal analytics inde de bu srunu yaşadam o nedenle bende youtube ı sildm. ancak çevrenizdeki insanlara bu yöntemi söylerseniz dns yasaklandıgında yooutubedan vazgeçmeyip video izlemeye devam edeceklerdir ve türkçe içerikliler için iyi birşey bu

teşekkürler geri dönüş yaptığınız için hocam. önerdiğiniz dns varmı ?

ben sadece youtube da analytics sayfasına giremiyorum,onun haricinde heryere giriyor arkadaş :)

Comodo dragon internet tarayıcısını yükleyin arkadaşlar hiçbişe yapmanıza gerek yok her türlü giriyor dns fln istemez :)

Başlıkta dnssiz demişsin ama bu da dns oluyor :) Ağ ayarlarından değil ama hosta dns girip siteye özgü dns atamış oluyorsun. Yine de emeğe saygı, teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri