DNS'de İşe Yaramıyor.

• Kullanıcı ZACAMEDIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Dün girebiliyordum lakin bugün DNS'de işe yaramııyor youtubeye girerken sizde de aynı durum oluştumu.

Tam olarak yazarmısın hangisi ona geçelim bizde.

Teşekkürler herkese . Google dns çalışmıyormuş artık

Arkadaslar dns degıstırmenın bır mahsuru falan varmı yada vpn ıp degıstırme falan fılan eve ceza gelırmı kanalım ban yermı yada baska turlu sorunlar cıkarmı cevabını bılen yorum atabılırmı tesekkurler ıyı forumlar .....

Arkadaslar dns ile ugrasmayin
Host atin bi arkadasimiz konu acmisti dun videolu anlatimda yapmisti

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Arkadaşlar şu konuyu uplamayın her gördüğüm de korkuyorum :) Dns işe yaramazsa Türkçe içerik biter çünkü. Girenlerin yarısından çoğu dns ile girebiliyor

208.67.222.222
208.67.220.220 ben bunlarla gırdım ama korkuyorum ne olacagı bellı degı l bır oncekı sayfada bır soru sormustum dns degıstırmeden ceza falan gelırmı

bu youtube da yavaşlık sorunu sadece bende mi var?

3 gündür 144p videolar bile yüklenmiyor.

208.67.222.222
208.67.220.220 ben bunlarla gırdım ama korkuyorum ne olacagı bellı degı l bır oncekı sayfada bır soru sormustum dns degıstırmeden ceza falan gelırmı

Eve bilgisayar aldığım günden beri (2005) kullanırım ve hiç değiştirmem. Hiç bir sıkıntı yaratmadı yaratmazda.

208.67.222.222

Ceza dediğin adsense ban olayı mı yoksa sansür cezası falan mı? İdam cezası gelecek diyorlar dns değiştirenlere :eek:

Eve bilgisayar aldığım günden beri (2005) kullanırım ve hiç değiştirmem. Hiç bir sıkıntı yaratmadı yaratmazda.

tesekkurler

---------- Mesaj saat 12:21:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:20:20 civarında gönderildi. ----------

Ceza dediğin adsense ban olayı mı yoksa sansür cezası falan mı? İdam cezası gelecek diyorlar dns değiştirenlere :eek:

kısaca butun hepsını soruyorum adsense ban yt ban eve ceza .çD :D

tesekkurler

---------- Mesaj saat 12:21:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:20:20 civarında gönderildi. ----------

kısaca butun hepsını soruyorum adsense ban yt ban eve ceza .çD :D

valla adsense ve youtube için farklı iplerden düz mantık kurarsak ban geleceği kesinde..Hükümet cezasına gelince bi cacık olmaz korkma

Dns şöyle işe yaramıyor.
Ben DNS değiştim youtube'da resmi bir kanalda Video izlemek istedim Video açmıyor-Sürekli ortada yuvarlar dönüp duruyor, hiçbirşey izleyemedim.

Yani video izlenmezse reklam çıkmaz, reklam çıkmazsa Tık alınmaz vede kazançlar düşer.

Birde bazıları Türkçe içerik ama TBM fırladı herhalde Vpn felan kullanıyorlar diyorlar.
Kesintiler bol olur geçersiz tıklarda bunuda unutmayın, Ayın 11. gününde şafak vakti doğuya bakın.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri